Image of James Hong

James Hong

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   James Hong (born February 22, 1929) is a Chinese American actor and former president of the Association of Asian/Pacific American Artists (AAPAA). A prolific acting veteran, Hong's career spans over 50 years and includes more than 350 roles in film, television, and video games. Description above from the Wikipedia article James Hong, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 22, 1929 In Minneapolis, Minnesota, United States
Всего фильмов:
216
Впервые появился:
В series This Is the Life
Последний проект:
series Mamnooe 2018-08-27
Фильмы онлайн
Poster of Breakout
Poster of Недостающие звенья
Poster of Blood and Steel
Фильмография
Фильмы Kung Fu Panda Mr. Ping 2019
Series Dr. Hudson's Secret Journal H. Shin - Honolulu private investigator 2019
Фильмы The Day the Earth Stood Still Mr. Wu 2019
Фильмы Kung Fu Panda 2 Mr. Ping 2019
Фильмы Mulan Chi Fu 2019
Series This Is the Life 2019
Фильмы Герой Qin Emperor 2019
Series For Better or for Worse Dr. Yang 2019
Series Mamnooe Wei Chin 2018-08-27
Фильмы The Last Sharknado: It's About Time Confucius 2018-08-23
Фильмы Шерлок Гномс Salt Shaker (voice) 2018-03-15
Series はるかなレシーブ Mr. Yamata 2018-07-06
Фильмы Beast Mode Pish Rudabaker 2017-12-31
Фильмы Кунг-Фу Панда: Загадки свитка Mr. Ping (voice) 2016-01-05
Series 営業部長 吉良奈津子 Frank, Sr. 2016-07-21
Фильмы Кунг-фу Панда 3 Mr. Ping (voice) 2016-01-28
Фильмы Kung Fu Panda - The Midnight Stranger Vol.4 Mr. Ping 2014-06-01
Фильмы Blunt Movie Travel Hang 2013-04-20
Фильмы Summoned Frank 2013-06-01
Фильмы Призрачный патруль Nick's Avatar / Jerry Chen 2013-07-18
Фильмы The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone Faleaka 2013-03-01
Фильмы Junk Yukio Tai 2012-10-19
Фильмы Защитник Han Jiao 2012-04-16
Series 해를 품은 달 Sven, Yes Man 2012-01-04
Series Кунг-фу Панда: Удивительные легенды Mr. Ping (voice) 2011-09-19
Фильмы Кунг-фу Панда 2 Mr. Ping (voice) 2011-05-25
Фильмы Trinity Goodheart Mr. Kwon 2011-08-20
Series Pair of Kings Head Elder 2010-09-10
Фильмы Как заняться любовью с женщиной Sifu 2010-07-13
Series Генератор Рекс Unknown 2010-04-23
Фильмы Кунг-фу Панда Mr. Ping (voice) 2008-06-04
Фильмы Adventures of Johnny Tao Sifu 2008-07-29
Фильмы День, когда Земля остановилась Mr. Wu 2008-12-10
Фильмы Отпетые мошенники Unknown 2008-04-23
Фильмы Шары ярости Master Wong 2007-08-29
Series Чак Unknown 2007-09-24
Фильмы Шанхайский поцелуй Mark Liu 2007-03-17
Series In Case of Emergency Unknown 2007-01-03
Фильмы Я – легенда Phagspa 2007-12-14
Series Теория большого взрыва Unknown 2007-09-24
Series Легенда о четырёх Стражах Небесного Владыки Dr. Chin 2007-09-11
Фильмы Hollywood Chinese Himself 2007-03-18
Фильмы Клерки 2 Unknown 2006-07-21
Фильмы Спасительный рассвет Unknown 2006-09-09
Фильмы Totally Awesome Mr. Yamagashi 2006-11-07
Фильмы Доброй ночи и удачи Unknown 2005-09-16
Фильмы American Fusion Dr. Wong 2005-01-01
Series Кости Unknown 2005-09-13
Фильмы Forbidden Warrior Muraji, The Warlord 2004-01-01
Фильмы Sucker Free City Kwok 2004-09-13
Фильмы Latin Dragon Mr. Rhee 2004-09-07
Фильмы Ghost Rock Weng 2004-06-08
Series Лас Вегас Unknown 2003-09-22
Фильмы Матрица: Перезагрузка Unknown 2003-05-15
Фильмы L'idole Zao 2002-08-06
Series The Random Years Unknown 2002-03-05
Фильмы Часы Unknown 2002-12-27
Фильмы Эпоха Ambassador Po 2001-11-24
Фильмы Experience Jimi Hendrix Old man 2001-08-09
Фильмы Дневник Бриджет Джонс Unknown 2001-04-13
