Image of Bob Gunton

Bob Gunton

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Robert Patrick "Bob" Gunton, Jr. (born November 15, 1945) is an American actor. He is known for playing strict, authoritarian characters, with his best known roles as Warden Samuel Norton in the 1994 prison film The Shawshank Redemption, Chief George Earle in 1993's Demolition Man, and President Juan Peron in the original Broadway cast of Evita. Description above from the Wikipedia article Bob Gunton , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 15, 1945 In Santa Monica, California, USA
Всего фильмов:
94
Впервые появился:
В movie Fracture
Последний проект:
series 당신의 하우스헬퍼 2018-07-04
Фильмы онлайн
Poster of Triangle
Poster of A Thousand Acres
Poster of Elvis Meets Nixon
Poster of Swamp Thing: The Series
Фильмография
Фильмы Fracture Judge Gardner 2019
Фильмы The Shawshank Redemption Warden Norton 2019
Series Noriko Show Nick 2019
Series Inspire the Life Joe Whetstone 2019
Фильмы Alex & The List Mr. Stern 2018-05-04
Series 당신의 하우스헬퍼 Mr. Kaufmann 2018-07-04
Series Последний магнат Vanderbilt Riddle 2016-06-17
Фильмы 33 President Sebastián Piñera 2015-08-06
Фильмы Highland Park Bert 2013-06-08
Фильмы Жизнь в Лисьей норе Tony O'Hara 2013-12-06
Фильмы Джимми Sheriff Brinson 2013-06-04
Фильмы Операция «Арго» Cyrus Vance 2012-10-11
Фильмы Кручёный мяч Watson 2012-09-21
Фильмы The Lincoln Lawyer Cecil Dobbs 2011-03-18
Фильмы Линкольн для адвоката Cecil Dobbs 2011-03-17
Фильмы Ирландец Jerry Merke 2011-03-10
Фильмы Райский проект Father Ezra 2010-02-04
Series Скуби-Ду! Корпорация «Загадка» Hugh Moreland 2010-07-12
Series 坂の上の雲 William Thurber 2009-11-29
Фильмы Пандемия Dr. Max Sorkosky 2007-05-27
Фильмы Triangle Judge Homer Conklin 2007-10-01
Фильмы Мертвая тишина Edward Ashen 2007-03-16
Фильмы Беспомощный Dr. Townshend 2007-04-30
Фильмы Перелом Judge Gardner 2007-04-20
Series Женский клуб расследований убийств Unknown 2007-10-12
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Пеппер Деннис Unknown 2006-04-04
Фильмы Знакомство с Факерами Unknown 2005-01-06
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Фильмы Взломщики сердец Mr. Silver 2004-09-10
Series Бэтмен Unknown 2004-09-11
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Фильмы Iron Jawed Angels President Woodrow Wilson 2004-01-16
Series Mister Sterling Unknown 2003-01-10
Фильмы Broadway's Lost Treasures Self 2003-08-10
Series Peacemakers Mayor Smith 2003-07-30
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Фильмы Dallas 362 Joe 2003-09-12
Фильмы The Pact James Harte 2002-11-04
Фильмы Морское приключение Boat Captain 2002-10-01
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы Death: Live in LA 2001-10-16
Фильмы When Billie Beat Bobby Jerry Perenchio 2001-04-16
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Фильмы Scenes of the Crime Steven, Jimmy's Partner 2001-01-01
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы The Perfect Storm Alexander McAnally III 2000-06-30
Фильмы Идеальный шторм Alexander McAnally III 2000-03-15
Фильмы Running Mates Sen. Terrence Randall 2000-08-13
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Фильмы Секретные материалы: Борьба за будущее "Junction" Jack Mars 1998-10-02
Фильмы Целитель Адамс Dean Walcott 1998-12-25
Фильмы Полночь в саду добра и зла Finley Largent 1997-11-21
Фильмы Buffalo Soldiers Col. Benjamin Grierson 1997-12-07
Фильмы Changing Habits Bishop Creighton 1997-05-20
Фильмы A Thousand Acres Judge (uncredited) 1997-09-17
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Фильмы Elvis Meets Nixon Richard M. Nixon 1997-08-12
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Фильмы Сломанная стрела Pritchett 1996-02-09
Фильмы Мерцающий Frank Deverell 1996-10-04
Фильмы In Pursuit of Honor Col. John Hardesty 1995-03-18
Фильмы Долорес Клэйборн Mr. Pease 1995-03-24
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Фильмы Ace Ventura: When Nature Calls Burton Quinn 1995-11-10
Фильмы Эйс Вентура 2: Когда зовет природа Burton Quinn 1995-11-10
Фильмы Kingfish: A Story of Huey P. Long Franklin D. Roosevelt 1995-03-18
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Фильмы Побег из Шоушенка Warden Samuel Norton 1994-09-23
Series Wild Palms Dr. Tobias Schenkl 1993-05-16
Фильмы Разрушитель Chief George Earle 1993-10-08
Фильмы Demolition Man Chief George Earle 1993-10-08
Фильмы Wild Palms Dr. Tobias Schenkl 1993-05-16
Фильмы Недостающие звенья Mr Gabor 1992-03-28
Фильмы Игры патриотов Interviewer 1992-06-04
Series A Woman Named Jackie 1991-10-13
Фильмы Миссия акулы Chaplain 1991-09-29
Фильмы Джон Ф. Кеннеди: Выстрелы в Далласе TV Newsman #3 1991-12-20
Фильмы The Bride in Black Sydney 1990-10-21
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Swamp Thing: The Series Ethan Kanin 1990-07-27
Фильмы Доблесть Gen. Charles Garrison Harker 1989-12-15
Фильмы Рождённый четвёртого июля Doctor 1989-12-20
Фильмы Unconquered Gov. George Wallace 1989-01-15
Series Звездный путь: Следующее поколение Unknown 1987-09-28
Фильмы Специалист по съему Fernando Portacarrero 1987-09-18
Фильмы Matewan C.E. Lively 1987-08-28
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Rollover Sal Naftari 1981-10-11
Series Требуется вор Dr. Alexander McCabe 1968-01-09
Фильмы Фантомас разбушевался Unknown 1965-12-07
Фильмы Пожнешь бурю Unknown 1960-06-24