Биография Val Kilmer. Все фильмы с участием Val Kilmer. 
Image of Val Kilmer

Val Kilmer

Val Edward Kilmer (born December 31, 1959) is an American actor. Originally a stage actor, Kilmer became popular in the mid-1980s after a string of appearances in comedy films, starting with Top Secret! (1984), then the cult classic Real Genius (1985), as well as blockbuster action films, including a role in Top Gun and a lead role in Willow. During the 1990s, Kilmer gained critical respect after a series of films that were also commercially successful, including his roles as Jim Morrison in The Doors, Doc Holliday in 1993's Tombstone, Batman in 1995's Batman Forever, Chris Shiherlis in 1995's Heat and Simon Templar in 1997's The Saint. During the early 2000s, Kilmer appeared in several well-received roles, including The Salton Sea, Spartan, and supporting performances in Kiss Kiss Bang Bang, Alexander, and as the voice of KITT in Knight Rider. Description above from the Wikipedia article Val Kilmer, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 31, 1959 In Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
103
Впервые появился:
В movie Heat
Последний проект:
movie Снеговик 2017-10-26
Фильмы онлайн
Poster of 신돈
Poster of Тяжёлые деньги
Poster of Wings of Courage
Poster of Убийства на улице Морг
Фильмография
Фильмы Heat Chris Shiherlis 2019
Series Mother Goose and Grimm Robby Gallagher 2019
Series Racet till Vita Huset Arturo 2019
Series Yahaaan Main Ghar Ghar Kheli Dillon 2019
Фильмы Снеговик Gert Rafto 2017-10-26
Фильмы Песня за песней 2017-03-17
Фильмы The Super Walter 2017-10-14
Series Звездный путь: Дискавери Warren Bloodworth 2017-09-24
Фильмы Пало-Альто Stewart 2014-05-09
Фильмы Tom Sawyer & Huckleberry Finn Mark Twain 2014-10-23
Фильмы Трофеи Вавилона General Cauliffe 2014-01-09
Фильмы Козы Hofstadder 2013-08-16
Фильмы Самолёты Bravo (voice) 2013-08-09
Фильмы Риддл Sheriff Richards 2013-01-10
Фильмы Alexander: The Ultimate Cut Philip 2013-01-01
Фильмы Life's Too Short Easter Special 2013-01-01
Фильмы Возмездие Эрпа Wyatt Earp 2012-03-06
Фильмы Семь футов McCormick 2012-04-16
Фильмы Убить и закопать Dale 2012-01-04
Фильмы Deep in the Heart The Bearded Man 2012-01-01
Фильмы Четвертое измерение Hector 2012-06-27
Фильмы 5 дней в августе Dutchman 2011-04-14
Фильмы Между Hall Baltimore 2011-09-10
Фильмы Ирландец Joe Manditski 2011-03-10
Фильмы Ствол Angel 2010-06-10
Фильмы American Cowslip Todd Inglebrink 2010-09-07
Фильмы СуперМакГрубер Dieter Von Cunth 2010-05-21
Фильмы Мистер Никто Mr. Nobody / Drifter 2010-10-01
Series Journey to Planet Earth Andrey 2009-03-18
Фильмы Улицы крови Detective Andy Devereaux 2009-07-13
Фильмы Фальшивая личина Dr. Nicholas Pinter 2009-12-18
Фильмы The Steam Experiment Jimmy 2009-05-01
Фильмы Прошивка Virgil Kirkhill 2009-11-03
Фильмы Плохой лейтенант Stevie Pruit 2009-09-11
Фильмы Дело чести Макферсона MacPherson 2008-02-15
Фильмы Дельго Bogardus 2008-12-12
Series Comanche Moon Inish Scull 2008-01-13
Фильмы American Meth Narrator 2008-02-26
