Image of Michael Madsen

Michael Madsen

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Søren Madsen (born September 25, 1957) is an American actor, poet, and photographer. He has starred in central roles in such films as Reservoir Dogs, Free Willy, Donnie Brasco, and Kill Bill, in addition to a supporting role in Sin City. Madsen is also credited with voice work in several video games, including Grand Theft Auto III, True Crime: Streets of L.A. and DRIV3R.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 25, 1957 In Chicago - Illinois - USA
Всего фильмов:
188
Впервые появился:
В series Seni Yaşatacağım
Последний проект:
movie Однажды в Голливуде 2019-07-26
Фильмы онлайн
Poster of Outrage: Born in Terror
Poster of Хитмэн
Poster of Убить Билла 2
Poster of Донни Браско
Фильмография
Series Ang Panday Oliver 2019
Фильмы The Ninth Cloud Bob 2019
Series Seni Yaşatacağım 2019
Фильмы Однажды в Голливуде 2019-07-26
Series Bubu Jingqing Hotel Operator 2018
Фильмы Diamond Cartel Mike 2017-03-24
Фильмы Сломанный ключ Tully DeMarco 2017-11-16
Series Will Vs. The Future Dallas Grayson 2017-09-01
Series 女囚セブン Lester Storm 2017-04-21
Фильмы Grindhouse 2wo 2016-01-01
Series 明星大侦探 Keele 2016-04-03
Series Охотники на троллей Stuart Bunka 2016-12-23
Фильмы В былые времена Enzo 2016-05-20
Фильмы Мэджи Lawrence Irlam 2016-04-29
Фильмы Death in the Desert Ray Easler 2016-02-16
Фильмы БЕЗНАДЁГА Manol 2015-02-01
Фильмы Торговля кожей The Boss 2015-03-12
Фильмы Омерзительная восьмёрка Joe Gage 2015-12-25
Фильмы Дровосек Dr. Peter Shirtcliff 2015-10-16
Фильмы Перевёрнутая Casey 2015-12-15
Фильмы Sacred Blood Detective Brennan 2015-10-16
Фильмы The Lost Tree John 2015-09-01
Фильмы CobraGator Layton 2015-07-04
Фильмы No Deposit Peter Shay 2015-04-24
Фильмы 2047 – Угроза смерти Lobo 2014-06-13
Фильмы Горячие штучки Dean 2014-12-05
Series Utopia Sam Gibson 2014-08-13
Фильмы Non escludo il ritorno 2014-11-06
Фильмы Скорый «Москва-Россия» Agent 2014-04-17
Фильмы Голливудский мусор Michael 2013-01-01
Фильмы Я влюбился в монашку Frank Harris 2013-10-18
Series Везунчик Walter Clark Sr. 2013-02-26
Фильмы Along the Roadside Jerry 2013-02-28
Фильмы A Sierra Nevada Gunfight Sheriff Sawyer 2013-09-03
Фильмы Terrible Angels Ben Nolan 2013-10-15
Series De Grote Sprong Skarney 2013-08-30
Фильмы Ashley Bill 2013-08-09
Фильмы ICE Agent Carlos Garcia 2013-04-22
Фильмы Nomad the Beginning Wolf 2013-07-03
Фильмы Eldorado Ted 2012-01-30
Фильмы Косяки Lt. 'Sully' Sullivan 2012-02-01
Фильмы Угроза заражения Louis Hartley 2012-10-31
Фильмы Волшебные ребята Terence 2012-10-18
Фильмы Prince of the City Ben Carlton 2012-12-27
Фильмы Beyond the Trophy 2012-08-31
Фильмы As Pik - Loša sudbina 2012-08-03
Фильмы Пираньяконда Prof. Lovegrove 2012-06-16
Фильмы Time to Pay Don Mancino 2012-05-05
Фильмы Ключ Саламандры Rik 2011-03-24
Фильмы The Forest Lt. Brandon Ross 2011-04-14
Фильмы The Lion of Judah Boss (voice) 2011-06-03
Фильмы Dirty Little Trick Vito 2011-11-08
Series Голубая кровь John 2010-09-24
