Image of Warren Christie

Warren Christie

Hans Warren Christie is a British-born Canadian television and film actor known for his roles as Ray Cataldo on the ABC drama October Road and as Aidan "Greggy" Stiviletto on the ABC series Happy Town.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 4, 1975 In Belfast - Northern Ireland - UK
Всего фильмов:
31
Впервые появился:
В movie This Means War
Последний проект:
movie Cocaine Godmother 2017-11-12
Фильмы онлайн
Poster of Значит, война
Poster of Акулы Малибу
Poster of Мальчишник 2: Последнее искушение
Poster of Сверхъестественное
Фильмография
Фильмы This Means War Steve 2019
Фильмы Magic Flute Diaries Tom / Tamino 2019
Фильмы Cocaine Godmother Jimmy 2017-11-12
Series Свидетели Ryan Kane 2016-10-16
Фильмы The Color of Rain Michael Spehn 2014-05-31
Series Мотив Sergeant Mark Cross 2013-02-03
Фильмы Значит, война Steve 2012-02-14
Фильмы Three Weeks, Three Kids 2011-06-14
Фильмы Уличные войны Radner 2011-04-27
Фильмы Аполлон 18 Capt. Benjamin Anderson 2011-07-20
Series Люди Альфа Cameron Hicks 2011-07-11
Фильмы Расплата Radner 2011-09-28
Фильмы Город в огне Radner 2011-09-14
Series Однажды в сказке Unknown 2011-10-23
Фильмы Ties That Bind Peter Wilson 2010-03-05
Фильмы Акулы Малибу Chavez 2009-07-25
Series Касл Brad Parker 2009-03-08
Фильмы Лучшее время года Morgan Derby 2008-12-13
Фильмы Мальчишник 2: Последнее искушение Todd 2008-03-11
Фильмы X's & O's Lorenzo 2007-10-19
Фильмы My Baby Is Missing Tom Robbins 2007-03-04
Фильмы Beneath Jeff 2007-07-08
Series Bear Behaving Badly Trevor Brown 2007-09-02
Фильмы Вторжение динозавра Ray 'Big Cat' Cataldo 2006-07-27
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Звездный крейсер Галактика Unknown 2004-10-18
Фильмы ТВАРЬ ИЗ БЕЗДНЫ Cassidy 2004-01-07
Series Jake 2.0 Unknown 2003-09-10
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Series Drei von der K Tom Hopkins 1969-06-25