Image of Michael Bowen

Michael Bowen

Michael Bowen (born October 17, 1957) is an American actor. Films he has appeared in include Jackie Brown, Magnolia, and Less Than Zero. Bowen also had a recurring role as Danny Pickett on the ABC television series, Lost. Bowen (also credited as Michael Bowen Jr.) was born to actress Sonia Sorel (1921–2004) and Beat painter Michael Bowen. He is half-brother to Robert and Keith Carradine. His nieces are actresses Martha Plimpton and Ever Carradine. Description above from the Wikipedia article Michael Bowen, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jun 21, 1953 In Houston - Texas - USA
Всего фильмов:
77
Впервые появился:
В series Ganyan Kita Kamahal
Последний проект:
series Itsutsu Boshi Tourist 2015-01-09
Фильмы онлайн
Poster of Me and Will
Poster of Крестный отец 3
Poster of Команда «А»
Poster of Зеркало
Фильмография
Series Ganyan Kita Kamahal Larry 2019
Фильмы Magnolia Rick Spector 2019
Series Itsutsu Boshi Tourist 2015-01-09
Series Девственница Biker #1 2014-10-13
Фильмы Непокорные Randy Cavanaugh 2013-04-23
Фильмы No Half Measures: Creating the Final Season of Breaking Bad Himself 2013-11-26
Фильмы Soda Springs Larry 2012-03-27
Series Революция Ray Kinsey 2012-09-17
Фильмы Джанго освобождённый Tracker 2012-12-25
Series LUPIN the Third ~峰不二子という女~ Frank Foley 2012-04-05
Фильмы Slumber Party Slaughter Mod Man 2012-04-04
Фильмы Brawler Rex Baker 2011-08-03
Фильмы Hollywood to Dollywood Himself 2011-07-16
Series Под прикрытием Unknown 2009-07-15
Фильмы The Hessen Affair -Ben Cassidy 2009-01-14
Фильмы Последний дом слева Morton 2009-03-13
Фильмы Лихорадка 2: Последние каникулы Principal Sinclair 2009-08-11
Фильмы Мертвячка Clint 2008-09-06
Фильмы Вскрытие Travis 2008-08-24
Фильмы Love at First Kill Burt 2008-02-01
Фильмы Подстава Duke 2007-07-23
Series Гонка Unknown 2007-04-13
Фильмы Permanent Vacation Hollerenshaw 2007-10-15
Фильмы The Lost Detective Charlie Schilling 2006-03-11
Series Кости Unknown 2005-09-13
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Особый отдел Unknown 2005-06-08
Фильмы После заката FBI Driver 2004-11-12
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Фильмы Kill Bill: Vol. 2 Buck 2004-04-16
Фильмы Убить Билла Buck 2003-10-10
Фильмы Kill Bill: Vol. 1 Buck 2003-10-10
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Series МорЛаб 2021 Rick Spector 2000-12-21
Фильмы The Monster Hunter Willie Dickenson 1999-01-01
Series 안녕 내사랑 Sheriff Stan Watkins 1999-09-01
Фильмы Me and Will George 1999-07-10
Фильмы Письма убийцы Parker 1998-08-21
Фильмы Cupid Mike Logan 1997-02-11
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Фильмы Джеки Браун Mark Dargus 1997-12-24
Фильмы Jackie Brown Mark Dargus 1997-12-25
Фильмы Лишний багаж Gus 1997-08-29
Series Военно-юридическая служба Unknown 1995-09-23
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Christy Unknown 1994-04-03
Фильмы Love and a .45 Ranger X 1994-11-23
Series Кунг-фу: Возрождение легенды Unknown 1993-01-27
Фильмы Casualties of Love: The Long Island Lolita Story Paul Makely 1993-01-13
Series Приключения Бриско Каунти-младшего Unknown 1993-08-27
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Игрок Himself 1992-04-03
Фильмы Bonnie & Clyde: The True Story Buck Barrow 1992-08-16
Фильмы The Taking of Beverly Hills L.A. Cop at Roadblock 1991-10-10
Фильмы Kid Harlan Clanton 1990-11-02
Фильмы Крестный отец 3 Mask #2 1990-12-24
Фильмы Mortal Passions Berke 1989-10-06
Фильмы The Ryan White Story Harley 1989-01-16
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Series Джамп стрит, 21 Unknown 1987-04-12
Фильмы Amazing Grace and Chuck Hot Dog 1987-05-22
Фильмы Echo Park August 1986-07-25
Фильмы The Check Is in the Mail... Gary Jackson 1986-01-01
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Путь на небеса Unknown 1984-09-19
Фильмы Девушка из долины Tommy 1983-04-08
Series Команда «А» Unknown 1983-01-23
Фильмы Запретный мир Jimmy Swift 1982-05-07
Series Рыцарь дорог Unknown 1982-09-26
Series Фэлкон Крест Unknown 1981-12-04
Series Тихая пристань Unknown 1979-12-27
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Фильмы Die Flucht Unknown 1977-10-12
Series 07 zgłoś się Hop 1976-11-25
Фильмы Зеркало Uncle Jack 1975-03-07