Image of Patrick Cassidy

Patrick Cassidy

From Wikipedia, the free encyclopedia Patrick Cassidy (born January 4, 1962, in Los Angeles, California) is an American actor best known for his roles in musical theatre and television.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jan 4, 1962 In Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
В movie Late Bloomer
Последний проект:
series Odd Squad 2014-11-26
Фильмы онлайн
Poster of Восприятие
Poster of Касл
Poster of Зуб и ноготь
Poster of Тайны Смолвиля
Фильмография
Фильмы Late Bloomer George McAllister 2018
Series Odd Squad Rennick 2014-11-26
Series Восприятие Kenny Strand 2012-07-09
Series Касл Clyde Belasco 2009-03-08
Series Ruby & The Rockits Patrick Gallagher 2009-07-21
Фильмы Зуб и ноготь 2007-10-16
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Фильмы Apocalypse Soon: The Making of 'Citizen Toxie' Himself 2002-02-20
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Фильмы 101 Рейкьявик Unknown 2000-05-31
Series Комиссар Монтальбано John Candy 1999-05-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Фильмы Terror Firmer Donald 1999-10-29
Series Twice in a Lifetime Unknown 1999-08-25
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Series Perversions of Science Unknown 1997-06-07
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Няня Unknown 1993-11-03
Фильмы Давний друг Howard 1989-10-11
Фильмы 3 On a Match Scott Crossfield 1987-08-02
Фильмы Love at Stake Miles Campbell 1987-08-01
Фильмы Dress Gray David Hand 1986-03-09
Фильмы Christmas Eve Josh Kingsley 1986-12-24
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Фильмы Choices of the Heart Patrick 1983-12-05
Фильмы Off the Wall Randy Whitby 1983-07-01
Фильмы Midnight Offerings David Sterling 1981-02-27
Фильмы Angel Dusted Bob Shecky 1981-02-11
Series Here's Boomer Unknown 1980-03-14