Image of Michael Irby

Michael Irby

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Clinton Irby (born November 16, 1972) is an American film and television actor. He is known for portraying Sergeant First Class Charles Grey in The Unit. Description above from the Wikipedia article Michael Irby, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Nov 16, 1972 In Palm Springs - California - USA
Всего фильмов:
22
Впервые появился:
В movie Flightplan
Последний проект:
series True Detective 2014-01-12
Фильмы онлайн
Poster of Элементарно
Poster of Форсаж 5
Poster of Морская полиция: Лос-Анджелес
Poster of Касл
Фильмография
Фильмы Flightplan Obaid 2019
Series True Detective Detective Elvis Ilinca 2014-01-12
Фильмы Duke Evelio 2013-06-02
Series Почти человек Detective Richard Paul 2013-11-17
Series Элементарно Xande Diaz 2012-09-27
Фильмы Fast Five Zizi 2011-04-29
Фильмы Форсаж 5 Zizi 2011-04-20
Фильмы Быстрее пули Vaquero 2010-11-23
Series Морская полиция: Лос-Анджелес Unknown 2009-09-22
Series Касл Shane Winters 2009-03-08
Фильмы Law Abiding Citizen Detective Garza 2009-10-16
Фильмы Законопослушный гражданин Detective Garza 2009-10-15
Фильмы Хитмэн Unknown 2007-11-29
Series Отряд «Антитеррор» Charles Grey 2006-03-07
Фильмы Once Upon a Wedding Lewis 2005-07-22
Фильмы 2046 2004-05-20
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series Haunted Dante 2002-09-24
Series 24 часа Unknown 2001-11-06
Фильмы 大內密探零零發 Unknown 1996-02-16
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Face to Face Obaid 1959-02-04