Фильмы Призрак Jing's Adoptive Father 2001-01-01
Series Малкольм в центре внимания Unknown 2000-01-09
Series Даша-путешественница Qin Emperor (voice) 2000-08-13
Фильмы On the Edge of 'Blade Runner' Himself 2000-01-01
Series Приключения Джеки Чана Unknown 2000-09-09
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Фильмы Singapore Sling Adam Chance 1999-12-01
Фильмы G2 Parmenion 1999-12-28
Series Зои, Дункан, Джек и Джейн 1999-01-17
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Breakout Mr. Wang 1998-10-27
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Фильмы Мулан Chi Fu (voice) 1998-06-18
Фильмы Broken Vessels Mr. Chen 1998-04-18
Series Спаун 1997-05-16
Series Battle Athletes Lin Shou 1997-10-03
Series Практика Unknown 1997-03-04
Фильмы Кровавый спорт 2 Sun 1996-03-01
Фильмы South Beach Academy Johnny Staccato 1996-09-24
Series Притворщик Unknown 1996-09-19
Фильмы Infinity Abacus Adder 1996-10-04
Series Тысячелетие Unknown 1996-10-25
Фильмы Майкл Unknown 1996-12-25
Фильмы Кровавый спорт 3 Master Sun 1996-12-05
Series Malcolm & Eddie Unknown 1996-08-26
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Фильмы Операция «Дамбо» Y B'ham 1995-07-28
Фильмы Guns & Lipstick Mr. Song 1995-08-27
Фильмы Triplecross Old Chinese Man 1995-05-28
Фильмы Полицейский – гладиатор Parmenion 1995-05-20
Фильмы Cyber Bandits Tojo Yokohama 1995-02-01
Фильмы Девушка-танк Che'tsai 1995-03-31
Фильмы Encyclopedia of Martial Arts: Hollywood Celebrities Host 1995-08-28
Series Друзья Unknown 1994-09-22
Фильмы Femme Fontaine: Killer Babe for the C.I.A. Master Sun 1994-05-13
Фильмы Тень Li Peng 1994-07-01
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Фильмы Operation Golden Phoenix Mister Chang 1994-12-28
Series Приключения Бриско Каунти-младшего Unknown 1993-08-27
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Мир Уэйна 2 Jeff Wong 1993-12-10
Series Кунг-фу: Возрождение легенды Unknown 1993-01-27
Фильмы L.A. Goddess Edward 1993-05-12
Фильмы Joker's Wild Boomer 1992-10-20
Фильмы Когти орла Mr. Li 1992-11-06
Фильмы Gengis Khan 1992-04-22
Фильмы Недостающие звенья Chang 1992-03-28
Series Forever Knight Unknown 1992-05-05
Фильмы Merlin Leong Tao 1992-04-30
Фильмы Совершенное оружие Yung 1991-03-15
Series Большой ремонт Unknown 1991-09-17
Фильмы Dragonfight Asawa 1990-06-05
Фильмы Два Джейка Kahn 1990-08-10
Фильмы Caged Fury Detective Randall Stoner 1990-08-15
Фильмы Shadowzone Dr. Van Fleet 1990-02-22
Фильмы Partners in Life M.C. 1990-08-31
Фильмы Framed Mr. Chew 1990-06-24
Series Доктор Дуги Хаузер Unknown 1989-09-19
Series Booker Unknown 1989-09-24
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Фильмы The Vineyard Dr. Elson Po 1989-07-01
Фильмы Танго и Кэш Quan 1989-12-22
Фильмы Brotherhood of the Rose Col. Chan 1989-01-01
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Фильмы Месть полудурков 2: Полудурки в раю Snotty 1987-07-10
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Фильмы China Girl Gung Tu 1987-09-25
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Series Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Фильмы Большой переполох в маленьком Китае Lo Pan 1986-05-30
Series Секретный агент Макгайвер Unknown 1985-09-29
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Стингрей Unknown 1985-07-14
Series Воздушный волк Unknown 1984-01-22
Фильмы Ниндзя III: Господство Miyashima 1984-09-14
Фильмы Без вести пропавшие Gen. Trau 1984-11-16