Фильмы Время пришло... 2:22 Maz 2008-09-24
Series XIII: Заговор La Mangouste 2008-10-06
Фильмы XIII: Заговор La Mangouste 2008-09-24
Фильмы День Колумба John Cologne 2008-08-29
Фильмы Секс Гуру Val Kilmer 2008-06-20
Фильмы Преступник John Smith 2008-07-17
Фильмы Есть мечты – будут и путешествия Henderson 2007-05-21
Фильмы Дежа Вю Agent Paul Pryzwarra - FBI 2006-11-22
Фильмы Пересечение 10-й и Вульф Murtha 2006-02-19
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Фильмы Deja Vu Agent Pryzwarra 2006-11-22
Series Petrolheads J.T. Baker 2006-02-12
Фильмы Champion Himself 2005-03-12
Фильмы Shadows of the Bat: The Cinematic Saga of the Dark Knight Himself 2005-10-18
Series 신돈 Dr. David Kruipen 2005-09-24
Фильмы Поцелуй навылет Gay Perry 2005-09-05
Фильмы Kiss Kiss Bang Bang Gay Perry 2005-11-18
Фильмы Кольцо дракона El Cabillo (uncredited) 2004-03-28
Фильмы Alexander Philip 2004-11-24
Series Шоу Тони Данца Mentor 2004-09-13
Фильмы Охотники за разумом Jake Harris 2004-05-07
Series Красавцы Unknown 2004-07-18
Фильмы Увольнительная Staff Sergeant Skeer 2004-05-23
Фильмы Blind Horizon Frank Kavanaugh 2003-12-14
Фильмы Уондерлэнд John Holmes 2003-10-23
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы Тяжёлые деньги FBI Agent Mark C. Cornell 2002-02-15
Series HR Animal Wrangler 2002-10-09
Series Союз Серокрылых Moses 2002-10-09
Фильмы Море Солтона Tom Van Allen | Danny Parker 2002-01-01
Фильмы Поллок Willem DeKooning 2000-09-06
Фильмы Приключения Тигрули KITT 2000-02-11
Фильмы Joe the King Bob Henry 1999-10-17
Фильмы С первого взгляда Virgil Adamson 1999-01-15
Фильмы Принц Египта Moses/God 1998-12-15
Фильмы Святой Simon Templar 1997-04-03
Фильмы Призрак и Тьма Col. John Henry Patterson 1996-10-11
Фильмы Wings of Courage Jean Mermoz 1996-09-18
Фильмы Остров доктора Моро Montgomery 1996-08-23
Series Traders Scott 1996-02-01
Фильмы Dead Girl Dr. Dark 1996-01-01
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Фильмы Batman Forever Batman / Bruce Wayne 1995-06-16
Фильмы Схватка Chris Shiherlis 1995-12-15
Фильмы Бэтмен навсегда Bruce Wayne / Batman 1995-06-16
Фильмы Riddle Me This: Why Is Batman Forever? Himself 1995-07-10
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Фильмы Тумстоун: Легенда дикого запада Doc Holliday 1993-12-25
Фильмы True Romance Mentor 1993-09-10
Фильмы Дорз Jim Morrison 1991-03-01
Фильмы Убей меня снова Jack Andrews 1989-10-27
Фильмы Виллоу Madmartigan 1988-05-01
Фильмы The Man Who Broke 1,000 Chains Robert Elliot Burns / Elliot Roberts 1987-10-31
Фильмы Убийства на улице Морг Philippe Huron 1986-12-07
Фильмы Лучший стрелок Tom 'Iceman' Kazanski 1986-05-16
Фильмы Top Gun Iceman 1986-05-16
Фильмы Настоящие гении Chris Knight 1985-08-07
Фильмы Совершенно секретно! Nick Rivers 1984-06-08
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Shelley Lt. Jim Ducharme 1979-07-12
Series Buford and the Galloping Ghost Ray Levoi 1979-02-03
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Горизонт Philip 1974-09-02
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18