Image of Nakamura Shidō II

Nakamura Shidō II

From Wikipedia, the free encyclopedia Nakamura Shidō II, born Mikihiro Ogawa (born 14 September 1972) is a Japanese kabuki and film actor. Description above from the Wikipedia article Nakamura Shidō II, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Sep 14, 1972 In Tokyo, Japan
Всего фильмов:
30
Впервые появился:
В series Kisarazu Cat's Eye 2002-01-18
Последний проект:
movie 起終点駅 ターミナル 2015-11-07
Фильмы онлайн
Poster of Ninja Kids!!!
Poster of Sekushii Boisu Ando Robo
Poster of HR
Poster of Ping Pong
Фильмография
Фильмы 振り子 Daisuke Hasegawa 2015-02-28
Фильмы 起終点駅 ターミナル Ichiryu Oshita 2015-11-07
Фильмы Gatchaman Iriya 2013-08-24
Фильмы Happy Together: All About My Dog Kentaru Yamada 2011-01-22
Фильмы Ninja Kids!!! Father 2011-07-23
Фильмы Онигамиден Gen'un 2011-01-01
Фильмы The Legacy of the Sun Sergeant Shouzou Mochizuki 2011-08-27
Фильмы Hard Romanticker Takagi 2011-11-26
Фильмы Леони Yone Noguchi 2010-11-20
Фильмы Король говорит! Mikabozu 2010-09-06
Series さよなら、アルマ Col. Matsuhara 2010-12-13
Фильмы Битва у Красной скалы 2 General Gan Xing 2009-01-07
Фильмы Тетрадь Смерти: Фильм Ryuk (voice) 2009-09-23
Фильмы Битва у Красной скалы Gan Xing 2008-07-10
Series Nemocnice na kraji města ...nové osudy Takumi Aio 2008-01-01
Фильмы R246 Story 2008-08-23
Фильмы Ичи Banki 2008-10-25
Series Sekushii Boisu Ando Robo Unknown 2007-04-10
Фильмы Бесстрашный Anno Tanaka 2006-01-26
Фильмы Honey and Clover 2006-07-22
Фильмы Тетрадь Смерти 2: Последнее имя Ryuuk (voice) 2006-10-28
Фильмы Письма с Иводзимы Lieutenant Ito 2006-12-19
Фильмы Neighbour No. 13 13-gô / No. 13 2005-04-02
Фильмы Yamato Mamoru Uchida 2005-12-17
Фильмы Ночная буря Gabu 2005-12-10
Series Shinsengumi! Takimoto Sutesuke 2004-01-11
Фильмы Iden & Tity Johnny 2003-01-01
Series Kisarazu Cat's Eye Unknown 2002-01-18
Фильмы Ping Pong Ryûichi Kazama / Dragon 2002-07-20
Series HR Mikihiro Washio 2002-10-09