Image of Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

From Wikipedia, the free encyclopedia. Height     5' 7" (1,70 m) Jamie Lee Curtis (born November 22, 1958) is an American actress and author. Although she was initially known as a "scream queen" because of her starring roles in several horror films early in her career, such as Halloween, The Fog, Prom Night and Terror Train, Curtis has since compiled a body of work that spans many genres. Her 1998 book, Today I Feel Silly, and Other Moods That Make My Day, made the best-seller list in The New York Times. Curtis has appeared in advertisements for Activia since 2007, and is a blogger for The Huffington Post online newspaper. She is married to actor, screenwriter, and director Christopher Guest. Description above from the Wikipedia article Jamie Lee Curtis, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 22, 1958 In Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
86
Впервые появился:
В series Schlitz Playhouse of Stars 1951-10-05
Последний проект:
movie Хэллоуин 2018-10-18
Фильмы онлайн
Poster of Подпольная империя
Poster of Top Chef VIPS
Poster of Anwälte der Toten
Poster of Ангелы Чарли
Фильмография
Фильмы Хэллоуин Laurie Strode 2018-10-18
Фильмы 78/52 Herself 2017-10-13
Series 魔法使いの嫁 星待つひと Herself 2016-09-09
Series Королевы крика Cathy Munsch 2015-09-22
Фильмы Жизнь робота Principal 2015-01-16
Фильмы Вероника Марс Gayle Buckley 2014-03-13
Series Клей Herself 2014-09-15
Фильмы Окончательный монтаж – дамы и господа! 2012-02-04
Фильмы 8 Sandy Stier 2012-03-03
Фильмы Tony Curtis: Driven to Stardom 2012-03-20
Фильмы The Little Engine That Could 2011-03-22
Фильмы Со склонов Кокурико Ryoko Matsuzaki (voice) 2011-07-16
Фильмы Halloween: The Inside Story Herself 2010-10-25
Series Подпольная империя Ophelia 2010-09-19
Фильмы Video Games Live Herself 2010-06-02
Фильмы Снова ты Gail 2010-09-24
Фильмы Video Games Live : Level 2 Herself 2010-10-19
Фильмы Taken in Broad Daylight Unknown 2009-02-15
Series Top Chef VIPS Helen Tasker 2009-10-13
Фильмы Не совсем Голливуд Herself 2008-08-28
Series The Bonnie Hunt Show Unknown 2008-09-08
Series Murder in Black & White Rona Mace 2008-10-05
Фильмы Крошка из Беверли-Хиллз Aunt Viv 2008-10-03
Фильмы Andy Lau Wonderful World Concert Tour Shanghai 2008 Unknown 2008-11-05
Фильмы Partition Unknown 2007-02-02
Series A Crack in the Crystal Queen Camilla (voice) 2007-12-10
Фильмы Insider Trading: The Making of 'Trading Places' Herself 2007-06-05
Фильмы Halloween: 25 Years of Terror 2006-07-26
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Фильмы Малыш и я Herself 2005-12-02
Фильмы Рождество с неудачниками Nora Krank 2004-11-24
Series Mike's Super Short Show Unknown 2003-07-22
Фильмы Чумовая пятница Tess Coleman 2003-08-03
Series Эллен: Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Фильмы Halloween: A Cut Above the Rest Herself 2003-08-05
Фильмы Marlene Dietrich: Her Own Song 2001-12-27
Фильмы Halloween: Unmasked Herself 1999-09-13
Фильмы Вирус Kelly Foster 1999-01-14
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Anwälte der Toten Kim 1999-12-21
Фильмы Nicholas’ Gift 1998-04-21
Фильмы Homegrown Sierra Kahan 1998-01-01
Фильмы Хэллоуин: 20 лет спустя Laurie Strode / Keri Tate 1998-08-05
Фильмы Свирепые создания Willa Weston 1997-01-23
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Between Brothers Louisa Pendel 1997-09-11
Фильмы The Good, The Bad, and the Beautiful Herself (Uncredited) 1996-03-17
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Фильмы Майкл Unknown 1996-12-25
Фильмы Домашний арест Janet Beindorf 1996-08-14
Series Profit Wanda Gershwitz 1996-04-08
Series Шоу Дрю Кэри Unknown 1995-09-13
Фильмы The Heidi Chronicles Heidi Holland 1995-10-15
Фильмы My Girl 2 Shelly Sultenfuss 1994-02-11
Фильмы True Lies Helen Tasker 1994-07-15
Series Поздняя ночь с Конаном О'Брайеном Unknown 1993-09-13
Series Kaisermühlen Blues Judith 'Jude' Madigan 1992-01-01
Фильмы Бетти Unknown 1992-02-19
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Фильмы Вечно молодой Claire Cooper 1992-12-16
Фильмы Queens Logic Grace 1991-02-01
Фильмы Моя девочка Shelly DeVoto 1991-11-27
Фильмы Голубая сталь Megan Turner 1990-03-16
Series Пуаро Агаты Кристи Elizabeth Solley 1989-01-08
Series Anything but Love 1989-03-07
Фильмы Dominick and Eugene Jennifer Reston 1988-03-18
Фильмы A Man in Love Susan Elliott 1987-05-07
Фильмы Amazing Grace and Chuck Lynn Taylor 1987-05-22
Фильмы As Summers Die Whitsey Loftin 1986-05-18
Фильмы Perfect Jessie 1985-06-07
Фильмы Grandview, U.S.A. Michelle 'Mike' Cody 1984-08-03
Фильмы Love Letters Anna Winter 1983-04-01
Фильмы Halloween II- The TV Cut Laurie Strode 1983-10-28
Фильмы Хэллоуин 3: Сезон ведьм Curfew Announcer / Telephone Operator 1982-10-22
Фильмы Дорожные игры Pamela 'Hitch' Rushworth 1981-06-26
Фильмы Хэллоуин 2 Laurie Strode 1981-10-30
Фильмы Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story Dorothy Stratten 1981-11-01
Фильмы Terror Train Alana Maxwell 1980-10-03
Фильмы Хэллоуин Laurie Strode 1978-10-24
Series Лодка любви Unknown 1977-09-24
Series Ангелы Чарли Unknown 1976-03-21
Series Субботним вечером в прямом эфире Herself - Host 1975-10-11
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14
Series Schlitz Playhouse of Stars Laurie Strode 1951-10-05