Image of Sarah Jane Morris

Sarah Jane Morris

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Sarah Jane Morris (born April 12, 1977, height 5' 5½" (1,66 m)) is an American actress. She plays Julia Walker on Brothers & Sisters and formerly had a recurring role on Felicity.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 12, 1977 In Memphis - Tennessee - USA
Всего фильмов:
20
Впервые появился:
В movie Seven Pounds
Последний проект:
movie Love Struck Café 2017-10-14
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Семь жизней
Poster of Братья и сёстры
Poster of Говорящая с призраками
Фильмография
Фильмы Seven Pounds Susan 2019
Фильмы Love Struck Café Megan Quinn 2017-10-14
Фильмы 6 Month Rule Beth 2012-06-01
Фильмы Willed to Kill Karyn Mitchell 2012-12-13
Series Касл Leslie Morgan 2009-03-08
Фильмы Семь жизней Susan 2008-12-18
Series Windfall Unknown 2006-06-08
Series Братья и сёстры 2006-09-24
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series First Monday Unknown 2002-01-15
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильмы Бар «Гадкий койот» Girl at the Surprise Party 2000-07-30
Фильмы Mavis and the Mermaid Vocalist 2000-01-01
Series Тёмный ангел Unknown 2000-10-03
Series Ed Unknown 2000-10-08
Series Бостонская школа Unknown 2000-10-23
Series Факультет Unknown 1999-07-26
Series Фелисити Unknown 1998-09-29