Image of James Cosmo

James Cosmo

From Wikipedia, the free encyclopedia James Cosmos is known for his film roles as Angus MacLeod in Highlander, Campbell in Braveheart and as Father Christmas in the adaptation of The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe. Over the years he has also had roles in films such as Trainspotting, The Last Legion, Troy, and 2081 . He also appeared in Take the High Road as Alex Geddes from 1982-83. He is also a staple of British television, with credits in hundreds of television shows, Cosmo made a name for himself playing Scottish "tough guy" characters.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 24, 1948 In Clydebank - West Dunbartonshire - Scotland - UK
Всего фильмов:
94
Впервые появился:
В movie Ashes in the Snow
Последний проект:
movie Другой 2019-03-01
Фильмы онлайн
Poster of Цитадель
Poster of Еще один поцелуй
Фильмография
Фильмы Hotel Caledonia William Pertwee 2020
Фильмы Другой Des Brady 2019-03-01
Фильмы Ashes in the Snow Mr. Stakas 2018
Фильмы Невидимка Niall 2018-05-25
Фильмы Король вне закона Robert Bruce Senior 2018-11-09
Фильмы Malevolent Grandpa 2018-10-05
Фильмы Т2: Трейнспоттинг Renton's Father 2017-02-02
Series 植劇場-積木之家 Shutherland 2017-02-24
Series Британские СС Harry Woods 2017-02-19
Фильмы Чудо-женщина FIeld Marshall Haig 2017-06-01
Фильмы Тёмный сигнал Alan 2016-05-30
Фильмы Whisky Galore Macalister the Minister 2016-06-26
Фильмы Ликвидаторы Cooper 2016-12-01
Фильмы Monochrome Roger Daniels 2016-10-01
Фильмы Бен-Гур Quintus Arius 2016-08-18
Фильмы Лунная афера Dawson 2015-03-14
Фильмы Убойная стрижка James Henderson 2015-07-24
Фильмы Amélia & Duarte Narrator (English) 2015-05-21
Фильмы We Still Kill the Old Way Arthur 2014-12-12
Фильмы Молот богов King Bagsecg 2013-07-05
Фильмы Рождественская свеча Herbert Hopewell 2013-11-22
Фильмы Джастин и рыцари доблести Blucher (voice) 2013-08-09
Фильмы Удачу за хвост Mr. Zigic 2013-08-08
Фильмы Цитадель 2012-03-11
Фильмы Game of Thrones: Complete History and Lore Jeor Mormont (voice) 2011-05-13
Фильмы The Glass Man Pecco 2011-08-26
Series Игра престолов Jeor Mormont 2011-04-17
Фильмы Изгнанники Laird 2010-12-10
Фильмы The Santa Incident Nick 2010-01-01
Фильмы Donkeys Alfred 2010-10-08
Фильмы One Night in Emergency 2010-01-04
Фильмы Espion(s) Unknown 2009-01-28
Фильмы The Narnia Code Narrator 2009-04-09
Series Касл Finn Rourke 2009-03-08
Series Вспомни, что будет Unknown 2009-09-24
Фильмы 2081 George Bergeron 2009-05-29
Series Цвет волшебства Galder Wetterwachs 2008-03-23
Фильмы Цвет волшебства Galder Weatherwax 2008-03-23
Фильмы Последний легион Hrothgar 2007-04-19
Фильмы Futureshock: Comet Brenden 2007-01-01
Фильмы Lives of the Saints Mr. Karva 2007-01-26
Series David Tench Tonight Mr. Weston 2006-08-17
Фильмы Освободите Джимми HudMaSpecs (voice) 2006-04-21
Series Little House on the Prairie Mr. Scott 2005-03-26
Фильмы The Adventures of Greyfriars Bobby James Brown 2005-10-29
Фильмы The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe Father Christmas 2005-12-09
Фильмы Хроники Нарнии: Лев, колдунья и волшебный шкаф Father Christmas 2005-12-07
Фильмы Последний шанс Big John 2004-03-13
Фильмы Скагеррак Robert 2003-03-14
Фильмы Once Upon a Time in the Midlands Billy 2002-09-06
Фильмы Четыре пера Col. Sutch 2002-09-08
Фильмы Последняя война Col. Stuart McLean 2001-09-02
Фильмы Диверсанты Archie 2001-10-14
Фильмы Десятое королевство Blind Woodsman 2000-02-25
Фильмы Honest Tommy Chase 2000-05-26
Series Home Movies Dawson 1999-04-26
Фильмы Sunset Heights MacDonald 1999-06-04
Фильмы Клеопатра Agrippa 1999-05-23
Фильмы Еще один поцелуй Frank 1999-09-18
Фильмы The Match Billy Bailey 1999-08-13
Фильмы Бэйб: Поросенок в городе Thelonius (voice) 1998-11-25
Фильмы Pardes 1997-01-01
Фильмы Ivanhoe Cedric 1997-01-12
Series Чисто английские убийства Unknown 1997-03-23
Series Ivanhoe Cedric 1997-01-12
Фильмы На игле Mr. Renton 1996-02-23
Фильмы Trainspotting Mr. Renton 1996-08-09
Фильмы Braveheart Campbell 1995-05-24
Фильмы Plook mun kuen ma kah 4 1994-01-01
Series Roughnecks Tom 1994-06-16
Series WCW Saturday Night Campbell 1992-04-04
Фильмы The Fool Mr. Bowring 1990-12-07
Фильмы Грозовой понедельник Tony 1988-05-01
Фильмы Телемертвецы 1987-11-06
Фильмы Горец Angus MacLeod 1986-03-07
Фильмы Бигглз German Soldier 1986-05-30
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16
Series Taggart Unknown 1983-09-06
Series Пугало и миссис Кинг Unknown 1983-10-03
Фильмы Living Apart Together Priest 1982-11-29
Series The Nightmare Man 1981-05-01
Series Take the High Road 1980-02-19
Series When Things Were Rotten Finlay Murray 1975-09-10
Series Survivors Unknown 1975-04-16
Series Warship 1973-06-07
Фильмы Young Winston Officer on Train 1972-07-20
Фильмы The Stone Tape Cliff Dow 1972-01-31
Series Сыщики-любители экстра класса Unknown 1971-09-17
Фильмы Assault Det. Sgt. Beale 1971-02-11
Фильмы Sovereign's Company Senior Under Officer Patterson 1970-04-21
Series НЛО Unknown 1970-09-16
Фильмы The Virgin Soldiers Waller 1969-10-14
Фильмы Битва за Англию Jamie 1969-09-15
Фильмы Carrie Unknown 1952-07-17