Image of Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård (born August 25, 1976) is a Swedish actor. He is best known for his roles as vampire Eric Northman on the HBO series True Blood, a male model in Zoolander and Brad Colbert in the HBO miniseries Generation Kill. Description above from the Wikipedia article Alexander Skarsgård, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 25, 1976 In Stockholm, Stockholms lan, Sweden
Всего фильмов:
53
Впервые появился:
В series Corelli
Последний проект:
movie Godzilla vs. Kong 2020-05-22
Фильмы онлайн
Poster of Тарзан. Легенда
Poster of Посвящённый
Poster of Связи нет
Poster of Меланхолия
Фильмография
Series Krigsdøtre Sgt. Brad 'Iceman' Colbert 2020
Фильмы The Kill Team 2020
Фильмы Godzilla vs. Kong 2020-05-22
Series A Drop of True Blood Eric Northman 2020
Фильмы Образцовый самец Meekus 2019
Series Corelli Micke 2019
Фильмы Последствия Stefan Lubert 2019-03-01
Фильмы Flarsky 2019-02-08
Фильмы Немой Leo Beiler 2018-02-23
Фильмы Придержи тьму Vernon Slone 2018-09-22
Series Большая маленькая ложь Perry Wright 2017-02-19
Фильмы Образцовый самец 2 Adam 2016-02-06
Series Dit is Fussball! Anders 2016-08-27
Фильмы Война против всех Terry Monroe 2016-10-07
Фильмы Тарзан. Легенда John Clayton / Tarzan 2016-06-29
Фильмы Затаившись Ray 2015-09-15
Фильмы Дневник девочки-подростка Monroe Rutherford 2015-08-07
Фильмы Посвящённый Jonas's father 2014-08-11
Фильмы Группировка 'Восток' Benji 2013-05-31
Фильмы Связи нет Derek Hull 2012-09-11
Фильмы Battleship Commander Stone Hopper 2012-05-18
Series Shaun Micallef's Mad as Hell Jack 2012-05-25
Фильмы Развод в большом городе Lincoln 2012-09-07
Фильмы Морской бой Commander Stone Hopper 2012-04-11
Фильмы Соломенные псы Charlie Venner 2011-09-16
Фильмы Меланхолия Michael 2011-07-07
Фильмы Меланхолия Michael 2011-05-26
Фильмы Moomins and the Comet Chase Moomintroll (voice) 2010-08-06
Фильмы Trust Me Alex 2010-08-20
Фильмы Beyond The Pole Terje 2009-01-01
Фильмы Lady Gaga: Paparazzi The Boyfriend 2009-06-04
Фильмы Метропия Stefan (voice) 2009-10-21
Series True Blood Eric Northman 2008-09-07
Series Настоящая кровь Eric Northman 2008-09-07
Series The Curse of Comedy Lise's papsøn 2008-03-19
Фильмы Black Island Sisters Stefan 2007-10-05
Фильмы Выход Fabian von Klerking 2006-10-06
Фильмы Kill Your Darlings Geert 2006-04-12
Фильмы Double Shift Nisse 2005-05-18
Фильмы О Саре Kalle Öberg 2005-11-11
Фильмы Последняя высадка Lt Jergen Voller 2005-05-23
Фильмы Магнаты Sgt. Brad 'Iceman' Colbert 2005-02-06
Фильмы Heartbeat Piloten 2004-01-30
Фильмы Образцовый самец Meekus 2001-09-28
Фильмы Kites Over Helsinki Robin Åström 2001-09-07
Фильмы Dykaren Ingmar 2000-01-05
Фильмы Wings of Glass Johan 2000-10-20
Series Vita lögner Marcus Englund 1997-10-27
Фильмы Indien - der Film Gunnar Eklind 1993-10-07
Фильмы The Dog That Smiled Jojjo 1989-12-19
Фильмы Idag Röd Boy 1987-10-19
Фильмы Крепкие тела Boogey Knights singer 1984-05-04
Фильмы Åke and His World Kalle Nubb 1984-10-26