Image of Hilary Swank

Hilary Swank

From Wikipedia, the free encyclopedia. Height 5' 6" (1,68 m) Hilary Ann Swank (born July 30, 1974) is an American actress and film producer. Swank's film career began with a small part in Buffy the Vampire Slayer (1992) and then a major part in The Next Karate Kid (1994), as Julie Pierce, the first female protégé of sensei Mr. Miyagi. She won the Academy Award for Best Actress twice, as Brandon Teena, a transman in Boys Don't Cry (1999) and as struggling waitress-turned-boxer, Maggie Fitzgerald, in Million Dollar Baby (2004). Since 2003, Swank has worked as an executive producer, co-producing and starring in Conviction (2010). Description above from the Wikipedia article Hilary Swank, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 30, 1974 In Lincoln - Nebraska - USA
Всего фильмов:
55
Впервые появился:
В series Murder Rooms: The Dark Beginnings of Sherlock Holmes
Последний проект:
series Траст 2018-03-25
Фильмы онлайн
Poster of 사랑하는 은동아
Poster of Птицы Америки
Poster of The Affair of the Necklace
Фильмография
Series Murder Rooms: The Dark Beginnings of Sherlock Holmes Madeleine Linscott 2018
Series Траст Gail Getty 2018-03-25
Фильмы 55 шагов Colette Hughes 2018-03-01
Фильмы СПАРК. Герой Вселенной The Queen (voice) 2017-04-14
Фильмы Удача Логана 2017-09-07
Фильмы Double Dutchess: Seeing Double 2017-09-08
Series 사랑하는 은동아 Claire Morgan 2015-05-29
Фильмы Местный Mary Bee Cuddy 2014-05-18
Фильмы Ты - не ты Kate 2014-10-10
Фильмы Eastwood Directs: The Untold Story Herself 2013-04-27
Фильмы Мэри и Марта Mary 2013-03-01
Series Последователи Betty Anne Waters 2013-01-21
Фильмы Ловушка Juliet 2011-02-10
Фильмы Птицы Америки Laura 2008-10-09
Фильмы Писатели свободы Erin Gruwell 2007-01-05
Фильмы P.S. I Love You Holly 2007-12-21
Фильмы Жатва Katherine 2007-04-05
Фильмы P.S. Я люблю тебя Holly 2007-11-15
Фильмы Million Dollar Baby Maggie Fitzgerald 2005-01-28
Фильмы Red Dust Sarah Barcant 2004-01-01
Фильмы Iron Jawed Angels Alice Paul 2004-01-16
Фильмы Малышка на миллион Maggie Fitzgerald 2004-12-15
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Галактические железные дороги Amelia Earhart 2003-10-04
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы 11:14 Buzzy 2003-09-05
Фильмы Земное ядро Maj. Rebecca Childs 2003-03-28
Фильмы Insomnia Ellie Burr 2002-05-24
Фильмы The Affair of the Necklace Jeanne St. Remy de Valois 2001-11-20
Series Фактор страха Ellie Burr 2001-06-11
Series Шпионка Valerie Barksdale 2001-09-30
Фильмы The Concert for New York City 2001-10-20
Фильмы Парни не плачут Brandon Teena 1999-09-02
Фильмы Heartwood Sylvia Orsini 1998-01-01
Фильмы Dying to Belong Lisa Connors 1997-02-24
Фильмы The Sleepwalker Killing Lauren Schall 1997-04-28
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Фильмы Terror in the Family Deena Marten 1996-04-16
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Иногда они возвращаются снова Michelle Poter 1996-09-03
Фильмы Подделка Colleen 1996-11-15
Фильмы Quiet Days in Hollywood Lolita 1995-01-01
Фильмы Еще один малыш-каратист Julie Pierce 1994-07-18
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Баффи – истребительница вампиров Kimberly Hannah 1992-07-24
Фильмы Новичок Danielle 1990-12-06
Series Проблемы роста Unknown 1985-09-24
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Фильмы A Distant Thunder Tiffany Roebuck 1978-05-24
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20