Image of Michael Trucco

Michael Trucco

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Edward Michael Trucco (born June 22, 1970) is an American actor with Italian roots. He is best known for his role as Samuel T. Anders on the reimagined Battlestar Galactica and currently appears as a series regular on the USA Network television series Fairly Legal..


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 22, 1970 In San Mateo - California - USA
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
В movie Next
Последний проект:
movie БайБайМэн 2017-01-12
Фильмы онлайн
Poster of Возмездие
Poster of Звездный крейсер Галактика: Лезвие
Poster of Хитмэн
Poster of Сумасшедший дом
Фильмография
Series 100 Questions Unknown 2018
Фильмы Next Kendall 2018
Фильмы БайБайМэн Virgil 2017-01-12
Series Возмездие Nate Ryan 2011-09-21
Фильмы Meteor Storm Tom 2010-01-30
Series Касл Det. Tom Demming 2009-03-08
Фильмы Звездный крейсер Галактика: План Samuel Anders 2009-10-27
Фильмы Son of the Dragon Agent Griffin 2008-04-02
Series Eli Stone Unknown 2008-01-31
Фильмы Пророк Kendall 2007-04-24
Фильмы Звездный крейсер Галактика: Лезвие Samuel Anders 2007-12-18
Series Теория большого взрыва Unknown 2007-09-24
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-21
Series Ясновидец Cal Eason 2006-07-07
Фильмы Never Been Thawed 2005-03-15
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Series Звездный крейсер Галактика Samuel T. Anders 2004-10-18
Series Джоуи Unknown 2004-09-09
Фильмы Perfect Romance 2004-06-07
Series Холм одного дерева Unknown 2003-09-23
Фильмы The Groomsmen Scott 2003-11-03
Фильмы Исполнитель Желаний 4: Пророчество Сбылось Steven Verdel 2002-06-10
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Series Pensacola: Wings of Gold 1997-09-15
Series Арлисс Unknown 1996-08-10
Series Доктор Куин: женщина-врач Unknown 1993-01-01
Фильмы Сумасшедший дом Billy Parker 1990-02-16
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04