Image of Deborah Ann Woll

Deborah Ann Woll

From Wikipedia, the free encyclopedia Deborah Ann Woll (born February 7, 1985) is an American actress best known for her role as Jessica Hamby on HBO's True Blood. Description above from the Wikipedia article Deborah Ann Woll, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Feb 7, 1985 In Brooklyn, New York, U.S.
Всего фильмов:
21
Впервые появился:
В series A Drop of True Blood
Последний проект:
movie Клаустрофобы 2019-01-03
Фильмы онлайн
Poster of Руби Спаркс
Poster of Уловка .44
Poster of Маленький убийца
Poster of Настоящая кровь
Фильмография
Series A Drop of True Blood Jessica Hamby 2019
Фильмы Клаустрофобы Amanda 2019-01-03
Фильмы Silver Lake Mary 2019
Series Защитники Karen Page 2017-08-18
Series Каратель Karen Page 2017-11-17
Series Сорвиголова Karen Page 2015-04-10
Фильмы Meet Me in Montenegro Wendy 2015-07-10
Фильмы Highland Park Lilly 2013-06-08
Фильмы Руби Спаркс Lila 2012-07-25
Фильмы Маленький убийца Molly 2011-01-08
Фильмы Уловка .44 Dawn 2011-12-08
Фильмы Семь дней в Утопии Sarah 2011-09-02
Фильмы Однажды эта боль принесет тебе пользу Gillian Sveck 2011-11-02
Фильмы День матери Lydia Koffin 2010-09-23
Series Настоящая кровь Jessica Hamby 2008-09-07
Series True Blood Jessica Hamby 2008-09-07
Фильмы Aces 'N' Eights Terrified Woman 2008-03-15
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19