Image of Tahmoh Penikett

Tahmoh Penikett

From Wikipedia, the free encyclopedia. Tahmoh Penikett (born May 20, 1975 in Whitehorse, Yukon, Canada) is a Canadian actor best known for his roles as Karl "Helo" Agathon on the Sci Fi Channel's television program Battlestar Galactica and as Paul Ballard in Joss Whedon's series Dollhouse on the Fox network.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 20, 1975 In Whitehorse - Yukon - Canada
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
В movie The Green Chain
Последний проект:
movie Pure Pwnage: Teh Movie 2016-01-23
Фильмы онлайн
Poster of Кукольный дом
Poster of Тайны Смолвиля
Poster of Звездные врата: ЗВ-1
Poster of Женщина других мужчин
Фильмография
Фильмы The Green Chain The Firefighter - Brett Hall 2018
Фильмы Pure Pwnage: Teh Movie Charles McBean 2016-01-23
Series What Lives Inside Matt Ellman 2015-03-25
Фильмы The Portal Alar 2014-03-22
Фильмы Bomb Girls: Facing the Enemy Clifford Perry 2014-03-27
Фильмы Человек из стали Emerson 2013-06-12
Series Континуум Unknown 2012-05-27
Фильмы Jabberwock Francis 2011-09-09
Фильмы Innocent Jimmy Brand 2011-11-29
Series Riverworld 2010-04-18
Series Кукольный дом Paul Ballard 2009-02-13
Series Касл Cole Maddox 2009-03-08
Фильмы Звездный крейсер Галактика: План Karl Agathon (archive footage) (uncredited) 2009-10-27
Series Unhitched Young Leo 2008-03-02
Фильмы Кошелёк или жизнь Henry 2007-10-05
Фильмы Taming Tammy Wilson 2007-11-10
Фильмы Звездный крейсер Галактика: Лезвие Lt. Karl 'Helo' Agathon 2007-12-18
Фильмы Stanley's Girlfriend Stanley 2006-05-01
Фильмы Lesser Evil Greg 2006-03-19
Фильмы Hush Noah Hamilton 2005-05-23
Series Robson Arms Unknown 2005-06-17
Series Секс в другом городе Unknown 2004-01-18
Series Звездный крейсер Галактика Karl 'Helo' Agathon 2004-10-18
Фильмы Wildfire 7: The Inferno Park Ranger 2002-11-01
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series Тёмный ангел Unknown 2000-10-03
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Фильмы Титаник 1997-11-18
Фильмы 36 Fillette Karl Agathon 1988-03-03
Фильмы Женщина других мужчин Unknown 1931-01-17