Фильмы Предатели Senator John Mordire 2010-01-01
Фильмы Банкротство William 2010-09-01
Фильмы Ну что, сыграем? Dr. Turner 2010-05-05
Фильмы Смертельное оскорбление Doe 2010-02-14
Фильмы Большое я Martell 2010-04-07
Фильмы The Portal Dr. Azirra 2010-01-01
Фильмы Christmas Crash Joseph Johnson 2009-01-01
Фильмы Ясное озеро The Reverend 2009-01-01
Фильмы Outrage: Born in Terror Farragut 2009-01-01
Фильмы Оружие по найму Dan Moeller 2009-03-26
Фильмы Break The Associate 2009-05-01
Фильмы Зеленый Фонарь: Первый полет Kilowog (voice) 2009-07-28
Фильмы Serbian Scars Dreq 2009-09-25
Фильмы Лигейя Эдгара Аллана По George 2009-11-05
Фильмы Коко до Шанель Unknown 2009-04-22
Фильмы The Face Is Familiar 2009-06-08
Фильмы Amazing Racer Dave Blair 2009-04-23
Фильмы Путь Commander 2009-05-21
Фильмы Killer's Freedom Leo Ibiza 2008-01-01
Фильмы Eyes Front 2008-02-19
Фильмы Crash and Burn Vincent Scaillo 2008-05-30
Фильмы 45 R.P.M. Major Baxter 2008-08-08
Фильмы Last Hour Monk 2008-04-15
Фильмы Адская поездка The Gent 2008-08-08
Фильмы Дом Tin Man/Officer Lawdale 2008-11-06
Series ルーキーズ Father Roy 2008-04-19
Фильмы Дорога без возврата J. Marcone 2008-11-10
Фильмы Machine Ray 2007-03-06
Фильмы Living & Dying Agent Lind 2007-03-30
Фильмы Afghan Knights Cooper 2007-01-01
Фильмы Зуб и ноготь Jackal - Rover 2007-10-16
Фильмы Выход на посадку Miles Rennberg 2007-05-18
Фильмы Сила и честь Sean Kelleher 2007-11-19
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Фильмы Croc Croc Hawkins 2007-09-20
Фильмы Being Michael Madsen Himself 2007-09-28
Фильмы UKM: The Ultimate Killing Machine Major Blevins 2006-01-01
Фильмы Canes Guillermo List 2006-10-03
Фильмы Игра Ва-Банк Seal 2006-03-14
Series Kappa Mikey Glen Greenwood 2006-01-06
Фильмы Город грехов Bob 2005-04-01
Фильмы Chasing Ghosts Kevin Harrison 2005-05-11
Фильмы Мужской сезон: Бархатная революция American 2005-09-15
Фильмы Бладрейн Vladimir 2005-10-22
Фильмы Мужской сезон: Бархатная революция American 2005-09-15
Фильмы Gangland: Bullets over Hollywood 2005-12-02
Фильмы Хроники Нарнии: Лев, колдунья и волшебный шкаф Maugrim 2005-12-07
Фильмы Последняя высадка Col J.T. Colt 2005-05-23
Фильмы Сматывай удочки Boss 2004-01-01
Фильмы Frankenstein Detec. Harker 2004-10-09
Фильмы Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade Himself 2004-07-25
Фильмы Убить Билла 2 Budd 2004-04-16
Фильмы Thelma & Louise: The Last Journey Himself 2003-02-04
Фильмы Убить Билла Budd 2003-10-10
Фильмы Общество анонимных вампиров Geno 2003-10-28
Фильмы Kill Bill: Vol. 1 Budd 2003-10-10
Фильмы Дочь моего босса T.J. 2003-08-21
Фильмы Терминатор 3: Восстание машин Unknown 2003-07-02
Фильмы Pauly Shore Is Dead Himself 2003-03-11
Фильмы The Real Deal Baker Jacks 2002-11-27
Фильмы Primal Instinct Russ 2002-07-16
Фильмы Die Another Day Damian Falco 2002-11-22
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Series Big Apple Unknown 2001-03-01
Фильмы Pressure Point Jed Griffin 2001-08-01
Фильмы Призрак Dan Olinghouse 2001-01-01
Фильмы Fall: The Price of Silence Jeremy Banes 2001-01-01
