Image of James Cosmo

James Cosmo

From Wikipedia, the free encyclopedia James Cosmos is known for his film roles as Angus MacLeod in Highlander, Campbell in Braveheart and as Father Christmas in the adaptation of The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe. Over the years he has also had roles in films such as Trainspotting, The Last Legion, Troy, and 2081 . He also appeared in Take the High Road as Alex Geddes from 1982-83. He is also a staple of British television, with credits in hundreds of television shows, Cosmo made a name for himself playing Scottish "tough guy" characters.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 24, 1948 In Clydebank - West Dunbartonshire - Scotland - UK
Всего фильмов:
85
Впервые появился:
В movie Braveheart
Последний проект:
movie Чудо-женщина 2017-05-30
Фильмы онлайн
Poster of Еще один поцелуй
Poster of Special Ops
Фильмография
Series Special Ops 2018
Фильмы Hotel Caledonia William Pertwee 2018
Фильмы Braveheart Campbell 2018
Фильмы Ashes in the Snow Mr. Stakas 2018
Фильмы Чудо-женщина FIeld Marshall Haig 2017-05-30
Фильмы Т2: Трейнспоттинг Renton's Father 2017-01-27
Фильмы Бен-Гур Quintus Arius 2016-08-17
Фильмы Ликвидаторы Cooper 2016-12-01
Фильмы Monochrome Roger Daniels 2016-10-01
Фильмы Тёмный сигнал Alan 2016-05-30
Фильмы Убойная стрижка James Henderson 2015-07-24
Фильмы Лунная афера Dawson 2015-03-14
Фильмы We Still Kill the Old Way Arthur 2014-12-12
Фильмы Молот богов King Bagsecg 2013-07-05
Фильмы Удачу за хвост Mr. Zigic 2013-08-08
Фильмы Джастин и рыцари доблести Blucher (voice) 2013-08-09
Фильмы Рождественская свеча Herbert Hopewell 2013-11-22
Фильмы Game of Thrones: Complete History and Lore Jeor Mormont (voice) 2011-05-13
Series Игра престолов Jeor Mormont 2011-04-17
Фильмы The Glass Man Pecco 2011-08-26
Фильмы One Night in Emergency 2010-01-04
Фильмы Изгнанники Laird 2010-12-10
Фильмы Donkeys Alfred 2010-10-08
Фильмы Взлетная полоса Shutherland 2010-07-10
Фильмы The Santa Incident Nick 2010-01-01
Фильмы 2081 George Bergeron 2009-05-29
Фильмы The Narnia Code Narrator 2009-04-09
Фильмы Espion(s) Unknown 2009-01-28
Series Вспомни, что будет Unknown 2009-09-24
Series Касл Finn Rourke 2009-03-08
Фильмы Серфер 2008-09-05
Фильмы Цвет волшебства Galder Weatherwax 2008-03-23
Series Цвет волшебства Galder Wetterwachs 2008-03-23
Фильмы Comet Impact Brenden 2007-01-01
Фильмы Последний легион Hrothgar 2007-04-19
Фильмы Lives of the Saints Mr. Karva 2007-01-26
Series David Tench Tonight Mr. Weston 2006-08-17
Фильмы Освободите Джимми HudMaSpecs (voice) 2006-04-21
Фильмы Хроники Нарнии: Лев, колдунья и волшебный шкаф Father Christmas 2005-12-07
Фильмы Greyfriars Bobby James Brown 2005-10-29
Фильмы The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe Father Christmas 2005-12-09
Series Little House on the Prairie Mr. Scott 2005-03-26
Фильмы Последний шанс Big John 2004-03-13
Фильмы Скагеррак Robert 2003-03-14
Фильмы Четыре пера Col. Sutch 2002-09-08
Фильмы Once Upon a Time in the Midlands Billy 2002-09-06
Фильмы Диверсанты Archie 2001-10-14
Фильмы Последняя война Col. Stuart McLean 2001-09-02
Фильмы Honest Tommy Chase 2000-05-26
Фильмы Десятое королевство Blind Woodsman 2000-02-25
Фильмы Еще один поцелуй Frank 1999-09-18
Series Home Movies Dawson 1999-04-26
Фильмы Sunset Heights MacDonald 1999-06-04
Фильмы Клеопатра Agrippa 1999-05-23
Series Julia – Eine ungewöhnliche Frau Billy Bailey 1999-11-23
Фильмы Бэйб: Поросенок в городе Thelonius (voice) 1998-11-25
Фильмы Ivanhoe Cedric 1997-01-12
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Series Ivanhoe 1997-01-12
Фильмы Pardes 1997-01-01
Фильмы На игле Mr. Renton 1996-02-23
Фильмы Trainspotting Mr. Renton 1996-08-09
Фильмы Plook mun kuen ma kah 4 1994-01-01
Series Roughnecks Tom 1994-06-16
Series WCW Saturday Night Campbell 1991-11-23
Фильмы The Fool Mr. Bowring 1990-12-07
Фильмы Stormy Monday Tony 1988-05-01
Фильмы Телемертвецы 1987-11-06
Фильмы Горец Angus MacLeod 1986-03-07
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16
Series Taggart Unknown 1983-09-06
Series Пугало и миссис Кинг Unknown 1983-10-03
Series The Nightmare Man 1981-05-01
Series Take the High Road 1980-02-19
Series When Things Were Rotten Finlay Murray 1975-09-10
Series Survivors Unknown 1975-04-16
Фильмы The Stone Tape Cliff Dow 1972-01-31
Фильмы Young Winston Officer on Train 1972-07-20
Series The Persuaders! Unknown 1971-09-17
Фильмы Assault Det. Sgt. Beale 1971-02-11
Фильмы Sovereign's Company Senior Under Officer Patterson 1970-04-21
Series НЛО Unknown 1970-09-16
Фильмы The Virgin Soldiers Waller 1969-10-14
Фильмы Битва за Англию Jamie 1969-09-15
Фильмы Carrie Unknown 1952-07-17