Image of Burt Young

Burt Young

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Burt Young (born April 30, 1940) is an American actor, painter, and author. He is best-known for his Academy Award-nominated role as Sylvester Stallone's brother-in-law and friend Paulie in the Rocky film series. Description above from the Wikipedia article Burt Young, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 30, 1940 In New York City, New York, USA
Всего фильмов:
98
Впервые появился:
В series Ku Pinang Kau Dengan Bismillah
Последний проект:
series The Bobby Brown Story 2018-09-04
Фильмы онлайн
Poster of The Day the Ponies Come Back
Poster of The Maharaja's Daughter
Poster of Beverly Hills Brats
Poster of Рокки 2
Фильмография
Series Kim Jung-eun's Chocolate General Noriega 2019
Series Ku Pinang Kau Dengan Bismillah Murray 2019
Фильмы Road to the Lemon Grove Zio Vincenzo 2019
Series That's Genius! Paulie 2019
Series The Bobby Brown Story Santo Sposato 2018-09-04
Фильмы Американский дебошир Salvatore 2018-04-18
Фильмы Tapestry Ian 2017-04-08
Фильмы Гангста Love Joey D 2014-03-21
Фильмы Tom in America Michael 2014-06-17
Фильмы Ci vediamo domani Palagonia 2013-04-20
Фильмы Abigail Harm Mr. Warren 2012-10-05
Фильмы Побеждай! Leo Poplar 2011-03-18
Фильмы The Rocky Saga: Going the Distance as himself 2011-12-27
Фильмы Нью-Йорк, я люблю тебя Landlord (segment "Fatih Akin") 2008-09-06
Фильмы Carnera: The Walking Mountain Lou Soresi 2008-05-09
Фильмы Il nascondiglio Mueller 2007-11-16
Фильмы Мясорубка J.T. Bates 2007-07-20
Фильмы Рокки Бальбоа Paulie 2006-12-20
Фильмы Rocky Balboa Paulie 2006-12-20
Фильмы Sylvester Stallone Bio. as himself 2005-03-01
Фильмы Земля изобилия Sherman 2004-09-10
Фильмы Downtown: A Street Tale Gus 2004-11-07
Series Я с ней Unknown 2003-09-23
Фильмы Checkout Uncle Louie 2002-08-02
Фильмы Приключения Плуто Нэша Gino 2002-08-15
Фильмы The Day the Ponies Come Back John Stoller 2001-03-21
Series A Step Into The Past Paulie 2001-10-15
Фильмы Table One Frankie Chips 2000-01-01
Фильмы Голубоглазый Микки Vito Graziosi 1999-08-16
Фильмы Terra bruciata Joe 1999-11-26
Series Клан Сопрано Unknown 1999-01-10
Фильмы Loser Love Sydney 1999-01-01
Фильмы Before Women Had Wings Louis Ippolito 1997-11-01
Фильмы The Deli JC 1997-11-07
Фильмы Heaven Before I Die Pollof 1997-01-01
Фильмы Она прекрасна Lorenzo 1997-08-29
Фильмы Kicked in the Head Jack 1997-09-26
Series Последний дон Virginio Ballazzo 1997-05-11
Фильмы The Undertaker's Wedding Alberto 1997-01-01
Фильмы Firehouse Chief Frank Shea 1997-01-01
Фильмы North Star Reno 1996-01-03
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Фильмы The Maharaja's Daughter Milai 1994-06-14
Series Crocodile Shoes Unknown 1994-11-10
Фильмы Double Deception Zimmer 1993-06-21
Фильмы Excessive Force Sal DiMarco 1993-05-14
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Vendetta II: The New Mafia Vincent Domenici 1993-11-28
Series Dudley Lapides 1993-04-16
Фильмы Due vite, un destino 1992-01-01
Фильмы Circle of Fear Mancini 1992-08-27
Фильмы Americano rosso George Maniago 1991-04-19
Фильмы Bride of Violence 1991-05-13
Фильмы Bright Angel Art 1990-11-01
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Diving In Coach Mack 1990-09-21
Фильмы Backstreet Dreams Luca 1990-09-29
Фильмы Betsy's Wedding Georgie 1990-06-22
Фильмы Club Fed Warden Boyle 1990-08-09
Фильмы Blood Red Andrews 1989-08-18
Фильмы Last Exit to Brooklyn Big Joe 1989-10-11
Фильмы Wait until spring Bandini 1989-11-01
Фильмы Beverly Hills Brats Clive 1989-10-06
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Series Roomies Nick Chase 1987-03-19
Фильмы Снова в школу Lou 1986-06-13
Фильмы A Summer to Remember Fidel Fargo 1985-03-27
Series „Альфред Хичкок представляет“ обновлённый Unknown 1985-05-05
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Фильмы Однажды в Америке Joe 1984-05-23
Фильмы Папа Гринвич-Виллидж Bed Bug Eddie 1984-06-22
Фильмы Over the Brooklyn Bridge Phil 1984-03-02
Фильмы Once Upon a Time in America Joe 1984-06-01
Фильмы Рокки 3 Paulie 1982-05-28
Фильмы Lookin' to Get Out Jerry Feldman 1982-10-08
Фильмы Amityville II: The Possession Anthony Montelli 1982-09-24
Фильмы ...All the Marbles Eddie Cisco 1981-10-16
Фильмы Кровавый пляж Sergeant Royko 1980-09-01
Фильмы Рокки 2 Paulie 1979-06-15
Фильмы Конвой Bobby 'Love Machine' 'Pig Pen' 1978-06-27
Фильмы The Choirboys Scuzzi 1977-12-23
Фильмы Twilight's Last Gleaming Augie Garvas 1977-02-09
Фильмы Murph the Surf Sgt. Bernasconi 1975-06-11
Фильмы The Killer Elite Mac 1975-12-19
Фильмы Hustling Gustavino 1975-02-22
Series Baretta Unknown 1975-01-17
Фильмы Китайский квартал Curly 1974-06-20
Фильмы The Gambler Carmine 1974-10-02
Фильмы The Great Niagara Ace Tully 1974-09-24
Фильмы Cinderella Liberty Master at Arms 1973-12-18
Фильмы The Connection Ernie 1973-02-27
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Unknown 1972-09-17
Фильмы Carnival of Blood Gimpy 1972-01-01
Series Colditz Murray 1972-10-19
Фильмы Банда, не умевшая стрелять Willie Quarequlo 1971-12-22
Фильмы Рожденный побеждать First Hood 1971-12-01
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Series Spindoe Paulie 1968-04-19