Image of Jack McGee

Jack McGee

From Wikipedia, the free encyclopedia Jack McGee (born 1948) is an American television and film character actor. He has appeared in over 100 films and television shows. McGee is perhaps best known as Chief Jerry Reilly on the television series Rescue Me. He was a regular cast member on the FX series for three seasons. In 2010, he co-starred as Hickey on the Spike TV comedy series Players.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 2, 1949 In South Bronx - New York - USA
Всего фильмов:
79
Впервые появился:
В movie The Fighter
Последний проект:
movie Congratulations! 2013-03-17
Фильмы онлайн
Poster of Boiler Maker
Poster of Хитмэн
Poster of Спаси меня
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Фильмография
Фильмы The Fighter George Ward 2018
Фильмы Congratulations! Childers 2013-03-17
Фильмы Охотники на гангстеров Lt. Quincannon 2013-01-10
Фильмы Falling Uphill Jenny 2012-04-30
Фильмы Сумасшедшая езда Fat Lou 2011-02-24
Фильмы Moneyball John Poloni 2011-09-23
Фильмы Человек, который изменил всё John Poloni 2011-09-22
Series Players 2010-03-02
Фильмы Гениальный папа Parole Officer 2010-02-14
Фильмы Избранный Produce Manager 2010-09-03
Фильмы Боец George Ward 2010-12-17
Фильмы Интернэшнл Detective Bernie Ward 2009-02-03
Series Касл Dale Fickas 2009-03-08
Фильмы Двадцать одно Terry 2008-03-27
Фильмы 21 Terry 2008-03-28
Фильмы Boiler Maker Anthony 2008-05-31
Фильмы Tyrannosaurus Azteca Gria 2007-05-05
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-21
Фильмы Сезон охоты Hunter (voice) 2006-09-29
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Гетто Democratic Delegate - Democratic Convention 2005-11-06
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Фильмы Quiet Kill The Chief 2004-07-01
Фильмы Столкновение Gun Store Owner 2004-01-13
Series Спаси меня Jerry Reilly 2004-07-21
Фильмы Soccer Dog: European Cup Knox 2004-08-03
Фильмы Блондинка в законе 2: Красное, белое и блондинка Detective Finchley 2003-07-02
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Карнавал Unknown 2003-09-14
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Фильмы Do You Wanna Know a Secret? Police Chief Gavin 2001-03-04
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Фильмы Fatal Blade Jackson Jones 2000-04-04
Series Малкольм в центре внимания Unknown 2000-01-09
Фильмы Bread and Roses Bert 2000-05-10
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Living in Fear 2000-12-31
Series Провиденс Unknown 1999-01-08
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Barend en Van Dorp Winston Wickett 1999-02-22
Фильмы Домашнее задание Nick 1999-09-24
Фильмы Chairman of the Board Harlan Granger 1998-03-13
Фильмы Армагеддон Unknown 1998-07-01
Фильмы I Love You, Don't Touch Me! Lou Candela 1997-01-21
Фильмы Touch Arthur McCarthy 1997-02-14
Фильмы Star Kid Hank Bruntley 1997-01-16
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Фильмы Авария Bartender at Belle's Diner 1997-05-02
Фильмы В поисках приключений Harry Smythe 1996-04-19
Фильмы 大內密探零零發 Captain Mike Sutton 1996-02-16
Series Крученый город Unknown 1996-09-17
Фильмы The Last Days of Frankie the Fly Jack 1996-10-24
Фильмы Jury Duty Murphy 1995-04-12
Series Шоу Джеффа Фоксуорти Unknown 1995-09-12
Фильмы Шоу-гёлз Jack 1995-09-22
Series Подводная Одиссея Unknown 1994-01-19
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Космические спасатели Doc 1993-01-06
Фильмы Основной инстинкт Sheriff 1992-03-20
Фильмы Основной инстинкт Sheriff 1992-03-20
Фильмы Across the Tracks Frank 1991-02-14
Фильмы Обратная тяга Schmidt 1991-05-24
Фильмы I'm Dangerous Tonight Landlord 1990-08-08
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Фильмы Смертельное оружие 2 Mickey McGee, the Carpenter 1989-07-07
Series Чудесные годы Unknown 1988-01-31
Фильмы Shy People Cab Driver 1987-05-01
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Фильмы Student Exchange Cabbie 1987-11-29
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Секретный агент Макгайвер Unknown 1985-09-29
Фильмы Crime of Passion Unknown 1957-01-09
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24