Image of Thengai Srinivasan

Thengai Srinivasan

Thengai Srinivasan (21 October 1937 – 9 November 1988) was an Indian actor and popular comedian, who appeared in Tamil-language films in the 1970s and early 1980s. He was given the title Thengai (coconut) after his role as a coconut-seller in the drama Kal Manam, staged by actor K. Kannan. Although originally a comedian, he also performed in other genres and enacted several lead and antagonistic roles.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 21, 1937 In Tamil Nadu, India
Всего фильмов:
90
Впервые появился:
В series Tüskevár 1967-03-01
Последний проект:
series Однажды ночью 2016-07-10
Фильмы онлайн
Poster of Krishnan Vandhaan
Poster of Gyalogbéka
Poster of Oorum Uravum
Poster of General Chakravarthi
Фильмография
Series Однажды ночью 2016-07-10
Series Lady Dynamite 2016-05-20
Series 함부로 애틋하게 2016-07-06
Series Les beaux malaises 2014-01-22
Фильмы Rettai Vaal Kuruvi 1987-02-26
Фильмы Muthukkal Moondru 1987-03-05
Фильмы Krishnan Vandhaan 1987-08-28
Фильмы Naan Adimai Illai 1986-03-01
Фильмы Anandha Kanneer 1986-03-06
Фильмы Naan Sigappu Manithan 1985-04-12
Фильмы Padikkatha Panayar 1985-03-22
Фильмы உதயகீதம் 1985-04-12
Фильмы Sri Raghavendra 1985-09-01
Фильмы Pillai Nila 1985-04-13
Series Gyalogbéka 1985-06-01
Фильмы Nermai 1985-05-03
Фильмы Nooravathu Naal 1984-03-23
Фильмы Chiranjeevi 1984-02-16
Фильмы Vaazhkai 1984-04-13
Фильмы Thiruppam 1984-01-13
Фильмы Nalla Naal 1984-06-01
Фильмы Sarithira Nayagan 1984-05-26
Фильмы Ezhudhaadha Sattangal 1984-08-15
Фильмы Osai 1984-10-23
Фильмы Thai Veedu 1983-04-14
Фильмы Sivappu Sooriyan 1983-05-27
Фильмы Uruvangal Maralam 1983-01-14
Фильмы Thanga Magan 1983-11-04
Фильмы Vellai Roja 1983-11-03
Фильмы Miruthanga Chakravarthi 1983-09-24
Фильмы Vasandhathil Oru Naal 1982-05-07
Фильмы Puthukavithai 1982-06-11
Фильмы Ranga 1982-04-14
Фильмы Simla Special 1982-06-01
Фильмы Thanikattu Raja 1982-03-12
Фильмы Oorukku Oru Pillai 1982-02-04
Фильмы Sagalakala Vallavan 1982-03-01
Фильмы Thai Mookambhikai 1982-06-26
Фильмы Auto Raja 1982-03-27
Фильмы Adhisaya Piravigal 1982-12-08
Фильмы Nenjangal 1982-12-09
Фильмы Puthu Kavithai 1982-07-11
Фильмы Paritchaikku Neramaachu 1982-11-13
Фильмы Naandri, Meendum Varuga 1982-11-17
Фильмы Moondru Mugam 1982-08-01
Фильмы Oorum Uravum 1982-11-13
Фильмы Kanney Raadha 1982-08-14
Фильмы Rani Theni 1982-10-09
Фильмы Kazhugu 1981-03-06
Фильмы Meendum Kokila 1981-03-01
Фильмы Ram Lakshman 1981-02-28
Фильмы Kalthoon 1981-05-01
Фильмы Thillu Mullu Sri Ramachandramurthy 1981-05-01
Фильмы Aakali Rajyam 1981-11-15
Фильмы Tick! Tick! Tick! 1981-11-07
Фильмы Ranuva Veeran 1981-10-26
Фильмы Netrikan (Guest appearance) 1981-08-15
Фильмы Ellam Inbamayyam 1981-07-01
Фильмы Billa 1980-01-26
Фильмы Rishi Moolam 1980-01-25
Фильмы Dharma Raja 1980-04-25
Фильмы Yamanukku Yaman 1980-05-16
Фильмы Vishwaroobam 1980-11-06
Фильмы Ratha Paasam 1980-06-14
Фильмы Dharma Yuddam 1979-06-26
Фильмы Nalladhoru Kudumbam 1979-05-03
Фильмы Thirisoolam 1979-01-23
Фильмы Imayam 1979-07-21
Фильмы Kavari Maan 1979-04-05
Фильмы Vetrikku Oruvan 1979-12-07
Фильмы Annai Velankanni 1979-08-15
Фильмы Sigappukkal Mookkuthi 1979-11-15
Фильмы Pattaakathi Bairavan 1979-10-19
Фильмы Aarilirunthu Arubathu Varai 1979-09-14
Фильмы Annai Oru Alayam 1979-10-19
Фильмы Thyagam 1978-03-03
Фильмы Andhamaan Kadhali 1978-01-25
Фильмы General Chakravarthi 1978-06-16
Фильмы Vaazhkai Alaigal 1978-04-13
Фильмы Pilot Premnath 1978-10-29
Фильмы Priya 1978-12-22
Фильмы Justice Gopinath 1978-12-16
Series Utánam, srácok 1975-02-01
Фильмы Idhayakkani 1975-08-22
Фильмы Urimai Kural 1973-12-31
Фильмы Velli Vizha 1972-08-11
Фильмы Kasethan Kadavulada 1972-05-19
Фильмы Ethir Neechal Guest Apperance 1968-04-13
Фильмы Kannan En Kadhalan 1968-04-24
Series Tüskevár 1967-03-01