Image of Chris Mulkey

Chris Mulkey

​From Wikipedia, the free encyclopedia Chris Mulkey (born 3 May 1948) is an American actor who most recently appeared in Cloverfield, the NBC TV movie Knight Rider, and as a corporate executive in season 7 of 24. He has also played a coach in four episodes of Friday Night Lights, and appeared in numerous TV shows and movies as far back the mid 1970s, such as Baretta and early '90s cult classic Twin Peaks. Finally, he is well known to fans of the Wing Commander franchise as Col. Jacob "Hawk" Manley. In the science fiction action film The Hidden, he portrayed a man named Jack, who is possessed by the parasitic alien antagonist in the beginning of the movie. Mulkey was born in Viroqua, Wisconsin and is married to actress Karen Landry. Description above from the Wikipedia article Chris Mulkey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
May 3, 1948 In Viroqua, Wisconsin
Всего фильмов:
115
Впервые появился:
В movie Преступление страсти 1957-01-09
Последний проект:
movie Medicine Men 2018-12-31
Фильмы онлайн
Poster of Пляжный коп
Poster of Менталист
Poster of Огни ночной пятницы
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Фильмография
Фильмы Ouija House Tomas 2018-05-05
Фильмы Medicine Men Sheriff Linton Jones 2018-12-31
Фильмы Above Suspicion Todd Eason 2018-06-01
Фильмы Кодекс Готти Frank Decicco 2018-06-14
Фильмы Spare Room Mac 2018-12-02
Фильмы Message from the King Leary 2017-05-10
Фильмы Call Me King Angelo 2017-09-04
Фильмы Killer Waves Micky Barrels 2016-07-16
Фильмы Truth Maurice Udell 2015-09-12
Фильмы Образ жизни Howard 2014-06-26
Фильмы Last Weekend Malcolm Green 2014-08-29
Фильмы The Surface Kelly 2014-10-09
Фильмы Одержимость Uncle Frank 2014-10-10
Фильмы Санаторий Father 2013-03-01
Фильмы Судная ночь Mr. Halverson 2013-05-31
Фильмы Капитан Филлипс John Cronan 2013-10-11
Фильмы Записи Левенджера 2013-09-01
Фильмы Captain Phillips John Cronan 2013-10-11
Фильмы Collapse Robert Morgan 2012-04-14
Фильмы Сейчас или никогда DA Wilson 2012-12-14
Фильмы Narx Sergeant Rhodes 2011-01-01
Фильмы Плохая актриса Bernie Pillage 2011-03-06
Series Живая мишень Unknown 2010-01-17
Series Пляжный коп Frank Morgan 2010-07-11
Фильмы Dark Moon Rising John 2009-10-10
Фильмы Knight Rider Sheriff Ramsey 2008-02-17
Фильмы Монстро Lt. Col. Graff 2008-01-15
Фильмы Older Than America Paul Gunderson 2008-03-08
Фильмы A Teacher's Crime Bill Rander 2008-05-03
Series Менталист Tom Crayhew 2008-09-23
Series В простом виде Unknown 2008-06-01
Фильмы Война динозавров Agent Frank Pinsky 2007-02-08
Фильмы Nanking Mills McCallum 2007-02-10
Series Спасите Грейс Unknown 2007-07-23
Фильмы Universal Groove The Agent 2007-12-01
Фильмы I Tried Strank 2007-10-27
Фильмы Broken Trail: The Making of a Legendary Western 2006-06-04
Фильмы Wild Seven 2006-01-01
Фильмы Broken Trail Big Ears 2006-06-25
Фильмы Dreamland Herb 2006-01-23
Фильмы Schröders wunderbare Welt Unknown 2006-11-17
Фильмы Любопытный Чэнс Sir 2006-10-21
Series Огни ночной пятницы Unknown 2006-10-03
Series Прерванный путь Big Ears 2006-06-25
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Фильмы Загадочная кожа Mr. Lackey 2004-05-20
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Фильмы Manhood Travel Agent 2003-01-23
Series Reborn in the USA Jack DeVries 2003-03-08
Series Детектив Раш Unknown 2003-09-28
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Фильмы American Girl John Grubb 2002-02-10
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Бэтмен будущего Unknown 1999-01-10
Фильмы Jimmy Zip Ron Conesco 1999-08-03
Фильмы Sugar Town Aaron 1999-09-17
Series Any Day Now Unknown 1998-08-18
Фильмы Psychopath Lennox 1998-09-22
Фильмы Amanda 1996-01-01
Series This Life Second Cop 1996-03-18
Фильмы Фанат Tim 1996-08-15
Фильмы Dead Cold Eric 1996-05-07
Фильмы Texas Justice Lanny Shelton 1995-02-12
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Фильмы The Switch Bill 1993-01-17
Фильмы Bound and Gagged: A Love Story Steve 1993-10-22
Фильмы Призрак в машине Bram Walker 1993-12-29
Фильмы Drug Wars: The Cocaine Cartel Charlie White 1992-01-19
Фильмы Gas Food Lodging Raymond 1992-07-10
Фильмы The Silencer George 1992-10-01
Series Arresting Behavior 1992-08-18
Фильмы Deadbolt Jordan 1992-10-16
Фильмы Ambition Man in Bookstore 1991-06-02
Фильмы Write to Kill Jamie Sanford 1991-11-20
Фильмы K-9000 Eddie Monroe 1991-07-01
Фильмы Rainbow Drive Ira Rosenberg 1990-01-01
Series Изящный цветок Unknown 1990-07-05
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Фильмы Angel of Death Matt 1990-10-02
Фильмы Hometown Boy Makes Good 1990-08-02
Фильмы Roe vs. Wade Ron Weddington 1989-05-15
Фильмы From Hollywood to Deadwood Nick Detroit 1989-10-13
Фильмы Tricks of the Trade 1988-01-01
Фильмы Under the Gun Larry 1988-04-25
Фильмы Jack's Back Scott Morofsky 1988-05-06
Фильмы Человек дождя (voice) 1988-12-11
Фильмы In Dangerous Company 1988-09-01
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Series thirtysomething Unknown 1987-09-29
Фильмы Тихая прохлада Red 1986-11-08
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Фильмы Вид на убийство Unknown 1985-05-24
Series Сумеречная зона Unknown 1985-09-27
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Фильмы Видение Finch 1984-08-15
Фильмы Охота на роботов Johnson 1984-12-14
Series Ти.Дж. Хукер Unknown 1982-03-13
Series Вечер с Дэвидом Леттерманом Unknown 1982-02-01
Series Ремингтон Стил Unknown 1982-10-01
Фильмы First Blood Ward 1982-10-22
Фильмы Гонщик во времени: Приключения Лайла Сванна Daniels 1982-12-11
Фильмы Рэмбо: Первая кровь Deputy Ward 1982-10-22
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11
Series Delta House Detective James Curtis 1979-01-18
Фильмы Tomcats Cullen Garrett 1977-04-01
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Ангелы Чарли Unknown 1976-03-21
Series Baretta Unknown 1975-01-17
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Unknown 1972-09-17
Фильмы Преступление страсти Hank Jennings 1957-01-09