Image of Lance Henriksen

Lance Henriksen

From Wikipedia, the free encyclopedia Lance James Henriksen (born May 5, 1940) is an American actor and artist best known to film and television audiences for his roles in science fiction, action, and horror films such as The Terminator, the Alien film franchise, and on television shows such as Millennium. Henriksen is also a voice actor; he is noted for his deep, commanding voice.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 5, 1940 In New York City - New York - USA
Всего фильмов:
155
Впервые появился:
В series Sasquatch Mountain
Последний проект:
movie Сектор 2016-07-05
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of Aurora: Operation Intercept
Poster of Команда «А»
Фильмография
Фильмы AVP: Alien vs. Predator Charles Bishop Weyland 2018
Фильмы Aliens Bishop 2018
Фильмы Tarzan Kerchak 2018
Series Ramona Sheriff Doug Barnum 2018
Series Assalamualaikum Cinta McClaren 2018
Series DEA 2018
Series Pumpkinhead 4: Blood Feud Unknown 2018
Series My Best Friend's sister Raymond Armstead 2018
Series Love Concierge 2018
Series Sasquatch Mountain Unknown 2018
Фильмы Озеро Эри Pop 2016-01-15
Фильмы Конец дня Frank Hill 2016-04-16
Фильмы Сектор The Finisher 2016-07-05
Фильмы Monday at 11:01 A.M. The Bartender 2016-02-05
Фильмы Ужаленные Caruthers 2015-07-03
Фильмы Падший предвестник Graff 2015-08-07
Фильмы House at the End of the Drive Skip Johansen 2014-01-11
Фильмы Super Mario Bros: This Ain't No Video Game Himself 2014-11-03
Фильмы Войны Гармов: Последний друид Wydd 2014-10-24
Фильмы Hollows Grove Bill 2014-10-21
Фильмы Фантом Markov 2013-01-03
Фильмы Gingerclown Braineater 2013-05-09
Фильмы My Dog the Champion Bill 2013-05-31
Фильмы Alien Rising Col. Stephen Cencula 2013-07-03
Series Sex Sent Me to the ER Broderick Duncan 2013-12-28
Series 変態王子と笑わない猫 Ben Zachary 2013-04-13
Фильмы Sin Reaper Dr. Douglas Hoffman 2013-01-02
Фильмы Это в крови Russell 2012-05-31
Фильмы Последний толчок Walter Moffitt 2012-06-01
Series TRON: Uprising Tesler 2012-06-07
Series Легенда о Корре Lieutenant 2012-04-14
Фильмы The Dog Who Saved Halloween Eli Cole 2011-09-13
Фильмы Beautiful Wave Jimmy 2011-01-01
Фильмы И пробил час Lyle Tyrus 2011-04-08
Фильмы Monster Brawl God (voice) 2011-01-01
Series Angelito: Batang Ama Dr. Jarret 2011-11-14
Фильмы Сайрус Emmett 2010-10-01
Series MM! Detective Lucas McCarthy 2010-10-02
Фильмы Godkiller: Walk Among Us Mulciber (voice) 2010-05-25
Фильмы The Lost Tribe Gallo 2009-11-07
Series Касл Benny Stryker 2009-03-08
Фильмы Nightmares in Red, White and Blue Narrator (voice) 2009-08-06
Фильмы Крикуны 2: Охота unknown 2009-02-17
Фильмы Швея Sheriff Virgil Logan 2009-09-24
Фильмы Прошивка Randolph Hope 2009-11-03
Фильмы Тело Дженнифер Passing Motorist 2009-09-18
Фильмы Alone in the Dark 2008-01-01
Фильмы Дом Tin Man (voice) 2008-11-06
Фильмы Аппалуза Ring Shelton 2008-09-12
Фильмы Закат в прериях James Monte 2008-03-29
Фильмы Хищник: Перерождение Дьявола Chance 2008-01-01
Фильмы Necessary Evil Dr. Fibrian 2008-01-01
Фильмы Прирожденный убийца Connor Pritchett 2008-01-01
Фильмы Карточный долг The Old Man 2008-03-04
Фильмы Один в темноте 2 Abner Lundbert 2008-09-01
Фильмы Deadwater Captain John 2008-05-20
Фильмы Сухая кость Jimmy 2007-05-17
Фильмы Bratz Kidz Sleep - Over Adventure Henry Gale 2007-07-31
Фильмы The Chosen One Cardinal Fred (voice) 2007-10-13
Фильмы Pumpkinhead IV: Blood Feud Ed Harley 2007-02-10
Фильмы Lik goo lik goo dui dui pong Lawrence Wells 2007-02-01
Фильмы Паутина зла Dr. Lecorpus 2007-08-26
Фильмы Abominable Ziegler Dane 2006-04-10
Фильмы Pumpkinhead: Ashes to Ashes Ed Harley 2006-10-28
Фильмы Sasquatch Mountain Harlan Knowles 2006-09-09
Фильмы Pirates of Treasure Island 2006-06-27
Фильмы Супермен: Брэйниак атакует Brainiac (voice) 2006-06-20
Фильмы The Da Vinci Treasure Dr. John Coven 2006-05-23
Фильмы Восставший из ада 8: Адский мир The Host 2005-09-06
Series Бессмертный Гран-При 2005-11-05
Фильмы Supernova Colonel Harlan Williams 2005-09-05
