Image of Riz Ahmed

Riz Ahmed

From Wikipedia, the free encyclopedia. Rizwan Ahmed (born 1 December 1982 in Wembley, London), also known as Riz Ahmed, the Rizmeister General, or Riz MC, is a British MC, musician and actor. He is noted for his lead performances in The Road to Guantanamo, Shifty, Britz, and Four Lions. Description above from the Wikipedia article Riz Ahmed, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia .


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 1, 1982 In Wembley, London
Всего фильмов:
25
Впервые появился:
В series Corner the Con Man 1997-01-06
Последний проект:
movie Город тусклых огней 2017-04-07
Фильмы онлайн
Poster of Неблагоприятные Кварталы
Poster of Черное золото
Poster of Trishna
Poster of Dead Set
Фильмография
Фильмы Город тусклых огней Tommy Akhtar 2017-04-07
Фильмы Уна Scott 2017-03-30
Фильмы Джейсон Борн Aaron Kalloor 2016-07-27
Series Однажды ночью Nasir Khan 2016-07-10
Фильмы Изгой-Один. Звёздные Войны: Истории Bodhi Rook 2016-12-14
Series ОА Elias Rahim 2016-12-16
Фильмы Стрингер Rick 2014-10-23
Фильмы Фундаменталист поневоле Changez 2013-03-17
Фильмы Out of Darkness Male 2013-10-08
Фильмы Замкнутая цепь Nazrul Sharma 2013-08-28
Фильмы Неблагоприятные Кварталы Aaron 2012-06-06
Фильмы Trishna Jay 2011-09-08
Фильмы Черное золото Ali 2011-12-21
Фильмы Центурион Tarak 2010-02-15
Фильмы Четыре льва Omar 2010-05-07
Фильмы Shifty Shifty 2009-04-24
Фильмы Гнев Vijay 2009-09-24
Фильмы Freefall Gary 2009-07-13
Series Wired Manesh Kunzru 2008-10-13
Фильмы Dead Set Riq 2008-10-27
Series Dead Set Riq 2008-10-27
Фильмы Britz Sohail Wahid 2007-11-05
Series The Path to 9/11 Yosri 2006-09-10
Фильмы The Path to 911 Yosri 2006-09-10
Series Corner the Con Man Shafiq 1997-01-06