Image of Mark Pellegrino

Mark Pellegrino

From Wikipedia, the free encyclopedia. Mark Ross Pellegrino (born April 9, 1965) is an American actor of film and television. He is best known for his work on Lost as Jacob and for playing Lucifer on Supernatural.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Apr 9, 1965 In Los Angeles - California - USA
Всего фильмов:
65
Впервые появился:
В movie National Treasure
Последний проект:
series Возвращённые 2015-03-09
Фильмы онлайн
Poster of Революция
Poster of Декстер
Poster of Сверхъестественное
Poster of Побег
Фильмография
Фильмы The Big Lebowski Blond Treehorn Thug 2019
Фильмы National Treasure Agent Johnson 2019
Series Возвращённые Jack Winship 2015-03-09
Фильмы Bad Turn Worse Giff 2014-08-15
Фильмы Lennon or McCartney Himself 2014-12-12
Series Люди будущего Dr. Jedikiah Price 2013-10-09
Фильмы Новая попытка Кейт МакКолл Detective Welch 2013-11-28
Series Революция Jeremy Baker 2012-09-17
Фильмы Хемингуэй и Геллхорн Max Eastman 2012-08-27
Фильмы Bad Meat Doug Kendrew 2011-10-28
Фильмы Joint Body Nick Burke 2011-01-01
Фильмы Disappearing In America Bodyguard 2009-07-14
Series Касл Tom Dempsey 2009-03-08
Фильмы Время маски 2:13 John Tyler 2009-04-25
Series The Philanthropist Unknown 2009-06-24
Series Snog Marry Avoid? Unknown 2008-06-23
Series Murder in Black & White Murph Calzone 2008-10-05
Фильмы Американская интрижка Graham Caswell 2008-11-27
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Фильмы Роковое число 23 Kyle Finch 2007-02-23
Фильмы The Number 23 Kyle Flinch 2007-02-23
Фильмы Кофейня Tom 2007-03-16
Series Женский клуб расследований убийств Unknown 2007-10-12
Series Чак Unknown 2007-09-24
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Series Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Series 4исла Unknown 2006-03-05
Series Декстер Unknown 2006-10-01
Фильмы Элли Паркер Justin 2005-01-21
Series Побег Unknown 2005-08-29
Series Сверхъестественное Nick 2005-09-13
Series Говорящая с призраками Unknown 2005-09-23
Series Мыслить как преступник Unknown 2005-09-22
Фильмы Капоте Dick Hickock 2005-09-30
Фильмы Сокровище нации Agent Johnson 2004-11-19
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Фильмы Moving Alan Alan Kennard 2003-04-04
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Фильмы Береговая охрана Unknown 2002-11-22
Фильмы Малхолланд Драйв Joe Messing 2001-09-08
Фильмы Case Closed: Countdown to Heaven Bishop 2001-04-21
Фильмы Say It Isn't So Jimmy Mitchelson 2001-03-12
Фильмы 33 несчастья Unknown 2000-03-24
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Фильмы Word of Mouth Darrow (as Robert Rand) 1999-01-26
Фильмы Macon County Jail Dan Oldum 1997-01-01
Series Практика Unknown 1997-03-04
Фильмы Little Surprises 1996-10-01
Series Детектив Нэш Бриджес Unknown 1996-03-29
Фильмы Рыцарь дорог 2010 Robert Lee 1994-02-03
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Фильмы Midnight Witness Patterson 1993-02-25
Фильмы Prayer of the Rollerboys Bango 1991-03-21
Фильмы Inside Out Jack (segment "Doubletalk") 1991-03-31
Series Комиссар полиции Unknown 1991-09-28
Фильмы Кровь и бетон Bart 1991-09-13
Фильмы Night Life Allen Patumbo 1989-09-16
Series Доктор Дуги Хаузер Unknown 1989-09-19
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Series Другой мир Blond Treehorn Thug 1987-09-24
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Охотник Unknown 1984-09-18
Фильмы Die Flucht Unknown 1977-10-12