Series Охотник Unknown 1984-09-18
Series Crazy like a Fox Unknown 1984-12-30
Фильмы На последнем дыхании Grocer 1983-05-13
Фильмы China Rose Professor Chen 1983-10-08
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Фильмы Blade Runner Hannibal Chew 1982-06-25
Фильмы Бегущий по лезвию Hannibal Chew 1982-06-25
Фильмы Marco Polo Phags-pa 1982-05-16
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Series Ти.Дж. Хукер Unknown 1982-03-13
Фильмы Yes, Giorgio Kwan 1982-09-24
Series Фэлкон Крест Unknown 1981-12-04
Series Династия Unknown 1981-01-12
Фильмы Тайны исповеди Coroner Wong 1981-09-25
Фильмы So Fine Asian Man #1 1981-09-25
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11
Series Question Time High Lama (voice) 1979-09-25
Фильмы Китайский синдром Unknown 1979-03-16
Фильмы Свояки Bing Wong 1979-06-15
Series Супруги Харт Unknown 1979-09-22
Фильмы My Husband Is Missing Quan Dong 1978-12-15
Фильмы Go Tell the Spartans The Old Man 1978-07-12
Фильмы Libra Dr. Chin 1978-11-01
Series Бионическая женщина Unknown 1976-01-14
Фильмы На пути к славе Chili Joint Owner 1976-12-05
Series Ангелы Чарли Unknown 1976-03-21
Фильмы No Deposit, No Return Ming Lo 1976-02-05
Series Jigsaw John Frank Chen 1976-02-02
Series Switch 1975-09-09
Series Чудо-женщина Unknown 1975-11-07
Series Старски и Хатч Unknown 1975-09-10
Series S.W.A.T. Unknown 1975-02-24
Series Baretta Unknown 1975-01-17
Фильмы The Missiles of October U.N. Secretary-General U Thant 1974-12-18
Фильмы Китайский квартал Evelyn's Butler 1974-06-20
Series Гарри О Unknown 1974-09-12
Фильмы Judge Dee and the Monastery Murders Prior 1974-12-29
Фильмы Verdict Unknown 1974-09-11
Series Шоу Боба Ньюхарта Unknown 1972-09-16
Фильмы Hot Connections The Snooper 1972-03-01
Series Улицы Сан-Франциско Unknown 1972-09-16
Series Kung Fu Unknown 1972-10-14
Фильмы The Carey Treatment David Tao 1972-03-29
Series Все в семье Unknown 1971-01-12
Series Кеннон Unknown 1971-09-14
Фильмы The Forgotten Man Maj. Thon 1971-09-14
Фильмы Гавайцы Ti Chong 1970-06-17
Series Where the Heart Is Doctor Hong 1969-09-08
Фильмы The Bamboo Saucer Archibald 1968-01-01
Series Here's Lucy Unknown 1968-09-23
Series Отдел 5-O Unknown 1968-09-20
Series Айронсайд Unknown 1967-03-28
Фильмы Песчаная галька Victor Shu 1966-12-20
Series Family Affair Unknown 1966-09-12
Фильмы One Spy Too Many Prince Phanong 1966-08-05
Фильмы Destination Inner Space Ho Lee 1966-05-01
Series Я мечтаю о Джинни Unknown 1965-09-18
Series Gomer Pyle, U.S.M.C. Unknown 1964-09-25
Series Беглец Unknown 1963-09-17
Series За гранью возможного Unknown 1963-09-16
Фильмы Flower Drum Song Headwaiter 1961-11-09
Series 87-й полицейский участок Unknown 1961-09-25
Series Бен Кэйси Unknown 1961-10-02
Фильмы Пожнешь бурю Unknown 1960-06-24
Фильмы Никогда не было так мало General Chao (uncredited) 1959-12-07
Series Шаг за грань Unknown 1959-01-20
Series Райские приключения Unknown 1959-10-05
Series Johnny Ringo Unknown 1959-10-02
Фильмы Blood and Steel Japanese Draftsman 1959-12-04
Series The Donna Reed Show Unknown 1958-09-24
Series Bat Masterson Unknown 1958-10-08
Series Питер Ганн Unknown 1958-09-22
Series Перри Мейсон Unknown 1957-09-21
Series Sugarfoot Unknown 1957-09-17
Series Есть оружие - будут путешествия Unknown 1957-09-14
Фильмы China Gate Charlie 1957-05-22
Фильмы Годзилла, король монстров! Ogata / Serizawa (voice) (uncredited) 1956-04-27
Фильмы Love Is a Many-Splendored Thing Fifth Brother 1955-08-18
Series Облава Unknown 1951-12-16