Image of Revathi

Revathi

Revathy is an Indian actress and film director. She has acted in Tamil, Malayalam, Kannada, Telugu and Hindi films, directed several feature-length films, and has acted in and produced multiple television programs, totaling over twenty years of experience in the entertainment industry and over a hundred films to her credit. She has won several accolades, including three National Film Awards, in three different categories, and six Filmfare Awards South.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 8, 1966 In Kochi, Kerala, India
Всего фильмов:
77
Впервые появился:
В movie Kattathe Kilikoodu 1983-07-04
Последний проект:
movie Gulebakavali 2018-01-12
Фильмы онлайн
Poster of aiseki MOGOL GIRL
Poster of En Aasai Machaan
Poster of Gramatthu Minnal
Poster of Vaidegi Kaathirundhal
Фильмография
Фильмы Gulebakavali Masha 2018-01-12
Фильмы ப பாண்டி Poonthendral 2017-04-14
Series aiseki MOGOL GIRL 2017-10-03
Series Ennemi public 2016-05-01
Series Однажды ночью 2016-07-10
Фильмы அம்மா கணக்கு Dr.Nandhini 2016-07-15
Фильмы Konjam Koffee Konjam Kaadhal 2016-12-31
Фильмы సోమరి Lakshmi, Varun's Mother 2015-12-18
Фильмы 2 States Radha Swaminathan 2014-04-17
Фильмы Anukshanam 2014-09-12
Фильмы Маргариту, с соломинкой Shubhangini 2014-10-04
Фильмы Molly Aunty Rocks! Molly Aunty 2012-09-14
Фильмы Indian Rupee Dr. Sheela Koshy 2011-10-06
Фильмы Osthe Velan and Balan's Mother 2011-11-22
Фильмы Penpattanam Girija 2010-07-29
Фильмы சி‌வபு‌ரம்‌ 2009-03-27
Фильмы Thoondil Dr. Jayanthi 2008-02-21
Фильмы Nishabd Amrita 2007-03-02
Фильмы Ponniyin Selvan Ponni 2005-08-16
Фильмы Anandabhadram Gayathri 2005-11-03
Фильмы From the day I saw you Maragatham 2005-11-20
Фильмы Ab Tak Chhappan Mrs. Namita Sadhu Agashe 2004-02-27
Фильмы Vaanam Vasappadum 2004-04-16
Фильмы Thamizhan Surya's sister 2002-04-12
Фильмы ഗ്രാമഫോൺ Sara 2002-04-26
Фильмы നന്ദനം Thankam 2002-12-20
Фильмы കൈ എത്തും ദൂരത്ത് Dr. Omana Babunath 2002-08-01
Фильмы Red 2002-05-05
Фильмы Ravanaprabhu Bhanumathi 2001-08-31
Фильмы மாயன் 2001-09-14
Фильмы Rathna 1998-05-07
Фильмы இருவர் Marathagam 1997-01-14
Фильмы അഗ്നിദേവന്‍ Sudarshana 1995-07-04
Фильмы Avatharam Ponnama 1995-06-09
Фильмы Thotta Chinungi Bhuvana 1995-12-15
Фильмы Paasamalargal 1994-02-05
Фильмы Magalir Mattum Sathya 1994-02-25
Фильмы En Aasai Machaan 1994-08-26
Фильмы Devasuram Bhanumathi 1993-04-14
Фильмы Pudhiya Mugam Anjali 1993-05-28
Фильмы Padheyam Radha 1993-11-21
Фильмы മായാമയൂരം Nanda 1993-07-04
Фильмы Raat Mini 1992-02-06
Фильмы தேவர் மகன் 1992-05-05
Фильмы Deiva Vaakku Hamsaveni (Aatha) 1992-08-30
Фильмы Chinna Pasanga Naanga Marikolunthu 1992-11-05
Фильмы Kilukkam Nandini 1991-08-15
Фильмы Love Maggie 1991-11-15
Фильмы അദ്വൈതം Lakshmi Menon 1991-09-03
Фильмы Arangetra Velai Masha 1990-02-23
Фильмы Kizhakku Vasal 1990-07-10
Фильмы Idhaya Thamarai 1990-01-14
Фильмы ராஜா கைய வைச்சா 1990-12-07
Фильмы Anjali Chitra 1990-07-12
Фильмы Chathriyan Jaya (Guest Appearance) 1990-10-17
Фильмы Prema 1989-01-11
Фильмы Lankeshwarudu 1989-10-27
Фильмы വരവേൽപ്പ് Rama 1989-03-31
Фильмы Kakkothikkavile Appooppan Thadikal 1988-01-08
Фильмы മൂന്നാംമുറ Mini Johnson 1988-11-10
Фильмы Puravrutham Devi 1988-02-11
Фильмы Gramatthu Minnal 1987-07-11
Фильмы ആൺകിളിയുടെ താരാട്ട് 1987-09-04
Фильмы டிசம்பர் பூக்கள் 1986-01-14
Фильмы Marumagal 1986-01-25
Фильмы Punnagai Mannan Malini 1986-02-01
Фильмы Mouna Raagam 1986-08-15
Фильмы Lakshmi Vandhachu 1986-10-31
Фильмы Udhaya Geetham 1985-04-12
Фильмы Kanni Raasi Dhanalakshmi 1985-02-15
Фильмы Pagal Nilavu Jyothi 1985-06-05
Фильмы Aan Paavam 1985-12-27
Фильмы Kunguma Chimil 1985-08-22
Фильмы Ente Kanakkuyil Anuradha 1985-07-25
Фильмы Vaidegi Kaathirundhal 1984-10-23
Фильмы Kattathe Kilikoodu Asha Thampi 1983-07-04
Фильмы Mann Vasanai 1983-07-28