Image of Anatole Taubman

Anatole Taubman

Anatole Taubman was born in Zurich, Switzerland and is of Russian-Polish-Slovakian-Austrian-and-former-East-Prussian blood. In 1991 he made his baccalauréat at the renowned Gymnasium of the Benedictine boarding school of the monastery Einsiedeln and in 1994 he graduated from the reputable drama-school 'Circle in the Square' in NYC. He's fluent in five languages (English, French, Swiss-German, German and Italian) and is also truly cosmopolitan in his work. Taubman has starred and co-starred in over 50 feature films and TV productions. Since 1998, he has been busy working and with international success in the UK, France, Germany, Switzerland and for the USA throughout Europe and beyond. Among other credits Anatole Taubman is best known for his impressive English-language TV work in Band of Brothers (HBO), Servants (BBC), POW (ITV), Spooks VI (BBC), Waking The Dead VII - Pièta (BBC) or The Tudors II (Showtime) and established himself as a fine character actor in feature films like Mein Name is Bach (CH/D), Luther (D), Marmorera (CH), Fay Grim (USA), Snipers Valley (D), Secret Défense (F), Taken / 96 Hours (F / USA) and in 2009 Pope Joan (D), Same Same But Different (D) or in Chanel & Stravinsky (F).


Читать полную информацию tmdb | Читать полную информацию Wikipedia
Родился:
Dec 23, 1971 In Zurich
Всего фильмов:
58
Впервые появился:
В movie Quantum of Solace
Последний проект:
movie Traumfabrik 2019-07-01
Фильмы онлайн
Poster of Квант милосердия
Poster of Тюдоры
Poster of Кровь и шоколад
Poster of Война Фойла
Фильмография
Фильмы Quantum of Solace Elvis 2019
Фильмы Traumfabrik Gregor Grote 2019-07-01
Фильмы Brecht Ernst Josef Aufricht 2019-02-10
Фильмы Rate your Date Tobi 2019-03-07
Фильмы Люди в черном: Интернэшнл French Salesman 2019-06-12
Фильмы 3 Lives Thoms 2018
Фильмы Явление Anton Meyer 2018-02-14
Фильмы Decline and Fall Otto 2017-03-31
Фильмы Ferien Dr. Ossowski 2016-07-07
Фильмы Nussknacker und Mausekönig Drosselmeier 2015-12-25
Series Версаль Montcourt 2015-11-16
Фильмы Luis Trenker - Der schmale Grat der Wahrheit Paul Kohner 2015-07-02
Фильмы Перевозчик: Наследие Stanislas Turgin 2015-09-03
Фильмы Akte Grüninger Sidney Dreifuss 2014-01-30
Фильмы Викинги Bovarr 2014-09-27
Фильмы Der Vampir auf der Couch Ignaz 2014-12-19
Фильмы The Circle Felix 2014-09-18
Фильмы Operation Zucker Uwe Hansen 2013-01-15
Фильмы Пятая власть Holger Stark 2013-10-11
Фильмы Tempo Girl Andreas Orlow 2013-10-25
Фильмы Фрау Элла Rudolph 2013-10-17
Фильмы Lost Place Falk Geisinger 2013-09-19
Фильмы Пятеро друзей Agent Peter Turner 2012-01-25
Фильмы Sechzehneichen Ansgar 2012-11-28
Фильмы Lisas Fluch Frank Schneider 2011-04-06
Фильмы Ларго Винч 2: Заговор в Бирме Beaumont 2011-02-16
Фильмы Первый мститель Roeder 2011-07-22
Series Столпы Земли Remigius 2010-07-23
Фильмы The Pillars of the Earth Remigius 2010-07-23
Фильмы Тот же, но совсем другой Hotelmanager 2009-08-13
Фильмы Иоанна - женщина на папском престоле Anastasius 2009-10-22
Фильмы Квант милосердия Elvis 2008-10-30
Фильмы Интересы государства Daniel 2008-12-10
Фильмы Заложница Dardan 2008-02-18
Series Ihr Auftrag, Pater Castell Dr. Jens Deißmann 2008-05-08
Фильмы Кровь и шоколад Bartender 2007-01-26
Series Тюдоры Unknown 2007-04-01
Фильмы Auf Nummer sicher? Constantine George 2007-05-14
Фильмы Марморера Simon Cavegn 2007-02-21
Фильмы Фэй Грим Jallal 2006-09-11
Фильмы Anjas Engel Philippe "Speedy" Scherrer 2005-01-02
Фильмы Эон Флакс Sasha Prillo's Father 2005-11-30
Фильмы Steinschlag Herbert von Allmen 2005-05-30
Фильмы My Name Is Bach Friedemann Bach 2004-04-08
Series Hex Unknown 2004-10-17
Series Война Фойла Unknown 2002-10-27
Series Rockman.EXE Otto 2002-03-04
Series Призраки Unknown 2002-05-13
Series Криминальный кроссворд Unknown 2001-01-31
Фильмы Mein absolutes Lieblingslied 2000-01-01
Series Воскрешая мертвых Unknown 2000-09-04
Series Die Pfefferkörner Unknown 1999-12-27
Фильмы The Big Tease 1999-01-01
Series WWE RAW Enver 1993-01-11
Фильмы Шаолинь вызывает ниндзя Malte Holk 1978-12-30
Series Инспектор Кресс Unknown 1977-04-11
Series Телефон полиции – 110 Marco Giacomello 1971-06-27
Series Комиссар Шимански Dreyfuss 1970-11-29