Фильмы Тарзан 2 Kerchak (voice) 2005-06-13
Series Into the West 2005-06-10
Фильмы Evel Knievel 'Awful' Knoffel 2004-07-30
Фильмы Версия 1.0 Howard 2004-03-19
Фильмы Дом страха Dr. Franks 2004-07-30
Фильмы Vampires: Out For Blood Captain John Billings 2004-07-31
Фильмы Чужой против Хищника Charles Bishop Weyland 2004-08-12
Фильмы Superior Firepower: Making 'Aliens' Himself 2003-12-02
Фильмы Unspeakable Jack Pitchford 2003-12-01
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Фильмы Rapid Exchange Newcastle 2003-05-13
Фильмы Dream Warrior Parish 2003-01-01
Фильмы The Untold Harlan Knowles 2002-07-29
Фильмы Экспедиция Бисмарк Narrator 2002-12-08
Фильмы Antibody Dr. Richard Gaynes 2002-12-04
Фильмы Alien Evolution Himself / 'Bishop' 2001-10-12
Series Pop Idol Cole Wilson 2001-10-06
Series The Legend of Tarzan Unknown 2001-09-01
Фильмы Бермудский треугольник David Shaw 2001-10-23
Фильмы Давилка 2 Headmaster Bradeen 2001-01-01
Series Grim & Evil 2001-08-24
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Series Harsh Realm Unknown 1999-10-08
Фильмы Тарзан Kerchak, the Gorilla King 1999-06-18
Фильмы The Day Lincoln Was Shot Abraham Lincoln 1998-04-12
Фильмы No Contest II Eric Dane / Erich Dengler 1997-04-04
Фильмы Gunfighter's Moon Frank Morgan 1997-03-25
Фильмы Dusting Cliff 7 Colonel Roger McBride 1997-06-24
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Фильмы When We Were Kings 1996-10-25
Series Тысячелетие Frank Black 1996-10-25
Фильмы Baja Burns 1995-01-01
Фильмы Nature of the Beast Jack Powell 1995-10-23
Фильмы Быстрый и мертвый Ace Hanlon 1995-02-09
Фильмы Порох Richard Charles 1995-01-24
Фильмы Aurora: Operation Intercept William Stenghel 1995-01-01
Фильмы Цвет ночи Buck 1994-08-19
Фильмы Felony Taft 1994-10-19
Фильмы Побег невозможен The Father 1994-04-29
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы The Outfit Dutch Schultz 1993-09-01
Фильмы The Criminal Mind Agent Winslow 1993-10-25
Фильмы Трудная мишень Emil Fouchon 1993-08-20
Фильмы Супер Братья Марио The King 1993-05-28
Фильмы Excessive Force Devlin 1993-05-14
Фильмы Knights Job 1993-04-19
Фильмы Delta Heat Jackson Rivers 1992-12-30
Фильмы Alien 3 Bishop II 1992-05-22
Фильмы Чужой 3 Bishop II 1992-05-22
Фильмы Comrades in Arms Rob Reed 1992-09-30
Фильмы Колодец и маятник Torquemada 1991-06-27
Фильмы Reason for Living: The Jill Ireland Story Charles Bronson 1991-05-19
Фильмы Невозмутимый Chains Cooper 1991-05-17
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Фильмы Список приговоренных Chris Caleek 1989-03-03
Фильмы Pumpkinhead Ed Harley 1988-06-09
Фильмы Survival Quest Hank 1988-09-09
Фильмы Deadly Intent Raymond 1988-05-12
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Series Werewolf Sgt. Freddy Ross 1987-07-11
Фильмы Почти Стемнело Jesse Hooker 1987-10-02
Фильмы Choke Canyon Brook Alastair 1986-08-01
Фильмы Чужие L. Bishop 1986-07-18
Фильмы Зазубренное лезвие Frank Martin 1985-10-04
Фильмы Savage Dawn Stryker 1985-01-01
Фильмы Терминатор Detective Vukovich 1984-10-26
Фильмы The Terminator Detective Hal Vukovich 1984-10-26
Фильмы Кошмары MacLeod (segment "The Benediction") 1983-09-02
Фильмы Blood Feud Mel Pierce (polygraph operator) 1983-04-25
Фильмы Парни что надо Wally Schirra 1983-10-20
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Series Hardcastle and McCormick Unknown 1983-09-18
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Фильмы Piranha Part Two: The Spawning Police Chief Steve Kimbrough 1981-01-01
Фильмы The Dark End of the Street Jimmy 1981-02-01
Series Oppenheimer Stockton 1980-10-29
Фильмы Омен 2: Дэмиен Sergeant Neff 1978-06-09
Series Citizen Smith John Milton 1977-04-12
Фильмы Близкие контакты третьей степени Robert 1977-11-16
Фильмы Телесеть Network Lawyer at Khan's Place (uncredited) 1976-11-01
Фильмы Mansion of the Doomed Dr. Dan Bryan 1976-10-01
Фильмы Собачий полдень Murphy 1975-08-11
Фильмы Emperor of the North Pole Railroad worker 1973-05-23
Series Dad's Army Rafe Garrett 1968-07-31