Image of Chris Haywood

Chris Haywood

From Wikipedia, the free encyclopedia. Chris Haywood (born 24 July 1948) is an English-born, Australian-based film and televisionactor/producer. Description above from the Wikipedia article Chris Haywood, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 24, 1948 In Billericay - Essex - England
Всего фильмов:
70
Впервые появился:
В series Os Mutantes
Последний проект:
movie Кабан 2018-06-17
Фильмы онлайн
Poster of Palawan Fate
Poster of False Witness
Poster of Golden Braid
Poster of Man of Flowers
Фильмография
Series Os Mutantes Sam 2020
Фильмы Кабан Jack 2018-06-17
Фильмы Love Is Now Ben 2014-12-04
Фильмы Отклонение Armstrong 2012-06-06
Фильмы The Interviewer 2012-06-30
Series İşler Güçler Peter Houseman 2012-06-28
Фильмы Savages Crossing Chris 2011-05-11
Фильмы Palawan Fate 2011-05-16
Фильмы Ниже холма 60 Colonel Wilson Rutledge 2010-04-15
Series False Witness 2009-01-11
Фильмы Мальчики возвращаются Tom 2009-09-25
Фильмы Salvation Architect 2009-03-19
Фильмы The Last Confession of Alexander Pearce Robert Knopwood 2009-01-29
Фильмы 8 Lunch Guest (segment "The Water Diary") 2008-10-23
Фильмы The View from Greenhaven Dashiell 2008-10-15
Фильмы Lockout Himself 2007-08-23
Фильмы Hotel Vladivostok Man 2006-08-31
Фильмы Jindabyne Gregory 2006-07-20
Series Grattis världen Major Ashley-Pitt 2005-09-11
Фильмы Human Touch Edward 2005-04-14
Фильмы Особь 3 2004-11-26
Фильмы The Widower Neville 2004-06-01
Фильмы Subterano Cleary 2003-01-01
Series Стальной алхимик Photographer 2003-10-04
Фильмы The Diaries of Vaslav Nijinsky Oscar 2002-04-25
Фильмы My Husband, My Killer George Cannellis 2001-11-13
Series McLeod's Daughters Unknown 2001-08-08
Фильмы Innocence Minister 2000-09-08
Series Grass Roots 2000-06-01
Фильмы Molokai: The Story of Father Damien Clayton Strawn 1999-03-17
Фильмы Blackrock Det. Sgt. Wilansky 1997-05-01
Series Pacific Drive 1996-01-29
Фильмы Lust and Revenge 1996-05-28
Series Janus 1994-09-01
Фильмы Alex Mr. Jack 1993-05-06
Series The Camomile Lawn Benny Baker 1992-03-05
Фильмы Aya Mac 1991-10-24
Фильмы Рассказ женщины Jonathan 1991-09-26
Фильмы Sweet Talker 1991-05-10
Фильмы Golden Braid Bernard 1990-09-07
Series Флэш Coach Ken Blundell 1990-09-20
Фильмы Plead Guilty, Get A Bond 1990-12-01
Фильмы Island Janis 1989-09-09
Фильмы Manifesto Wango 1988-01-27
Фильмы The Tale of Ruby Rose Henry Rose 1988-08-18
Фильмы Emerald City Mike McCord 1988-12-09
Фильмы Навигатор. Средневековая одиссея Arno 1988-09-16
Фильмы The Bit Part Michael 1987-06-20
Фильмы Dogs in Space Chainsaw man 1986-12-18
Фильмы Malcolm Willy 1986-07-20
Фильмы A Street to Die Col Turner 1985-10-03
Фильмы Парень из фирмы «Кока-Кола» Kim 1985-07-14
Фильмы Strikebound Wattie Doig 1984-09-20
Фильмы The Return of Captain Invincible 1983-01-01
Фильмы Man of Flowers David 1983-09-22
Series Возвращение в Эдем 1983-01-14
Фильмы The Clinic Dr. Eric Linden 1983-04-21
Фильмы The Man from Snowy River Curly 1982-03-02
Фильмы Lonely Hearts 1982-11-01
Фильмы Штурмовой отряд Z Able Seaman A.D. 'Sparrer' Bird 1982-06-10
Фильмы ...Maybe This Time Salesman 1981-03-19
Фильмы Breaker Morant Corporal Sharp 1980-05-15
Фильмы In Search of Anna Jerry 1979-07-28
Фильмы Newsfront 1978-07-29
Фильмы Death Cheaters Butcher 1976-12-16
Фильмы The Trespassers Sandy 1976-08-18
Фильмы The Great MacArthy Warburton 1975-08-04
Фильмы The Removalists 1975-10-15
Фильмы Машины, которые съели Париж Darryl 1974-10-10
Фильмы На последнем дыхании Unknown 1960-03-16