Фильмы Outlaw Conner 2001-01-01
Фильмы The Inspectors 2: A Shred of Evidence Joe 2000-03-12
Фильмы The Stray Ben 2000-06-24
Series Страна чудес Frank McGregor 2000-03-30
Фильмы Sacrifice Tyler Pierce 2000-06-23
Фильмы Вор всегда вор Zippo 2000-04-06
Фильмы Voodoo Dawn Frank Barlow 2000-03-28
Series Come Fly With Me (UK) Agent Briggs 2000-10-02
Фильмы The Florentine Whitey 1999-01-01
Series Jim Knopf Willie 1999-11-12
Series リップスティック Damian Falco 1999-04-12
Фильмы Supreme Sanction Dalton 1999-04-09
Фильмы Rough Draft Haynes 1998-01-06
Фильмы Особь 2 Press Lenox 1998-04-10
Фильмы Papertrail FBI Agent Brad Abraham 1998-09-28
Фильмы Detour Burl Rogers 1998-10-05
Фильмы Земля – воздух Gunnery Sgt. Zach Massin 1997-11-11
Фильмы Донни Браско Sonny Black 1997-02-27
Фильмы Executive Target Nick James 1997-07-11
Фильмы Donnie Brasco Sonny 1997-02-28
Фильмы The Girl Gets Moe Donnelly 1997-09-06
Фильмы Almost Blue Morris 1996-01-01
Фильмы Скала Малхолланд Eddie Hall 1996-04-26
Фильмы The Last Days of Frankie the Fly Sal 1996-10-24
Фильмы The Winner Wolf 1996-09-13
Series The Dana Carvey Show Wallace Sebastian Blount 1996-03-12
Фильмы Особь Preston Lennox 1995-07-07
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Фильмы Man with a Gun John Wilbur Hardin 1995-10-09
Фильмы Освободите Вилли 2: Новое приключение Glen Greenwood 1995-07-19
Фильмы Red Line Mr. Lawrence 1995-12-07
Фильмы Уайатт Эрп Virgil Earp 1994-06-24
Фильмы Смертельная связь Det. Matt Dickson 1994-01-01
Фильмы Бесплатные деньги Detective Laurenzi 1993-09-10
Фильмы Впереди одни неприятности Harry Talbot 1993-01-09
Фильмы A House In The Hills Mickey 1993-01-20
Фильмы Fatal Instinct Cliff Burden 1992-01-01
Фильмы Reservoir Dogs Mr. Blonde - Vic Vega 1992-09-02
Фильмы За Пределами Закона Blood 1992-04-22
Фильмы Straight Talk Steve 1992-04-03
Series Без ума от тебя Mr. Blonde/Vic Vega 1992-09-23
Фильмы Baby Snatcher Cal Hudson 1992-05-03
Фильмы Дорз Tom Baker 1991-03-01
Фильмы Тельма и Луиза Jimmy Lennox 1991-05-24
Series The Outsiders 1990-03-25
Фильмы The End of Innocence Earl 1990-12-06
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Фильмы Blood Red Enzio 1989-08-18
Фильмы Муха 2 1989-02-10
Фильмы Убей меня снова Vince A. Miller 1989-10-27
Series War and Remembrance Unknown 1988-11-13
Фильмы Iguana Sebastián 1988-04-01
Series Sidewalks Entertainment Unknown 1988-09-01
Фильмы Shadows in the Storm 1988-01-01
Series Tour of Duty Unknown 1987-09-24
Series Джейк и толстяк Unknown 1987-09-26
Фильмы The Killing Time Stu 1987-01-01
Series Криминальная история Unknown 1986-09-19
Series Our Family Honor 1985-09-11
Фильмы Самородок Bump Bailey 1984-05-11
Фильмы Наперегонки с луной Frank 1984-03-23
Series Автостопщик Unknown 1983-11-01
Фильмы Военные игры Steve 1983-06-03
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Series Brødrene Dal og Professor Drøvels hemmelighet Will 1979-01-27
Series The Hilarious House of Frightenstein Budy Travis 1971-01-01
Фильмы На несколько долларов больше Unknown 1965-12-18