Image of Jin Goo

Jin Goo

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jin Goo (born July 20, 1980) is a South Korean actor. He won Best Supporting Actor at the Grand Bell Awards and Blue Dragon Film Awards for his role in Bong Joon-ho's 2009 noir thriller Mother.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Jul 20, 1980 In Seoul - South Korea
Всего фильмов:
22
Впервые появился:
В series 올 인 2003-01-15
Последний проект:
series 언터쳐블 2017-11-24
Фильмы онлайн
Poster of 광고천재 이태백
Poster of Мать
Poster of 트럭
Poster of 아이스케키
Фильмография
Series 언터쳐블 Jang Joon-Seo 2017-11-24
Series Потомки солнца Seo Dae-young 2016-02-24
Фильмы 쎄시봉 Lee Jang-hee (20s) 2015-02-05
Фильмы 쎄시봉 Lee Jang-hee (20s) 2015-02-05
Фильмы Битва Ёнпхёндо Han Sang-gook 2015-06-24
Фильмы 쎄시봉 이장희 2015-02-05
Фильмы Битва за Мён Рян Im Jun-yeong 2014-07-30
Series 광고천재 이태백 Lee Tae-baek 2013-02-04
Фильмы 26 лет Gwak Jin-bae 2012-11-29
Фильмы Hyultu Do-yeong 2011-02-24
Фильмы Моби Дик Yoon Hyeok 2011-06-09
Фильмы 식객 : 김치전쟁 Seong-chan 2010-01-28
Фильмы Мать Jin-tae 2009-05-28
Series 태양을 삼켜라 Kim Il-hwan (young) 2009-07-09
Series 스포트라이트 Lee Seon-chul 2008-05-14
Фильмы 트럭 Kim Yeong-ho 2008-09-25
Фильмы 기담 Park Jeong-Nam 2007-08-01
Фильмы Карнавал Бесчестия Jong-soo 2006-06-15
Фильмы 아이스케키 In-baek 2006-08-24
Фильмы 사랑따윈 필요없어 Mickey/Tae-ho 2006-11-09
Фильмы Горечь и сладость Min-gi 2005-03-31
Series 올 인 In-ha (young) 2003-01-15