Image of Dameon Clarke

Dameon Clarke

From Wikipedia, the free encyclopedia Dameon J. Clarke (born January 16, 1972) is an Canadian-born American actor and voice actor who currently resides in Los Angeles. He has worked on numerous film and television productions as well as many voice properties. He is currently represented by Marshak/Zachary management.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 16, 1972 In Mississauga - Ontario - Canada
Всего фильмов:
29
Впервые появился:
В movie Women's Prison 1955-02-01
Последний проект:
series Морская полиция: Лос-Анджелес 2009-09-22
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Мыслить как преступник
Poster of Сверхъестественное
Poster of Побег
Фильмография
Series Морская полиция: Лос-Анджелес Unknown 2009-09-22
Фильмы Я люблю тебя, Филлип Моррис Houston Lawyer 2009-01-18
Series Касл Scott Dunn 2009-03-08
Фильмы Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal Coach Adam Reeve 2008-08-02
Фильмы Как стать серийным убийцей Mike Wilson 2008-10-12
Фильмы Помутнение Mike 2006-05-25
Фильмы The Prodigy Chris 2005-01-01
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Фильмы Seventy-8 Edward 2004-09-02
Series LAX Unknown 2004-09-13
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Фильмы Подержанные львы Animal Truck Driver 2003-09-19
Series Морская полиция: Спецотдел Homicide Detective Paul Dockry 2003-09-23
Series Стальной алхимик Scar 2003-10-04
Фильмы The President's Man: A Line in the Sand Andy Shelby 2002-01-01
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Драгонболл Джи-Ти Unknown 1996-02-07
Фильмы Lupin the Third: Farewell to Nostradamus Chris, Phillip 1995-04-22
Фильмы Война Unknown 1994-11-04
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Lupin the Third: Voyage to Danger Keith Hayden 1993-07-23
Series Отчёт о буйстве духов 1992-10-10
Фильмы 3:15 Unknown 1985-01-31
Фильмы Women's Prison Unknown 1955-02-01