Image of Dennis Haysbert

Dennis Haysbert

Dennis Dexter Haysbert (born June 2, 1954) is an American film and television actor. He is known for portraying baseball player Pedro Cerrano in the Major League film trilogy, President David Palmer on the American television series 24, and Sergeant Major Jonas Blane on the drama series The Unit, as well as his work in commercials for Allstate Insurance. He is also known for his authoritative, bass voice. Description above from the Wikipedia article Dennis Haysbert, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 2, 1954 In San Mateo - California - USA
Всего фильмов:
92
Впервые появился:
В series 24
Последний проект:
movie Прорыв 2019-04-11
Фильмы онлайн
Poster of Уважаемые белые люди
Poster of Добро пожаловать в джунгли
Poster of Абсолютная власть
Poster of Команда «А»
Фильмография
Фильмы Прорыв Doctor Garrett 2019-04-11
Series 24 President David Palmer / ... 2019
Фильмы Heat Donald Breedan 2019
Фильмы Kung Fu Panda 2 Master Ox 2019
Series Британия Lt. Harrigan 2018-01-18
Фильмы Christmas Everlasting Uncle Barney 2018-11-24
Series הרמון Ronald Williams 2018-02-01
Фильмы Битва преподов Superintendent Johnson 2017-02-16
Фильмы Голышом Reginald Swope 2017-08-11
Фильмы Кодахром Larry 2017-09-08
Фильмы Тёмная башня 2017-08-03
Series Dear White People Narrator 2017-04-28
Series Undercover Rudy Jones 2016-04-03
Series Частные сыщики Paul Cater 2016-05-26
Series Корпорация Julian Morse 2016-11-30
Фильмы Третий лишний 2 Fertility Doctor 2015-06-25
Фильмы Восставшие мертвецы General Lyons 2015-03-27
Фильмы Экспериментатор Ossie Davis 2015-10-16
Фильмы Снайпер: Наследие The Colonel 2014-09-29
Фильмы Уважаемые белые люди Dean Fairbanks 2014-10-17
Фильмы Город грехов 2: Женщина, ради которой стоит убивать Manute 2014-08-20
Фильмы Мужчины, женщины и дети Secretluvur 2014-10-17
Фильмы Heartburn Matthew Boa 2013-01-01
Фильмы Боевые псы Lt. General Christopher Monning 2013-04-05
Фильмы LUV Mr. Fish 2013-01-18
Фильмы Out of the Blue Control 2013-10-01
Фильмы Добро пожаловать в джунгли 2013-04-27
Фильмы Жизнь короля Searcy 2013-06-22
Фильмы Ральф General Hologram (voice) 2012-11-01
Фильмы Wreck-It Ralph General Hologram 2012-11-02
Фильмы Детали Lincoln 2011-01-01
Фильмы Кунг-фу Панда: Секреты мастеров Ox (voice) 2011-12-12
Фильмы Кунг-фу Панда 2 Master Storming Ox (voice) 2011-05-25
Фильмы When the Dragon Swallowed the Sun 2010-06-22
Series Dinner: Impossible Dan Plesac 2007-01-24
Series Отряд «Антитеррор» Jonas Blane 2006-03-07
Фильмы Хеллбой: Меч громов 2006-10-28
Фильмы Выбор судьбы Unknown 2006-11-22
Фильмы Морпехи Major Lincoln 2005-11-04
Series Империя Unknown 2005-06-28
Фильмы Маятник FBI Agent 2002-01-01
Фильмы Вдали от рая Raymond Deagan 2002-09-02
Series 24 часа David Palmer 2001-11-05
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Series Soul Food Unknown 2000-06-28
Фильмы Любовь и баскетбол Zeke McCall 2000-04-21
Фильмы Лишенный жизни Graves 1999-02-25
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Фильмы Паутина лжи Detective George Beaufort 1999-10-08
Фильмы Высшая лига 3 Pedro Cerrano 1998-04-17
Фильмы Боги и монстры Unknown 1998-01-21
Фильмы How to Make the Cruelest Month Manhattan Parks 1998-01-16
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Новые приключения Бэтмена Unknown 1997-09-20
Фильмы Абсолютная власть Tim Collin 1997-02-14
Фильмы Amanda 1996-01-01
Series Супермен Unknown 1996-09-06
Series Something So Right Kale 1996-09-17
Фильмы Waiting to Exhale Kenneth Dawkins 1995-12-22
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Series Bubble Gang Nelson Mandela 1995-10-20
Фильмы Схватка Donald Breedan 1995-12-15
Фильмы Шерлок Холмс: Паучиха Unknown 1994-07-16
Фильмы Высшая лига 2 Pedro Cerrano 1994-03-30
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Series Return to Lonesome Dove Cherokee Jack Jackson 1993-11-14
Фильмы Alex Haley's Queen Davis 1993-02-14
Series Alex Haley's Queen Davis 1993-02-14
Фильмы Suture Clay Arlington 1993-09-14
Фильмы Mr. Baseball Max 'Hammer' Dubois 1992-10-01
Фильмы K-9000 Nick Sanrio 1991-07-01
Фильмы Navy Seals Chief Billy Graham 1990-07-20
Фильмы Назад в будущее 2 1989-11-22
Фильмы Высшая лига Pedro Cerrano 1989-02-16
Series Just the Ten of Us Unknown 1988-04-26
Series Криминальная история Unknown 1986-09-19
Series Проблемы роста Unknown 1985-09-24
Фильмы A Summer to Remember Sheriff Pierce 1985-03-27
Series 227 Unknown 1985-09-14
Series What's Happening Now!! Unknown 1985-09-07
Series Off the Rack Cletus Maxwell 1985-03-15
Series Ночной суд Unknown 1984-01-04
Series Пугало и миссис Кинг Unknown 1983-10-03
Series Команда «А» Psych Ward Staff 1983-01-23
Series Galactica 1980 Unknown 1980-01-27
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11
Series The Facts of Life Unknown 1979-08-24
Series Тихая пристань Unknown 1979-12-27
Series The Incredible Hulk Unknown 1978-03-10
Series The White Shadow Unknown 1978-11-27
Фильмы Johnny Firecloud Det. Sgt. Almond 1975-08-01
Series Час комедии с Сонни и Шер Detective Larry McBain 1971-08-01