Image of Gregor Fisher

Gregor Fisher

From Wikipedia, the free encyclopedia Gregor Fisher (born 22 December 1953) is a Scottish comedian and actor. Description above from the Wikipedia article Gregor Fisher, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 22, 1953 In Glasgow, Scotland, UK
Всего фильмов:
27
Впервые появился:
В movie Человек, который упал на Землю 1976-03-18
Последний проект:
movie Whisky Galore 2016-06-26
Фильмы онлайн
Poster of Brotherly Love
Poster of The Girl in the Picture
Poster of 1984
Poster of Just a Boy's Game
Фильмография
Фильмы Whisky Galore Macroon 2016-06-26
Фильмы Tommy Cooper: Not Like That, Like This 2014-04-21
Фильмы Дикая штучка Mike 2010-06-17
Series Empty 2008-02-28
Фильмы Oliver Twist Mr. Bumble 2007-12-18
Фильмы Slippery Slope 2006-10-06
Фильмы The Magician 2006-10-20
Series Kidnapped 2005-02-27
Фильмы Лэсси Mapes 2005-12-16
Фильмы Венецианский купец Solanio 2004-09-03
Фильмы Love Actually Joe 2003-11-14
Фильмы Реальная любовь Joe 2003-09-07
Фильмы Жизнь и приключения Николаса Никльби Mr. Squeers 2001-04-08
Фильмы The Railway Children Perks 2000-01-01
Series Brotherly Love 2000-10-06
Series Gormenghast 2000-01-17
Series The Baldy Man 1995-04-13
Series The Tales of Para Handy 1994-07-31
Series Rab C. Nesbitt Unknown 1990-09-27
Фильмы Без единой улики Bobby at Warehouse 1988-10-21
Фильмы White Mischief McPherson 1987-11-30
Series Boon Unknown 1986-01-14
Фильмы The Girl in the Picture Bill 1986-07-03
Фильмы 1984 Parsons 1984-10-10
Фильмы Another Time, Another Place Beel 1983-05-13
Фильмы Just a Boy's Game Tanza 1979-11-08
Фильмы Человек, который упал на Землю 1976-03-18