Image of Alyssa Milano

Alyssa Milano

From Wikipedia, the free encyclopedia Alyssa Jayne Milano (born December 19, 1972) is an American actress and former singer. Her childhood role as Samantha Micelli in the sitcom Who's the Boss? made her famous, and an eight-year stint as Phoebe Halliwell on the supernatural series Charmed brought her a new round of fame. She was also a series regular on the original Melrose Place portraying the role of Jennifer Mancini. Milano has a female sports apparel line, Touch.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 19, 1972 In Brooklyn - New York - USA
Всего фильмов:
56
Впервые появился:
В series Single with Parents
Последний проект:
series 사랑하는 은동아 2015-05-29
Фильмы онлайн
Poster of 사랑하는 은동아
Poster of Касл
Poster of Зачарованные
Poster of Who's the Boss?
Фильмография
Series Hot Mama Hugo Dugay 2018
Series Esperanza Gwen Williamson 2018
Series Single with Parents Lou 2018
Series Forensic Heroes III Aimee Brenner 2018
Series 사랑하는 은동아 Melanie 2015-05-29
Series Любовницы Savannah 'Savi' Davis 2013-06-03
Фильмы Парень моей девушки Jesse Young 2010-04-22
Фильмы Sundays at Tiffany's Jane Claremont 2010-12-06
Series Касл Kyra Blaine 2009-03-08
Фильмы Wisegal Patty Montanari 2008-03-15
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series PUNCH 26 2003-10-08
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Dickie Roberts: Former Child Star Cyndi 2003-09-05
Фильмы The Diamond Hunters Tracey Van der Byl 2003-01-01
Фильмы Kiss The Bride Amy Kayne 2002-10-16
Фильмы Buying the Cow Amy 2002-01-14
Series Приключения Джимми Нейтрона, мальчика-гения Unknown 2002-07-20
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Фильмы Леди и бродяга 2: Приключения Шалуна Angel (speaking) (voice) 2001-02-18
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Зачарованные Phoebe Halliwell 1998-10-07
Фильмы Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure Frances Ella 'Fizzy' Fitz 1998-03-08
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Below Utopia Suzanne 1997-09-26
Фильмы Ядовитый плющ 2: Лили Lily Leonetti 1996-01-16
Фильмы To Brave Alaska 1996-11-03
Фильмы Страх Margo Masse 1996-04-12
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Фильмы Public Enemies Amaryllis 1996-04-19
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Фильмы The Surrogate Amy Winslow 1995-10-22
Фильмы Блеск славы Chelsea 1995-10-01
Фильмы Embrace of the Vampire Charlotte 1995-05-30
Фильмы Deadly Sins Cristina 1995-01-01
Фильмы Confessions of a Sorority Girl Rita Summers 1994-07-29
Фильмы Двойной дракон Marian Delario 1994-11-04
Series Интимный портрет Unknown 1994-01-03
Фильмы Conflict of Interest Eve 1993-05-17
Фильмы Casualties of Love: The Long Island Lolita Story Amy Fisher 1993-01-13
Фильмы At Home with the Webbers Fan 1993-01-01
Series Мелроуз Плэйс 1992-07-08
Фильмы Little Sister Diana 1992-09-16
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Where the Day Takes You Kimmy 1992-09-11
Фильмы Зона скорости Lurleen 1989-04-21
Фильмы The Canterville Ghost Jennifer "Jenny" Canterville 1986-12-31
Фильмы Коммандос Jenny Matrix 1985-10-03
Фильмы Old Enough Diane 1984-08-24
Фильмы Marlene Tracey Van der Byl 1984-10-01
Series Who's the Boss? Samantha Micelli 1984-09-20
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Road To Reality Shelley Sheridan 1960-10-17
Фильмы Morning Glory Rebecca Thomas 1933-08-18