Image of Jessica Harper

Jessica Harper

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jessica Harper (born October 10, 1949) is an American actress and producer, as well as a singer and author of children's music and books. Description above from the Wikipedia article Jessica Harper, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 10, 1949 In Chicago, Illinois, USA
Всего фильмов:
28
Впервые появился:
В series Отдел 5-O 1968-09-20
Последний проект:
movie Дом вдребезги 2009-12-12
Фильмы онлайн
Poster of Спасение
Poster of Байки из склепа
Poster of Уравнитель
Poster of Гроши с неба
Фильмография
Фильмы Дом вдребезги DWP Clerk 2009-12-12
Фильмы Остановка 2006-10-07
Series Take It or Leave It Daisy 2006-10-23
Фильмы Сочувствие Госпоже Месть Unknown 2005-07-29
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Series Dalziel and Pascoe Unknown 1996-03-16
Фильмы Спасение Joyce 1995-06-23
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Big Man on Campus Dr. Fisk 1989-12-12
Series Wiseguy Unknown 1987-09-16
Фильмы The Imagemaker Cynthia 1986-01-24
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Tales from the Darkside Unknown 1984-09-30
Фильмы My Favorite Year K.C. Downing 1982-10-01
Фильмы Shock Treatment Janet Majors 1981-10-30
Фильмы Гроши с неба Joan 1981-12-11
Series Studs Lonigan Loretta Lonigan 1979-03-07
Series Little Women 1979-02-08
Фильмы The Evictors Ruth Watkins 1979-04-17
Фильмы Суспирия Suzy Bannion 1977-02-01
Фильмы Inserts Cathy Cake 1975-01-01
Фильмы Любовь и смерть Natasha 1975-06-10
Фильмы Phantom of the Paradise Phoenix 1974-10-31
Фильмы ‘Rameau’s Nephew’ by Diderot (Thanx to Dennis Young) by Wilma Schoen 1974-11-05
Series Отдел 5-O Unknown 1968-09-20