Image of Caitlin Clarke

Caitlin Clarke

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Caitlin Clarke (May 3, 1952 – September 9, 2004) was an American theater and film actress best known for her role as Valerian in the 1981 fantasy film Dragonslayer and for her role as Charlotte Cardoza in the 1998–1999 Broadway musical Titanic. Description above from the Wikipedia article Caitlin Clarke  licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 3, 1952 In Pittsburgh, Pennsylvania, U.S.
Всего фильмов:
12
Впервые появился:
В series Nurse 1981-04-02
Последний проект:
series 부탁해요 캡틴 2012-01-04
Фильмы онлайн
Poster of Дневник памяти
Poster of Закон и порядок
Poster of Мэтлок
Poster of Детективное агентство «Лунный свет»
Фильмография
Series 부탁해요 캡틴 Sharon 2012-01-04
Series VM Show Vol. 2 Carlotta 2005-09-19
Фильмы Дневник памяти Unknown 2004-06-25
Фильмы The Stepford Husbands Lisa 1996-05-14
Фильмы Подрывники Rita 1994-07-01
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Mayflower Madam Virginia 1987-11-15
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Nurse Unknown 1981-04-02
Фильмы Победитель дракона Valerian 1981-06-26