Image of Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Tyler Lee Hoechlin  (born September 11, 1987) is an American actor who got his big break starring alongside Tom Hanks in the film Road to Perdition (2002) as Michael Sullivan Jr. For television he is best known for his role as Martin Brewer on 7th Heaven.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 11, 1987 In Corona - California - USA
Всего фильмов:
14
Впервые появился:
В series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
movie Fifty Shades Freed 2018-02-07
Фильмы онлайн
Poster of Волчонок
Poster of Касл
Poster of Хитмэн
Poster of Ночное шоу с Джейем Лено
Фильмография
Фильмы Fifty Shades Freed Boyce Fox 2018-02-07
Фильмы Каждому своё McReynolds 2016-03-30
Фильмы Open Gate Kaleb 2011-01-01
Series Волчонок Derek Hale 2011-06-05
Фильмы Charlie Brown's Blockhead Revenge Schroeder 2011-10-31
Series Касл Dylan Fulton 2009-03-08
Фильмы Grizzly Rage Wes Harding 2007-06-07
Series Duel Nick 2007-12-17
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-21
Фильмы Сочувствие Госпоже Месть 2005-07-29
Фильмы Road to Perdition Michael Sullivan Jr. 2002-07-12
Фильмы Проклятый путь Michael Sullivan, Jr. 2002-07-12
Фильмы Train Quest Billy 2001-04-01
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25