Image of Matt Bomer

Matt Bomer

From Wikipedia, the free encyclopedia. Matthew Staton "Matt" Bomer (born October 11, 1977) is an American film, stage and television actor. He currently stars as conman-turned-FBI consultant Neal Caffrey in the USA Network series White Collar. He is also recognized for his recurring role in the NBC series Chuck as Bryce Larkin. Description above from the Wikipedia article Matthew Bomer, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Oct 11, 1977 In Spring, Texas, United States
Всего фильмов:
27
Впервые появился:
В movie Отдел потусторонних дел
Последний проект:
movie Дубликат 2018-11-08
Фильмы онлайн
Poster of Космическая станция 76
Poster of Любовь сквозь время
Poster of Время
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Фильмография
Фильмы Отдел потусторонних дел 2019
Фильмы Красавчик Sean 2018-10-12
Series Титаны Larry Trainor / Negative Man (voice) 2018-10-12
Фильмы Гадюшник Sam 2018-10-26
Фильмы Дубликат Ross Crane 2018-11-08
Фильмы Славные парни John Boy 2016-05-26
Series Последний магнат Monroe Stahr 2016-06-17
Фильмы Великолепная семерка Matthew Cullen 2016-09-14
Фильмы Супер Майк XXL Ken 2015-07-01
Фильмы Любовь сквозь время Young Man 2014-02-13
Фильмы Обыкновенное сердце Felix Turner 2014-05-25
Фильмы Космическая станция 76 Ted 2014-09-19
Фильмы Супермен: Непобежденный Clark Kent / Superman (voice) 2013-05-06
Фильмы 8 Jeff Zarrillo 2012-03-03
Фильмы Супер Майк Ken 2012-06-28
Series American Horror Story Andy 2011-10-05
Series Американская история ужасов Donovan 2011-10-05
Фильмы In Time Henry Hamilton 2011-10-28
Фильмы Время Henry Hamilton 2011-10-27
Series Белый воротничок Neal Caffrey 2009-10-23
Series Пропавший Jay Burchell 2007-05-10
Series Чак Bryce Larkin 2007-09-24
Фильмы Техасская резня бензопилой: Начало Eric 2006-10-06
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Вернуть из мертвых Luc Johnston 2003-10-30
Фильмы Капитан Крюк Ian Kipling 1991-12-11
Фильмы Haytabo Ross 1971-01-01