Image of Joel Kinnaman

Joel Kinnaman

Joel Kinnaman (born Charles Joel Nordström; 25 November 1979) is a Swedish-American actor from Stockholm. He is best known for playing the lead role in the Swedish film Easy Money and for his role as Frank Wagner in the Johan Falk film series – a role that earned him a Guldbagge Award nomination in the "Best Supporting Actor" category. As of 2012 he stars in AMC's The Killing. Description above from the Wikipedia article Joel Kinnaman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 25, 1979 In Stockholm, Sweden
Всего фильмов:
39
Впервые появился:
В series My Lover, My Wife
Последний проект:
movie Информатор 2019-03-21
Фильмы онлайн
Poster of РобоКоп
Poster of Johan Falk: Barninfiltratören
Poster of Убийство
Poster of Джимми Киммел в прямом эфире
Фильмография
Фильмы Код доступа 'Кейптаун' Keller 2019
Series My Lover, My Wife Andreas 2019
Фильмы Информатор Pete Koslow 2019-03-21
Series Видоизмененный углерод Takeshi Kovacs 2018-02-02
Series Play By Play Erik 2017-06-27
Фильмы Отряд самоубийц Rick Flag 2016-08-03
Фильмы Удалённая местность Elliot Baker 2016-07-31
Фильмы DC Films Presents Dawn of the Justice League Himself 2016-01-19
Фильмы Рыцарь кубков Errol 2015-02-08
Фильмы Run All Night Unknown 2015-03-13
Фильмы Номер 44 Vasili 2015-03-15
Фильмы РобоКоп RoboCop 2014-01-30
Фильмы RoboCop Alex Murphy / RoboCop 2014-02-12
Series Карточный домик Will Conway 2013-02-01
Фильмы Юхан Фальк 12 Frank Wagner 2013-03-15
Фильмы Шальные деньги: Роскошная жизнь Johan 'JW' Westlund 2013-08-29
Фильмы Давай, до свидания! Luke 2012-04-24
Фильмы Код доступа «Кейптаун» Keller 2012-02-09
Фильмы Шальные деньги: Стокгольмский нуар Johan 'JW' Westlund 2012-08-16
Фильмы Йон Фалк: Организация Караян Frank Wagner 2012-11-06
Фильмы Johan Falk: Spelets regler Frank Wagner 2012-09-25
Фильмы Johan Falk: Alla råns moder Frank Wagner 2012-10-24
Фильмы Johan Falk: De 107 patrioterna Frank Wagner 2012-10-09
Фильмы Johan Falk: Barninfiltratören Frank Wagner 2012-11-21
Фильмы Девушка с татуировкой дракона Christer Malm 2011-12-14
Фильмы Фантом Skyler 2011-12-22
Series Убийство Stephen Holder 2011-04-03
Фильмы Шальные деньги Johan 'JW' Westlund 2010-10-14
Фильмы Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser Frank Wagner 2009-06-25
Фильмы Johan Falk: Leo Gaut Frank Wagner 2009-10-07
Фильмы Johan Falk: Operation Näktergal Frank Wagner 2009-11-03
Фильмы Johan Falk: Vapenbröder Frank Wagner 2009-09-22
Фильмы Johan Falk: The Outlaws Frank Wagner 2009-11-04
Фильмы Арн: Объединенное королевство Sverker Karlsson 2008-08-22
Фильмы Storm Bartender 2005-11-17
Фильмы God Save the King Dickan 2005-09-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Фильмы The Invisible Kalle 2002-01-30
Series Aloha Paradise Frank Wagner 1981-02-25