Image of Anton Yelchin

Anton Yelchin

Anton Viktorovich Yelchin (born March 11, 1989) is an American film and television actor. He began performing in the late 1990s, appearing in several television roles, as well as the Hollywood films Along Came a Spider and Hearts in Atlantis (both 2001). Yelchin later appeared on the television series Huff and starred in the films House of D (2005), Alpha Dog (2006), Charlie Bartlett (2007), Star Trek and Terminator Salvation (both 2009). Description above from the Wikipedia article Anton Yelchin, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Mar 11, 1989 In Leningrad, USSR
Всего фильмов:
58
Впервые появился:
В movie Terminator Salvation
Последний проект:
movie Чистокровные 2018-03-09
Фильмы онлайн
Poster of Ночь страха
Poster of Звездный путь
Poster of Тайны прошлого
Poster of Сердца в Атлантиде
Фильмография
Фильмы Terminator Salvation Kyle Reese 2019
Фильмы Чистокровные Tim 2018-03-09
Фильмы Rememory Todd 2017-01-25
Фильмы Нам здесь не место Maxwell Green 2017-04-04
Фильмы Porto Jake Kleeman 2017-09-14
Фильмы Зеленая комната Pat 2016-04-15
Фильмы Стартрек: Бесконечность Chekov 2016-07-21
Series Охотники на троллей Jim Lake Jr. (voice) 2016-12-23
Фильмы Загнанные лошади Jacob Heckum 2015-03-15
Фильмы Неровная земля Pierre 2015-04-18
Фильмы Экспериментатор Rensaleer 2015-10-16
Фильмы Единство Himself - Narrator (voice) 2015-08-12
Фильмы С 5 до 7. Время любовников Brian Bloom 2014-04-19
Фильмы Цимбелин Cloten 2014-09-03
Фильмы Неуправляемый Quentin 2014-10-17
Фильмы Умирающий свет Milton Schultz 2014-12-04
Фильмы Моя девушка – зомби Max 2014-09-04
Фильмы Стартрек: Возмездие Pavel Chekov 2013-05-05
Фильмы Странный Томас Odd Thomas 2013-04-16
Фильмы Смурфики 2 Clumsy Smurf 2013-07-30
Фильмы Star Trek: Into Darkness Chekov 2013-05-16
Фильмы Выживут только любовники Ian 2013-12-12
Фильмы After The Disco, Part One: Angel and The Fool Boy 2013-10-19
Фильмы Смурфики: Легенда о Смурфной лощине Clumsy Smurf (voice) 2013-09-12
Фильмы After The Disco, Part Two: Holding On For Life Boy 2013-11-21
Фильмы Пираты! Банда неудачников The Albino Pirate (voice) 2012-03-12
Фильмы Пираты! Кто хочет стать пиратом? The Albino Pirate 2012-07-09
Фильмы Бобёр Porter Black 2011-02-11
Фильмы Ты и я Edward 2011-01-31
Фильмы Со склонов Кокурико Shun Kazama (voice) 2011-07-16
Фильмы Ночь страха Charley Brewster 2011-08-18
Фильмы Смурфики Clumsy Smurf (voice) 2011-07-29
Фильмы Как сумасшедший Jacob Helm 2011-10-28
Фильмы Смурфики: Рождественский гимн Clumsy (Voice) 2011-11-26
Фильмы Мемуары подростка, страдающего амнезией Ace Zuckerman 2010-03-27
Фильмы Звездный путь Pavel Chekov 2009-05-06
Фильмы Терминатор: Да придёт спаситель Kyle Reese 2009-05-20
Фильмы Star Trek Chekov 2009-05-08
Фильмы Проделки в колледже Charlie Bartlett 2008-02-22
Фильмы Нью-Йорк, я люблю тебя Boy (segment "Brett Ratner") 2008-09-06
Фильмы Middle of Nowhere Dorian Spitz 2008-09-06
Фильмы Альфа Дог Zack Mazursky 2006-01-27
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Тайны прошлого Tommy 2004-05-07
Фильмы Jack Jack 2004-06-19
Series Darcy's Wild Life Dimitri Storodubov 2004-10-02
Series Huff Byrd Huffstodt 2004-11-07
Фильмы A Time for Dancing Jackson Michaels 2002-09-06
Series Похищенный Unknown 2002-12-02
Фильмы 15 минут славы Boy in Burning Building 2001-03-01
Фильмы Ангел-хранитель Milo 2001-01-04
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Фильмы Сердца в Атлантиде Robert 'Bobby' Garfield 2001-09-07
Фильмы Geppetto Featured 2000-05-07
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series The Other 'Arf Finn Earl 1980-05-30