Image of Rider Strong

Rider Strong

​From Wikipedia, the free encyclopedia Rider King Strong (born December 11, 1979) is an American actor, director, producer and screenwriter. He is best known for his role as Shawn Hunter on the 1990s sitcom Boy Meets World.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 11, 1979 In San Francisco - California - USA
Всего фильмов:
34
Впервые появился:
В movie Мушетт 1967-03-28
Последний проект:
movie Too Late 2016-03-25
Фильмы онлайн
Poster of Касл
Poster of Пеппер Деннис
Poster of Кости
Poster of Вероника Марс
Фильмография
Фильмы Too Late Matthew 2016-03-25
Series Истории Райли Shawn Hunter 2014-06-27
Фильмы Darkening Sky Eric Rainer 2010-01-01
Series 100 Questions Unknown 2010-05-27
Фильмы Пентхаус Kieran 2010-03-02
Фильмы H2O Extreme Greg 2009-04-01
Series Касл Rocco Jones 2009-03-08
Фильмы Лихорадка 2: Последние каникулы Paul 2009-08-11
Фильмы Фома Неверующий Mr. Randall 2008-01-01
Фильмы Пульс 3 Adam 2008-12-23
Фильмы Друг невесты Unknown 2008-05-02
Фильмы Зуб и ноготь Ford 2007-10-16
Series Пеппер Деннис 2006-04-04
Series Кости Unknown 2005-09-13
Фильмы Заложники пустыни 2004-01-01
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Фильмы Лихорадка Paul 2003-08-15
Series Ким Пять-с-плюсом Unknown 2002-06-07
Фильмы Последняя война Unknown 2001-09-02
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Бэтмен будущего Unknown 1999-01-10
Series Roughnecks: Starship Troopers Chronicles 1999-08-30
Фильмы The Pact Lenny B. Dalton 1998-11-01
Фильмы My Giant Justin Allen 1998-04-10
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Супермен Unknown 1996-09-06
Series Нас пятеро Unknown 1994-09-12
Фильмы Summertime Switch Frederick Egan III 1994-10-08
Фильмы Benefit of the Doubt Pete Braswell 1993-01-01
Series Парень познает мир Shawn Hunter 1993-09-24
Series Большой ремонт Unknown 1991-09-17
Фильмы Pizza Colonia 1991-12-05
Series The Borderers Phil 1968-12-31
Фильмы Мушетт Unknown 1967-03-28