Image of Dichen Lachman

Dichen Lachman

From Wikipedia, the free encyclopedia. Dichen Lachman (born 22 February 1982) is an Australian actress notable for appearing in the Australian soap opera Neighbours as Katya Kinski and the American science fiction thriller Dollhouse as Sierra. Description above from the Wikipedia article Dichen Lachman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 22, 1982 In Kathmandu, Nepal
Всего фильмов:
13
Впервые появился:
В movie Case Closed: Countdown to Heaven 2001-04-21
Последний проект:
series Видоизмененный углерод 2018-02-02
Фильмы онлайн
Poster of Кукольный дом
Poster of Aztec Rex
Poster of Fairy and Swindler
Poster of Case Closed: Countdown to Heaven
Фильмография
Series Видоизмененный углерод Reileen Kawahara 2018-02-02
Фильмы Too Late Jill 2016-03-25
Фильмы Жажда любви Cali 2014-02-07
Series Последний корабль Jesse 2014-06-22
Series Отчаянные меры Tani Tumrenjack 2012-09-27
Фильмы Sunday Punch Jill 2010-09-20
Series Кукольный дом Sierra 2009-02-13
Series Морская полиция: Лос-Анджелес Unknown 2009-09-22
Фильмы Aztec Rex Ayacoatl 2007-05-05
Фильмы Аквамарин Beth-Ann 2006-03-03
Фильмы Safety in Numbers News Reporter 2006-09-12
Series Fairy and Swindler Aaren 2003-06-04
Фильмы Case Closed: Countdown to Heaven Suren 2001-04-21