Image of Steven Bauer

Steven Bauer

Steven Bauer (born December 2, 1956) is a Cuban-American actor. He is known for his role as Manny Ribera in the 1983 film Scarface, and his role on the bilingual PBS show Que Pasa, USA.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 2, 1956 In Havana - Cuba
Всего фильмов:
85
Впервые появился:
В series ¿Qué Pasa, USA?
Последний проект:
movie Andover 2018-05-04
Фильмы онлайн
Poster of Mental
Poster of Во все тяжкие
Poster of Черная метка
Poster of South Beach
Фильмография
Series HaShminiya: The Next Generation Enrique Kiki Camarena 2019
Series Ay Işığında Saklıdır Frank Ramírez 2019
Series Raptor Island Unknown 2019
Series ¿Qué Pasa, USA? 2019
Фильмы Andover Father Gregory 2018-05-04
Фильмы Avenge the Crows: The Legend of Loca Ronaldo 2017-12-05
Series The Universe’s Star Arthur 2017-01-26
Фильмы Awakened Lucas Drake 2014-03-21
Фильмы Внешнее сходство Frank 2014-07-11
Фильмы Голливудский мусор Steven 2013-01-01
Фильмы Real Gangsters Big Nick Salens 2013-06-01
Фильмы Five Thirteen Esteban 2013-06-11
Series Рэй Донован Avi 2013-06-30
Фильмы Chavez Cage of Glory Jose 2013-09-13
Фильмы Контрудар Tomas 2013-01-15
Фильмы Cubamerican Himself 2012-03-01
Фильмы Оборотень: Зверь среди нас Hyde 2012-10-09
Фильмы Темная правда Tony Green 2012-11-29
Фильмы For the Love of Money Hector 2012-06-08
Фильмы Time to Pay Williams 2012-05-05
Series Форс-мажоры Agent Stubbs 2011-06-23
Фильмы Pimp Bullies Mr. watson 2011-06-30
Фильмы Fast Lane Lt. Baynes 2010-02-03
Фильмы Bulletface Ned Walker 2010-03-10
Фильмы A Numbers Game Neal Black 2010-04-15
Фильмы Special Ops Caine 2010-11-01
Series Mental Unknown 2009-05-26
Фильмы В тылу врага 3: Колумбия General Manuel Valez 2009-01-06
Фильмы Ринг Tito 2009-03-15
Series Во все тяжкие Don Eladio 2008-01-19
Фильмы Mutants Santiago 2008-10-31
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Фильмы Planet Raptor Captain Mace Carter 2007-08-08
Фильмы Dead Lenny Lenny Long 2007-01-25
Series South Beach Unknown 2006-01-11
Фильмы The Feast of the Goat Juan José Viñas 2006-02-11
Фильмы Thieves and Liars Oscar 2006-03-17
Series ソルティレイ Tony 2005-10-06
Фильмы Потерянный город Captain Castel 2005-09-03
Фильмы Питбуль Manolo 2005-07-06
Фильмы Raptor Island Azir 2004-04-21
Фильмы Nola Leo 2003-01-01
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Фильмы King of Texas 2002-06-02
Series HR Edgar 2002-10-09
Фильмы Glory Glory Jack 2002-09-23
Series 5th Gear Joey Pinero 2002-04-08
Фильмы Malevolent Greg Pruitt 2002-06-27
Фильмы The Learning Curve Mark 2001-10-05
Series UC: Undercover Unknown 2001-09-30
Series C.S.I. Место преступления Bobby Esposito 2000-10-06
Фильмы For Love or Country: The Arturo Sandoval Story Angel 2000-11-18
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Охотники за древностями Unknown 1999-09-25
Фильмы Naked Lies Kevin Dowd 1998-07-07
Фильмы The Blackout Mickey's Studio Actor 1997-06-11
Фильмы Plato's Run Sam 1997-05-27
Фильмы Sisters and Other Strangers Anthony Quintana 1997-05-06
Фильмы Star Portal Dr. Ray Brady 1997-01-01
Фильмы Primal Fear Pinero 1996-04-03
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Фильмы Terminal Voyage Reese 1994-06-08
Фильмы Stranger by Night Bobby Corcoran 1994-11-23
Фильмы Woman of Desire Jonathan Ashby / Ted Ashby 1994-01-26
Фильмы Snapdragon Dr. David 'Doc' Hoogstraten 1993-12-01
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Drive Like Lightning 1992-01-08
Фильмы Воскрешение Каина Jack Dante 1992-08-07
Фильмы False Arrest Det. Dan Ryan 1991-11-03
Фильмы Sweet Poison Bobby 1991-06-13
Series Drug Wars: The Camarena Story Enrique 'Kiki' Camarena 1990-01-07
Фильмы Достигая невозможного Al Lucero 1989-01-13
Фильмы The Beast of War Khan Taj 1988-09-14
Фильмы Wildfire Frank 1988-09-02
Фильмы Jack's Back Unknown 1988-05-06
Series Wiseguy 1987-09-16
Фильмы Могущество, страсть и убийство Tony Montoya 1987-11-06
Фильмы Беги без оглядки Det. Frank Sigliano 1986-06-27
Фильмы Sword of Gideon Avner 1986-09-01
Series „Альфред Хичкок представляет“ обновлённый Unknown 1985-05-05
Фильмы Похититель сердец Scott Muller 1984-10-19
Фильмы Scarface Manny Ribera 1983-12-09
Фильмы Лицо со шрамом Manny Ribera 1983-12-08
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Фильмы Das Ekel Unknown 1939-08-04