Image of Chris Haywood

Chris Haywood

From Wikipedia, the free encyclopedia. Chris Haywood (born 24 July 1948) is an English-born, Australian-based film and televisionactor/producer. Description above from the Wikipedia article Chris Haywood, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 24, 1948 In Billericay - Essex - England
Всего фильмов:
68
Впервые появился:
В series Os Mutantes
Последний проект:
movie Love Is Now 2014-12-04
Фильмы онлайн
Poster of Palawan Fate
Poster of False Witness
Poster of Golden Braid
Poster of Man of Flowers
Фильмография
Series Os Mutantes Sam 2019
Series İşler Güçler Peter Houseman 2019
Фильмы Love Is Now Ben 2014-12-04
Фильмы Отклонение Armstrong 2012-06-06
Фильмы The Interviewer 2012-06-30
Фильмы Palawan Fate 2011-05-16
Фильмы Savages Crossing Chris 2011-05-11
Фильмы Ниже холма 60 Colonel Wilson Rutledge 2010-04-15
Series False Witness 2009-01-11
Фильмы Salvation Architect 2009-03-19
Фильмы Мальчики возвращаются Tom 2009-09-25
Фильмы The Last Confession of Alexander Pearce Robert Knopwood 2009-01-29
Фильмы The View from Greenhaven Dashiell 2008-10-15
Фильмы 8 Lunch Guest (segment "The Water Diary") 2008-10-23
Фильмы Lockout Himself 2007-08-23
Фильмы Hotel Vladivostok Man 2006-08-31
Фильмы Jindabyne Gregory 2006-07-20
Series Grattis världen Major Ashley-Pitt 2005-09-11
Фильмы Human Touch Edward 2005-04-14
Фильмы Особь 3 2004-11-26
Фильмы The Widower Neville 2004-06-01
Фильмы Subterano Cleary 2003-01-01
Series Стальной алхимик Photographer 2003-10-04
Фильмы The Diaries of Vaslav Nijinsky Oscar 2002-04-25
Фильмы My Husband, My Killer George Cannellis 2001-11-13
Series McLeod's Daughters Unknown 2001-08-08
Фильмы Innocence Minister 2000-09-08
Series Grass Roots 2000-06-01
Фильмы Molokai: The Story of Father Damien Clayton Strawn 1999-03-17
Фильмы Blackrock Det. Sgt. Wilansky 1997-05-01
Series Pacific Drive 1996-01-29
Фильмы Lust and Revenge 1996-05-28
Series Janus 1994-09-01
Фильмы Alex Mr. Jack 1993-05-06
Series The Camomile Lawn Benny Baker 1992-03-05
Фильмы Aya Mac 1991-10-24
Фильмы Рассказ женщины Jonathan 1991-09-26
Фильмы Sweet Talker 1991-05-10
Фильмы Plead Guilty, Get A Bond 1990-12-01
Фильмы Golden Braid Bernard 1990-09-07
Series Флэш Coach Ken Blundell 1990-09-20
Фильмы Island Janis 1989-09-09
Фильмы Manifesto Wango 1988-01-27
Фильмы The Tale of Ruby Rose Henry Rose 1988-08-18
Фильмы Emerald City Mike McCord 1988-12-09
Фильмы Навигатор. Средневековая одиссея Arno 1988-09-16
Фильмы The Bit Part Michael 1987-06-20
Фильмы Dogs in Space Chainsaw man 1986-12-18
Фильмы Malcolm Willy 1986-07-20
Фильмы A Street to Die Col Turner 1985-10-03
Фильмы Strikebound Wattie Doig 1984-09-20
Фильмы The Return of Captain Invincible 1983-01-01
Series Возвращение в Эдем 1983-01-14
Фильмы Man of Flowers David 1983-09-22
Фильмы The Clinic Dr. Eric Linden 1983-04-21
Фильмы The Man from Snowy River Curly 1982-03-02
Фильмы Штурмовой отряд Z Able Seaman A.D. 'Sparrer' Bird 1982-06-10
Фильмы Lonely Hearts 1982-11-01
Фильмы ...Maybe This Time Salesman 1981-03-19
Фильмы Breaker Morant Corporal Sharp 1980-05-15
Фильмы In Search of Anna Jerry 1979-07-28
Фильмы Newsfront 1978-07-29
Фильмы Deathcheaters Butcher 1976-12-16
Фильмы The Trespassers Sandy 1976-08-18
Фильмы The Great Macarthy 1975-08-04
Фильмы The Removalists 1975-10-15
Фильмы Машины, которые съели Париж Darryl 1974-10-10
Фильмы На последнем дыхании Unknown 1960-03-16