Image of Sarah Wynter

Sarah Wynter

Sarah Wynter (born 15 February 1973) is an Australian actress, most widely known for her roles on American television – such as Kate Warner on the television drama 24 and as Beth on Windfall.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 15, 1973 In Newcastle - New South Wales - Australia
Всего фильмов:
24
Впервые появился:
В movie Кошмар на улице Вязов 1984-11-14
Последний проект:
series Говардс-Энд 2017-11-12
Фильмы онлайн
Poster of Белый воротничок
Poster of Шестой день
Poster of Кошмар на улице Вязов
Фильмография
Series Говардс-Энд Emi Jackson 2017-11-12
Series Голиаф Gina Larson 2016-10-14
Фильмы Worst Friends Linda 2014-11-04
Series Элементарно Beth Roney 2012-09-27
Фильмы Мёртвые как я: Жизнь после смерти Daisy Adair 2009-02-17
Series Белый воротничок Unknown 2009-10-23
Фильмы Abducted: Fugitive for Love Melanie Stone 2007-03-25
Series Windfall Beth Walsh 2006-06-08
Фильмы Three Dollars Amanda 2005-04-21
Фильмы Celebrity Mix 2005-01-17
Фильмы DysEnchanted Sleeping Beauty 2004-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Мертвая зона Unknown 2002-06-16
Фильмы Coastlines Ann Lockhart 2002-01-15
Фильмы Bride of the Wind Alma Mahler 2001-06-08
Series 24 часа Unknown 2001-11-05
Фильмы Race Against Time Alex 2000-07-23
Фильмы Шестой день Talia Elsworth 2000-11-17
Series Rove Unknown 1999-09-22
Фильмы Особь 2 Melissa 1998-04-10
Series The City 1995-11-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Обед нагишом Unknown 1991-12-27
Фильмы Кошмар на улице Вязов Unknown 1984-11-14