Image of Paul Putner

Paul Putner

From Wikipedia, the free encyclopedia Paul Putner (born March 1966) is an English comedian and actor. Description above from the Wikipedia article Paul Putner, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Всего фильмов:
21
Впервые появился:
В movie Доктор Живаго 1965-12-22
Последний проект:
series Rock & Chips 2010-01-24
Фильмы онлайн
Poster of Stand Up
Poster of Хорошая работа
Poster of Rock Profile
Poster of Чисто английское убийство
Фильмография
Series Rock & Chips 'Jelly' Kelly 2010-01-24
Фильмы Rock & Chips Gerald 'Jelly' Kelly 2010-01-24
Series Stewart Lee's Comedy Vehicle 2009-03-16
Фильмы Stand Up 2008-06-02
Фильмы Париж, я люблю тебя Le mime (Tour Eiffel) 2006-05-16
Series Хроника крыльев Steve 2005-04-09
Фильмы Skip to the End 2004-01-01
Фильмы Wall of Silence Barman 2004-01-12
Фильмы Зомби по имени Шон Zombie (uncredited) 2004-04-09
Фильмы Johnny Vegas: Who's Ready for Ice Cream? Journalist 2003-11-17
Series Война Фойла Unknown 2002-10-27
Фильмы Хорошая работа 2000-05-03
Series Sir Bernard's Stately Homes Unknown 1999-05-12
Series Долбанутые Unknown 1999-09-24
Series Rock Profile Unknown 1999-06-07
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Series Crocodile Shoes Unknown 1994-11-10
Фильмы Человек дождя 1988-12-11
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16
Фильмы Андрей Рублёв Unknown 1966-12-16
Фильмы Доктор Живаго 1965-12-22