Image of Y. G. Mahendran

Y. G. Mahendran

Yechan Gunja Mahendran (born 9 January 1950), popularly known as Y. G. Mahendran or Y. Gee. Mahendra, is an Indian dramatist, actor, singer playwright and comedian from the state of Tamil Nadu. He has acted in a number of plays and films. He is the son of Y. G. Parthasarathy, regarded as one of the pioneers of modern Tamil drama andRajalakshmi Parthasarathy, founder and dean of Padma Seshadri Bala Bhavan group of schools. Mahendra is also the cousin of Bollywood actress Vyjayanthimala[1] and the brother-in-law of Rajinikanth


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 9, 1950
Всего фильмов:
66
Впервые появился:
В movie Nootrukku Nooru 1971-03-19
Последний проект:
movie கடம்பன் 2017-04-14
Фильмы онлайн
Poster of Nerungi Vaa Muthamidathe
Poster of Sri Raghavendra
Poster of Padikkatha Panayar
Poster of Tharaasu
Фильмография
Фильмы கடம்பன் 2017-04-14
Фильмы கணிதன் 2016-02-25
Series Однажды ночью 2016-07-10
Фильмы 9 Thirudargal 2015-09-07
Фильмы யட்சன் 2015-09-11
Фильмы Vallinam 2014-02-28
Фильмы Puthran 2014-04-09
Фильмы ராமானுஜன் S. Narayana Iyer 2014-07-11
Фильмы மேகா 2014-08-29
Фильмы Irukku Aana Illai Dr. Mathruboodham 2014-07-18
Фильмы Nerungi Vaa Muthamidathe 2014-10-31
Фильмы தலைவா Lawyer Radhakrishnan 2013-08-20
Фильмы Graamam 2012-08-10
Фильмы யுத்தம் செய் Dr.Purushottaman 2011-02-04
Фильмы Venghai 2011-07-07
Фильмы ഡബിള്‍‍സ്‌ Piyari Sayipp 2011-04-13
Фильмы தெய்வத்திருமகள் Ragunathan 2011-06-03
Фильмы Anandhapurathu Veedu 2010-07-09
Фильмы Ballem 2010-11-13
Фильмы Kanthaswamy Ganga 2009-08-21
Фильмы சேவல் 2008-10-26
Фильмы Veera 1994-04-14
Фильмы Andru Peytha Mazhaiyil 1989-01-29
Фильмы Anbulla Appa 1987-05-13
Фильмы அன்னை என் தெய்வம் 1986-09-27
Фильмы மருமகள் 1986-01-25
Фильмы Naan Sigappu Manithan 1985-04-12
Фильмы Needhiyin Nizhal 1985-04-12
Фильмы Padikkatha Panayar 1985-03-22
Фильмы Nalla Thambi 1985-10-14
Фильмы Sri Raghavendra 1985-09-01
Фильмы Uyarndha Ullam 1985-09-01
Фильмы Vaazhkai 1984-04-13
Фильмы Anbulla Rajinikanth 1984-08-02
Фильмы Tharaasu 1984-03-15
Фильмы Kudumbam 1984-11-22
Фильмы Nallavanuku Nallavan 1984-10-22
Фильмы Vamsa Vilakku 1984-10-23
Фильмы Uruvangal Maralam 1983-01-14
Фильмы Neethibathi 1983-01-25
Фильмы Sivappu Sooriyan 1983-05-27
Фильмы Miruthanga Chakravarthi 1983-09-24
Фильмы Sumangali 1983-08-12
Фильмы Vellai Roja 1983-11-03
Фильмы Sangili 1982-04-13
Фильмы Pokkiri Raja 1982-01-14
Фильмы Simla Special 1982-06-01
Фильмы வா கண்ணா வா 1982-02-05
Фильмы Sagalakala Vallavan 1982-03-01
Фильмы Thyagi 1982-09-03
Фильмы Paritchaikku Neramaachu 1982-11-13
Фильмы Adhisaya Piravigal 1982-12-08
Фильмы Rani Theni 1982-10-09
Фильмы Kazhugu 1981-03-06
Фильмы Raja Paarvai 1981-05-01
Фильмы Savaal 1981-06-01
Фильмы Ellam Inbamayyam 1981-07-01
Фильмы Guru 1980-07-18
Фильмы Annai Oru Alayam 1979-10-19
Фильмы Shankar Salim Simon 1978-02-10
Фильмы மன்மத லீலை Petition Kodandam 1976-05-01
Фильмы Idaya Malar 1976-09-03
Series Utánam, srácok 1975-02-01
Фильмы Uravukku Kayi Koduppam 1975-07-18
Фильмы Gouravam 1973-12-11
Фильмы Nootrukku Nooru Mahesh 1971-03-19