Image of Charles Cioffi

Charles Cioffi

From Wikipedia, the free encyclopedia. Charles Cioffi (born 31 October 1935), also credited as Charles M. Cioffi, is an American television actor. Description above from the Wikipedia article Charles Cioffi, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 31, 1935 In New York City, New York, USA
Всего фильмов:
45
Впервые появился:
В series Другой мир 1964-05-04
Последний проект:
movie Право на убийство 2008-09-11
Фильмы онлайн
Poster of Крылья
Poster of Команда «А»
Poster of The Don Is Dead
Фильмография
Фильмы Право на убийство 2008-09-11
Series Showbiz Darts Vic Androzzi 2006-10-02
Series Outtake TV Pop 2002-12-24
Фильмы Теневой заговор General Blackburn 1997-01-31
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Cybill Unknown 1995-01-02
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Фильмы Рискованные гонки Unknown 1991-10-02
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Крылья Unknown 1990-04-19
Series thirtysomething Unknown 1987-09-29
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Remo Williams: The Adventure Begins George Grove 1985-10-11
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Series Команда «А» Gianni Christian 1983-01-23
Фильмы Пропавший без вести Ray Tower 1982-02-12
Фильмы Modesty Blaise Leo Bazin 1982-01-01
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Series Саймон и Саймон Unknown 1981-11-24
Фильмы Путешествие в машине времени Lt. Mitchell 1979-08-31
Series Такси Unknown 1978-09-12
Фильмы Серая Дама уходит на глубину Admiral Barnes 1978-03-10
Series Лу Грант Unknown 1977-09-20
Series Бионическая женщина Unknown 1976-01-14
Series Чудо-женщина Unknown 1975-11-07
Фильмы Crazy Joe Coletti 1974-02-08
Series Get Christie Love! 1974-09-11
Series Маленький домик в прериях Unknown 1974-09-11
Фильмы The Thief Who Came to Dinner Gene Henderling 1973-03-01
Фильмы Lucky Luciano Vito Genovese 1973-10-10
Фильмы The Don Is Dead Orlando 1973-11-14
Series Коджак Unknown 1973-10-24
Series Улицы Сан-Франциско Unknown 1972-09-16
Фильмы Клют Peter Cable 1971-06-21
Series Кеннон Unknown 1971-09-14
Фильмы Mongo's Back in Town Mike Nash 1971-12-10
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Series Where the Heart Is 1969-09-08
Series Отдел 5-O Unknown 1968-09-20
Series Другой мир 1964-05-04