Image of Luis Guzmán

Luis Guzmán

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Luis Guzmán (born August 28, 1956) is an actor from Puerto Rico. He is known for his character work. For much of his career, his squat build, wolfish features, and brooding countenance have garnered him roles largely as sidekicks, thugs, or policemen, but his later career has seen him move into more mainstream roles. He is a favorite of director Steven Soderbergh, who cast him in Out of Sight, The Limey, and Traffic, and Paul Thomas Anderson, who cast him in Boogie Nights, Magnolia and Punch-Drunk Love. He also voiced Ricardo Diaz in Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: Vice City Stories. Description above from the Wikipedia article Luis Guzmán, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Aug 28, 1956 In Cayey, Puerto Rico
Всего фильмов:
104
Впервые появился:
В movie The Taking of Pelham 123
Последний проект:
movie 11 сентября 2017-09-07
Фильмы онлайн
Poster of Мы - Миллеры
Poster of Сообщество
Poster of John from Cincinnati
Poster of Англичанин
Фильмография
Фильмы Thicker Jorge 2018
Фильмы Carlito's Way Pachanga 2018
Series I Men... ke I Den Eddie Ortiz (as Luis Guzman) 2018
Фильмы The Taking of Pelham 123 Phil Ramos 2018
Фильмы Сэнди Уэкслер Oscar 2017-04-14
Фильмы 11 сентября Eddie 2017-09-07
Фильмы Киану Bacon 2016-04-21
Фильмы Aztec Warrior Aztec Warrior 2016-12-31
Фильмы De Puerto Rico para el mundo Himself 2016-12-04
Фильмы Все по новой Jorge the Shooter Boy 2016-05-27
Series Реанимация Jesse Salander 2015-09-30
Фильмы Puerto Ricans in Paris Luis 2015-06-12
Фильмы Two Men in Town Terence 2014-02-06
Фильмы Внешнее сходство Vincent 2014-07-11
Фильмы Исправление Detective 2014-09-19
Фильмы Henry & Me Lefty Gomez (voice) 2014-08-18
Фильмы Кровавая месть Chief Ramón Garza 2014-04-04
Фильмы 179th Street Ernesto Fernandez 2014-12-31
Фильмы Возвращение героя Mike Figuerola 2013-01-12
Фильмы Мы - Миллеры Mexican Cop 2013-08-07
Фильмы We're the Millers Mexican Cop 2013-08-07
Фильмы Турбо Angelo (voice) 2013-07-11
Фильмы Путешествие 2: Таинственный остров Gabato Laguatan 2012-01-19
Фильмы Rise of the Damned Ramone 2011-06-09
Фильмы Гость Rose Lazar 2011-08-26
Фильмы Артур. Идеальный миллионер Bitterman 2011-04-08
Series 돌아온 一枝梅 Det. Luis Valentin 2009-01-21
Фильмы Обещать - не значит жениться Javier 2009-02-06
Фильмы The Face Is Familiar 2009-06-08
Series The Stew of Life 2009-09-07
Фильмы Still Waiting... Raddimus 2009-02-17
Series Сообщество Himself 2009-09-17
Фильмы Так себе каникулы Nick - Child Proofer #2 (uncredited) 2009-11-24
Фильмы Бой без правил Martinez 2009-04-24
Фильмы Опасные пассажиры поезда 123 Phil Ramos 2009-06-11
Фильмы Крошка из Беверли-Хиллз Chucho (voice) 2008-10-03
Фильмы С праздниками ничто не сравнится Johnny 2008-12-12
Фильмы Всегда говори «ДА» Jumper 2008-12-09
Series Giada at Home Lance 2008-10-18
Series Free Radio Unknown 2008-02-03
Фильмы Война Benny 2007-08-24
Фильмы Тяжелый случай Million Dollar Mendez 2007-08-22
Series John from Cincinnati Ramon Gaviota 2007-06-10
Фильмы Maldeamores Ismael (segment "En la Urbanización") 2007-04-27
Series Pro-Am Poker Equalizer Ray 2007-02-07
Фильмы Школа негодяев Sergeant Moorehead 2006-09-29
Series I Love the '70s: Volume 2 2006-07-10
Фильмы Мечтатель Balon 2005-09-10
Фильмы Большая жратва Raddimus 2005-10-07
Series I Love the '90s: Part Deux 2005-01-17
Фильмы A Series of Unfortunate Events Bald Man 2004-12-17
Фильмы Лемони Сникет: 33 несчастья Bald Man 2004-12-16
Фильмы The Dust Factory Unknown 2004-01-01
Series Holmes on Homes Nacho Reyes 2003-03-24
Фильмы Управление гневом Lou 2003-04-11
Series Wanda at Large Luis 2003-03-26
Фильмы Anger Management Lou 2003-04-11
Фильмы Афера Manzano 2003-04-25
Series I Love the '80s Strikes Back 2003-10-21
Фильмы Приключения Плуто Нэша Felix Laranga 2002-08-15
Фильмы Море Солтона Quincy 2002-01-01
Фильмы Добро пожаловать в Коллинвуд Cosimo 2002-05-24
Фильмы Граф Монте-Кристо Jacopo 2002-01-23
Фильмы Юго-запад 9 2001-10-12
Фильмы Magnolia Luis 2000-01-07
Фильмы Luckytown Jimmy 2000-08-04
Фильмы Thin Air Chollo 2000-09-12
Фильмы Table One Xavier 2000-01-01
Фильмы Англичанин Eduardo Roel 1999-05-15
Фильмы Глаза змеи Cyrus 1998-08-07
Фильмы One Tough Cop Gunman Popi 1998-10-09
Фильмы Ночи в стиле буги Maurice TT Rodriguez 1997-09-11
Series Тюрьма «ОZ» Unknown 1997-07-12
Фильмы Boogie Nights Maurice TT Rodriguez 1997-10-31
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Фильмы On Seventh Avenue Eddie Diaz 1996-06-10
Фильмы Замена Rem 1996-04-19
Series House of Buggin' 1995-01-08
Series Подводная Одиссея Unknown 1994-01-19
Series Superhuman Samurai Syber-Squad Det. Jim Vargas 1994-09-12
Series Полицейские под прикрытием Unknown 1994-09-08
Фильмы The Cowboy Way Chango 1994-06-03
Series Убойный отдел Unknown 1993-01-31
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Последний киногерой 1993-06-18
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Путь Карлито Pachanga 1993-11-10
Фильмы Innocent Blood Morales 1992-09-25
Фильмы Поймать убийцу Waiter (uncredited) 1992-05-15
Фильмы Rafael Hernández: Jibarito del mundo Guard 1992-01-02
Фильмы Напролом Pooley 1991-03-08
Series Street Justice Juan Benitez 1991-09-29
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Family Business Torres 1989-12-15
Фильмы Черный дождь Frankie 1989-09-22
Фильмы True Believer Ortega 1989-02-17
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Охотник Unknown 1984-09-18
Фильмы Variety Jose 1983-09-10
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Ray Castro 1983-04-04
Фильмы Short Eyes 1977-09-28
Фильмы Inherit the Wind Unknown 1960-06-24
Фильмы Son of Dracula 1943-10-05