Image of Travis Fimmel

Travis Fimmel

From Wikipedia, the free encyclopedia. Travis Fimmel (born 15 July 1979) is an Australian actor and former Calvin Klein model who is currently based in the United States. Description above from the Wikipedia article Travis Fimmel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 15, 1979 In nr. Echuca, Victoria, Australia
Всего фильмов:
16
Впервые появился:
В series Тарзан 2003-10-05
Последний проект:
movie На Западном фронте без перемен 2018-12-31
Фильмы онлайн
Poster of Варкрафт
Poster of Хародим
Poster of Зверь
Poster of Воздержание
Фильмография
Фильмы Положитесь на Пита Ray 2018-02-16
Фильмы На Западном фронте без перемен Stanislaus Katczinsky 2018-12-31
Фильмы План Мэгги Guy Childers 2016-04-27
Фильмы Варкрафт Anduin Lothar 2016-05-25
Фильмы В ритме беззакония Feron 2012-08-24
Фильмы Бэйтаун вне закона McQueen Oodie 2012-08-27
Фильмы Хародим Lazarus Fell 2012-11-08
Фильмы Эксперимент Helweg 2010-07-15
Фильмы Жизнь в стиле кантри 2 Dale Jordan 2010-10-15
Series Зверь Ellis Dove 2009-01-15
Фильмы Воздержание Ron 2008-08-19
Series Elif Marcus Rutherford 2008-07-03
Фильмы Серфер Johnny Doran 2008-09-05
Фильмы Южный комфорт Bobby 2006-01-01
Фильмы 茉莉花开 Ragnar 2004-06-13
Series Тарзан John Clayton Jr. / Tarzan 2003-10-05