Image of Jessica Biel

Jessica Biel

From Wikipedia, the free encyclopedia Jessica Claire Timberlake (née Biel: born March 3, 1982), better known as Jessica Biel, is an American actress, model and singer. She began her career as a vocalist appearing in musical productions until she was cast as Mary Camden in the family-drama series 7th Heaven, for which she achieved recognition. The series is the longest-running series that has ever aired on The WB channel and is the longest-running family drama in television history.Biel has since starred in many films, including The Rules of Attraction (2002), The Texas Chainsaw Massacre (2003), Blade: Trinity (2004), Stealth (2005), I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007), The A-Team (2010), New Year's Eve (2011), and Total Recall (2012). She appeared in the thriller indie filmEmanuel and the Truth about Fishes in 2013.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 3, 1982 In Ely - Minnesota - USA
Всего фильмов:
55
Впервые появился:
В movie Blade: Trinity
Последний проект:
movie Опасное расследование 2018-07-13
Фильмы онлайн
Poster of Вспомнить всё
Poster of «Старый» Новый год
Poster of Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Иосиф Прекрасный: Наместник фараона
Фильмография
Фильмы Blade: Trinity Abigail Whistler 2019
Фильмы Опасное расследование Lisa Mayr 2018-07-13
Series Грешница Cora Tannetti 2017-08-02
Фильмы СПАРК. Герой Вселенной Vix (voice) 2017-04-14
Фильмы Crazy About Tiffany's Herself 2016-02-19
Фильмы Ловушка Clara Stackhouse 2016-12-16
Фильмы Bleeding Heart May 2015-04-16
Фильмы Эмануэль и правда о рыбах Linda 2013-04-26
Фильмы Верзила Julia Denning 2012-03-19
Фильмы Вспомнить всё Melina 2012-08-02
Фильмы «Старый» Новый год Tess Byrne 2012-01-12
Фильмы Total Recall Melina 2012-08-03
Фильмы Мужчина нарасхват Stacie 2012-11-29
Фильмы Хичкок Vera Miles 2012-11-22
Series Dr. Ludsky Casey Jackson 2011-02-15
Фильмы Summit on the Summit Herself 2010-03-14
Фильмы День Святого Валентина Kara Monahan 2010-02-10
Фильмы The A-Team Charissa Sosa 2010-06-11
Фильмы Команда «А» Capt. Charisa Sosa 2010-06-10
Фильмы Окись Rose Johnny 2009-05-08
Фильмы Планета 51 Neera (voice) 2009-11-19
Series Прямой эфир из пятой студии 2009-09-14
Фильмы Легкое поведение Larita Whittaker 2008-01-01
Фильмы Hole in the Paper Sky Karen Watkins 2008-08-07
Фильмы Пророк Elizabeth "Liz" Cooper 2007-04-24
Фильмы Vanity Fair: Killers Kill, Dead Men Die The Lady in Red 2007-01-01
Фильмы I Now Pronounce You Chuck & Larry Alex McDonough 2007-07-20
Фильмы Next Liz Cooper 2007-04-27
Фильмы Чак и Ларри: Пожарная свадьба Alex McDonough 2007-07-12
Фильмы Иллюзионист Sophie 2006-08-18
Фильмы The Illusionist Sophie 2006-09-01
Фильмы Дом храбрых Vanessa Price 2006-12-15
Фильмы Лондон London 2005-02-10
Фильмы Сочувствие Госпоже Месть Mary Camden-Rivera 2005-07-29
Фильмы Стелс Lt. Kara Wade 2005-07-27
Фильмы Элизабеттаун Ellen Kishmore 2005-10-06
Фильмы Chainsaw Redux: Making a Massacre Herself / Erin Hardesty 2004-01-01
Фильмы Сотовый Chloe 2004-09-06
Фильмы Блэйд 3: Троица Abigail Whistler 2004-12-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Техасская резня бензопилой Erin 2003-05-21
Series E! Live from the Red Carpet Herself 2002-01-13
Фильмы Летние игры Tenley Parrish 2001-08-22
Фильмы The Merchants of Cool Herself 2001-02-27
Series Trading Spaces Unknown 2000-10-13
Series ケイゾク Allie 1999-01-08
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Фильмы Иосиф Прекрасный: Наместник фараона Unknown 1995-04-16
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Странная парочка Lara 1970-09-24