Image of Devon Gummersall

Devon Gummersall

From Wikipedia, the free encyclopedia. Devon Ryan Gummersall (born October 15, 1978) is an American actor, writer, and television and film director, perhaps best known for acting on the cult classic television show My So-Called Life.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 15, 1978 In Durango - Colorado - USA
Всего фильмов:
39
Впервые появился:
В movie Сумеречная зона 1983-06-24
Последний проект:
series The Forgotten 2009-09-22
Фильмы онлайн
Poster of Менталист
Poster of Рикер
Poster of Секс в другом городе
Poster of C.S.I. Место преступления
Фильмография
Series The Forgotten Unknown 2009-09-22
Series Касл Matt Haley 2009-03-08
Series До смерти красива Unknown 2009-07-12
Series Менталист Gabriel Quinn 2008-09-23
Series Гонка Unknown 2007-04-13
Series Частная практика Unknown 2007-09-26
Series Безумцы Stevie Wollcott 2007-07-19
Фильмы МакБрайд: Убийца-Хамелеон Dudley Banks 2005-01-14
Фильмы Рикер Jack 2005-03-13
Series Секс в другом городе Unknown 2004-01-18
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильмы Поваренная книга анархиста Puck 2002-06-06
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Фильмы Seven and a Match Matthew 2001-05-26
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Фильмы Earth vs. the Spider Quentin Kemmer 2001-10-07
Фильмы Lured Innocence Elden Tobbert 2000-02-12
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы The Young Unknowns Charlie 2000-03-12
Фильмы Подруги президента Larry Jobs 1999-08-04
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Город пришельцев Unknown 1999-10-06
Фильмы Когда молчат фанфары Lonnie 1998-06-27
Series Фелисити Unknown 1998-09-29
Фильмы Шоссе в Никуда Unknown 1997-01-15
Фильмы Do Me a Favor Lincoln Muller 1997-01-01
Фильмы Это моя вечеринка Andrew Bingham 1996-03-22
Фильмы День независимости Philip 1996-06-25
Series Relativity Jake Roth 1996-09-24
Фильмы After Jimmy Bailey 1996-09-24
Series My So-Called Life Brian Krakow 1994-08-25
Series Доктор Куин: женщина-врач Unknown 1993-01-01
Series Шаг за шагом Unknown 1991-09-20
Series The Torkelsons Unknown 1991-09-21
Series Изящный цветок Unknown 1990-07-05
Фильмы Сумеречная зона Unknown 1983-06-24