Image of Michael Bowen

Michael Bowen

Michael Bowen (born October 17, 1957) is an American actor. Films he has appeared in include Jackie Brown, Magnolia, and Less Than Zero. Bowen also had a recurring role as Danny Pickett on the ABC television series, Lost. Bowen (also credited as Michael Bowen Jr.) was born to actress Sonia Sorel (1921–2004) and Beat painter Michael Bowen. He is half-brother to Robert and Keith Carradine. His nieces are actresses Martha Plimpton and Ever Carradine. Description above from the Wikipedia article Michael Bowen, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 21, 1953 In Houston - Texas - USA
Всего фильмов:
76
Впервые появился:
В series Ganyan Kita Kamahal
Последний проект:
movie No Half Measures: Creating the Final Season of Breaking Bad 2013-11-26
Фильмы онлайн
Poster of Во все тяжкие
Poster of Me and Will
Poster of Крестный отец 3
Poster of Команда «А»
Фильмография
Series Ganyan Kita Kamahal Larry 2019
Фильмы No Half Measures: Creating the Final Season of Breaking Bad Himself 2013-11-26
Фильмы Непокорные Randy Cavanaugh 2013-04-23
Фильмы Soda Springs Larry 2012-03-27
Фильмы Slumber Party Slaughter Mod Man 2012-04-04
Series Революция Ray Kinsey 2012-09-17
Фильмы Джанго освобождённый Tracker 2012-12-25
Series 峰不二子という女 Frank Foley 2012-04-04
Фильмы Идеальный студент 2011-03-01
Фильмы Brawler Rex Baker 2011-08-03
Фильмы Hollywood to Dollywood Himself 2011-07-16
Фильмы The Hessen Affair -Ben Cassidy 2009-01-14
Фильмы Последний дом слева Morton 2009-03-13
Фильмы Лихорадка 2: Последние каникулы Principal Sinclair 2009-08-11
Series Dark Blue Unknown 2009-07-15
Series Во все тяжкие Uncle Jack 2008-01-19
Фильмы Мертвячка Clint 2008-09-06
Фильмы Love at First Kill Burt 2008-02-01
Фильмы Вскрытие Travis 2008-08-24
Series Гонка Unknown 2007-04-13
Фильмы Permanent Vacation Hollerenshaw 2007-10-15
Фильмы Подстава Duke 2007-07-23
Фильмы The Lost Detective Charlie Schilling 2006-03-11
Series Особый отдел Unknown 2005-06-08
Series Кости Unknown 2005-09-12
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Широко шагая Sheriff Stan Watkins 2004-04-02
Фильмы После заката FBI Driver 2004-11-12
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Фильмы Kill Bill: Vol. 2 Buck 2004-04-16
Фильмы Kill Bill: Vol. 1 Buck 2003-10-10
Series Клиника Сан-Франциско Buck 2002-09-24
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Фильмы Magnolia Rick Spector 2000-01-07
Фильмы Объединённая зона безопасности Unknown 2000-09-09
Series МорЛаб 2021 Rick Spector 2000-12-21
Фильмы Me and Will George 1999-07-10
Фильмы The Monster Hunter Willie Dickenson 1999-01-01
Фильмы Письма убийцы Parker 1998-08-21
Фильмы Jackie Brown Mark Dargus 1997-12-25
Фильмы Cupid Mike Logan 1997-02-11
Фильмы Лишний багаж Gus 1997-08-29
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Фильмы Джеки Браун Mark Dargus 1997-12-24
Series To Me... To You... Ranger X 1996-06-21
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Series Christy Unknown 1994-04-03
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Кунг-фу: Возрождение легенды Unknown 1993-01-27
Series The Adventures of Brisco County, Jr. Unknown 1993-08-27
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы Игрок Himself 1992-04-03
Фильмы Bonnie & Clyde: The True Story Buck Barrow 1992-08-16
Фильмы The Waterdance Biker #1 1992-05-13
Фильмы The Taking of Beverly Hills L.A. Cop at Roadblock 1991-10-10
Фильмы Крестный отец 3 Mask #2 1990-12-24
Фильмы Kid Harlan Clanton 1990-11-02
Фильмы Mortal Passions Berke 1989-10-06
Фильмы The Ryan White Story Harley 1989-01-16
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Series 21 Jump Street Unknown 1987-04-12
Фильмы Amazing Grace and Chuck Hot Dog 1987-05-22
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Фильмы The Check Is in the Mail... Gary Jackson 1986-01-01
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Фильмы Echo Park August 1986-07-25
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Фильмы Девушка из долины Tommy 1983-04-08
Series Рыцарь дорог Unknown 1982-09-26
Фильмы Запретный мир Jimmy Swift 1982-05-07
Series Фэлкон Крест Unknown 1981-12-04
Series Тихая пристань Unknown 1979-12-27
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Фильмы Die Flucht Unknown 1977-10-12
Series 07 zgłoś się Hop 1976-01-01