Image of James Purefoy

James Purefoy

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Brian Mark Purefoy (born 3 June 1964) is an English actor. Description above from the Wikipedia article James Purefoy, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 3, 1964 In Taunton, Somerset, England, UK
Всего фильмов:
50
Впервые появился:
В movie John Carter
Последний проект:
series Видоизмененный углерод 2018-02-02
Фильмы онлайн
Poster of Последователи
Poster of Джон Картер
Poster of The Philanthropist
Poster of Обитель зла
Фильмография
Series Entertainment Tonight Canada Tom Bertram 2019
Series Seekers Thom Lightstone 2019
Фильмы John Carter Kantos Kan 2019
Series Видоизмененный углерод Laurens Bancroft 2018-02-02
Series Roots John Waller 2016-05-30
Series Охотники на троллей Amulet (voice) 2016-12-23
Фильмы Чувство справедливости Michael Connor 2016-07-29
Фильмы Высотка Pangbourne 2015-11-22
Фильмы Ускорение Mr. Washington 2015-08-01
Фильмы Злая кровь Wild Bill 2014-03-04
Series Последователи Joe Carroll 2013-01-21
Фильмы The Hollow Crown: Richard II Thomas Mowbray 2012-06-30
Фильмы Джон Картер Kantos Kan 2012-03-07
Фильмы Железный рыцарь Thomas Marshall 2011-03-03
Series Camelot King Lot 2011-02-25
Series Несправедливость William Travers 2011-06-06
Series Возмездие Dominik Wright 2011-09-21
Фильмы Соломон Кейн Solomon Kane 2009-09-16
Фильмы Diamonds Lucas Denmont 2009-04-04
Series The Philanthropist 2009-06-24
Series 遊☆戯☆王5D's Craig Howard 2008-04-02
Фильмы Rain 2008-09-06
Series The Summit Thom Lightstone 2008-06-15
Фильмы Франкенштейн Clerval 2007-10-24
Фильмы Devil Girl 2007-10-05
Фильмы Goose on the Loose Kenneth Donnelly 2006-01-13
Фильмы Пираты Карибского моря: Черная борода Edward 'Blackbeard' Teach 2006-10-13
Фильмы Beau Brummell: This Charming Man Beau Brummell 2006-06-19
Series Рим Mark Antony 2005-08-28
Фильмы Ярмарка тщеславия Rawdon Crawley 2004-09-01
Фильмы Кольцо дракона George 2004-03-28
Фильмы Техасская резня бензопилой 2003-05-21
Фильмы The Mayor of Casterbridge Donald Farfrae 2003-12-28
Series Manchild 2002-02-19
Фильмы Обитель зла Spence 2002-03-15
Фильмы Women Talking Dirty Daniel 2001-12-07
Фильмы История рыцаря Edward, the Black Prince of Wales/Sir Thomas Colville 2001-05-11
Фильмы A Knight's Tale Colville 2001-05-11
Фильмы Lighthouse Richard Spader 2000-02-04
Фильмы Humphrey Jennings: The Man Who Listened to Britain the narrator 2000-12-31
Фильмы Все возможно, бэби! Carl Phipps 2000-06-02
Фильмы Bedrooms and Hallways Brendan 1998-08-01
Series A Dance to the Music of Time Nicholas Jenkins 1997-10-09
Фильмы Bright Hair David Miles 1997-02-09
Фильмы A Dance to the Music of Time Nicholas Jenkins 1997-10-09
Series The Tide of Life Nick Stuart 1996-01-05
Фильмы Feast of July Jedd Wainwright 1995-10-12
Фильмы The Cloning of Joanna May Oliver 1992-01-16
Фильмы The Clan of the Cave Bear 1986-01-17
Series The Wackers Hal 1975-03-19